התפקדות לקראת הסיבוב השלישי

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות לקראת הסיבוב השלישי../images/Emo41.gif

שם: גיל: עיר מגורים: תחביב עיקרי: עיסוק בחיים: יושב בשער: אוהד את הקבוצה מגיל: נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: חולה עליכם חביבי!

../images/Emo13.gif אני ..

שם: אלי מתתיהו גיל:17 ושלוש חודש עיר מגורים: באר שבע תחביב עיקרי: כדורגל בנות... בנות ובנות... עיסוק בחיים: לומד..! יאללה מקיף ח' יושב בשער: 5 אוהד את הקבוצה מגיל: מי שאני זוכר את עצמי נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: באר שבע לא תרד...!! בעזרת השם השבוע מנצחים והבועל ת"א מפסידים..! וככה יהיה ..! ונשאר מילה שלי

the red king

New member
אהההה

מקיף ח' העגלות, הפסדתם לנו אתמול (מקיף ו') 5:2, השחקן הנורמלי היחיד שיש לכם ב"נבחרת" זה הנועם הזה איך שקוראים לו. איזה תלבושת מגעילה, נראתם עוד יותר מגעיל מהמדים של מכבי חיפה!!!
the red king

מוצארט

New member
גמאני

שם:יוסף אלרועי גיל: 21 עיר מגורים: באר-שבע תחביב עיקרי: מוזיקה עיסוק בחיים: מתדלק יושב בשער: 5 אוהד את הקבוצה מגיל: 14 נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: נרד. יש סיבה הגיונית לכך שנישאר?

the red king

New member
מובן

גם אני לצערי התוודעתי לאהדת ואהבת הכדורגל רק בגיל 9-10
(למרות שכשעכשיו אני חושב על זה זה עוד ממש בסדר ומילא לא הבנתי אז עוד כלום מהחיים שלי).

eranpes4

New member
עכשיו אני

שם:ערן גיל:19.5 עיר מגורים:באר שבע תחביב עיקרי: כדורגל, משחק כדורגל לסוני2 (pro evolution soccer 4) והימורים על כדורגל בויקטור צ'נדלר עיסוק בחיים:חייל יושב בשער:5 אוהד את הקבוצה מגיל: מגיל 5 או 6 כשהיה את המשחק נגד חיפה בוסרמיל וניצחנו 5-1 ומאז חיפה לא הפסידה עונה וחצי(למי שעוד זוכר) נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה:לצערי נרד בגלל איש 1 ואתם יודעים למי אני מתכוון

zuli4

New member
תוריייייי

שם: מור כהן גיל: 14 עיר מגורים: צוחר סיטי תחביב עיקרי: אמממ..לא יודעת.. עיסוק בחיים: תלמידה..הבשור-"בי"ס על רמה באמצע השממה".. יושב בשער: בד"כ 2 אוהד את הקבוצה מגיל: לפני 3-4 שנים נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: רק אלוהים יודע!!

RED OR DEAD BS

New member
עכשיו תורי : ))

שם:אלי בן סימון. גיל: 15. עיר מגורים: באר שבע. תחביב עיקרי: כדורגל. עיסוק בחיים: לומד- מקיף י'א- קקי של מקיף. יושב בשער: פעם ב-2 בימיו הגדולים היום ב5. אוהד את הקבוצה מגיל: מאז שאני זוכר ת'עצמי. נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: יורדים.

RED OR DEAD BS

New member
אם לא ראית את שער 2

לפני 7-8 שנים, לא ראית שער מלא מימך, שעתיים לפני משחק לא היה לך מקום.

the red king

New member
אם זה באמת היה כך אז ממש כל-הכבוד!

היית שם פעם כשהוא היה במצב כזה? חוץ-מזה מה היה עם שער 5 אז, היה יותר או פחות פופולרי ממנו?
the red king

RED OR DEAD BS

New member
שער 2, איזו נוסטלגיה

היום למעשה שער 5 ו 2 התחלפו בתפקידים, שער 5 השרופים ושער 2 המקללים.

לגבי פעם....

שער 2 היה ידוע מראש שאין לך מצב לשבת שם.אני זוכר שבאמצע עונת הגביע רציתי להיות חלק מהקהל הגדול ושיראו אותי בטלוויזיה... איך שנכנסתי לתור,הבנתי שאין לי מצב לחזור אחורה,כי הכל מפוצץ מאחורי. אז נכננסתי לשער 2,אבל....עמדתי משחק שלם..היה לי מקום רק איפה שהגדר,וגם שם כל הזמן הילדים הקטנים שיחקו בכדור,כדי להדמות לחלילוביץ או משהו כזה. לכן שער 6,"המנהרה"(לכל אלה שיודעים רק את המושג שער 6),היה מתמלא גם הוא. מה שנותר עם מעט קהל היו בעצם שער 3,7,ו-8. במשחקים נגד האימפריות מתל אביב או חיפה או ירושלים,7 ו-8 היו מלאים עד 0 מקום. תארו לכם...איזה תקופה זו היתה... שערים 2,3,5,6 שייכים לנו.. שערים 7,8,9 שייכים לאורחים.. וההההההההההההההההההכל מלא!!! היום אין מצב שזה יקרה,כי 1) אלי ז'ינו. 2) סיגנון המשחק. 3) עלות הכרטיסים. 4) ערוץ "שבת של כדורגל". 5) אברג'יל ומזרחי.

D a n n y b o y

New member
נענה

שם: בדוי גיל: לא ידוע עיר מגורים: אי שם מעבר לקשת תחביב עיקרי: לרעות באחו עיסוק בחיים: פרה יושב בשער: המלך אוהד את הקבוצה מגיל: 0 נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: איך שזה נראה כרגע, אין רצון ואין יכולת אז פיל לא יאנוס תרנגולת (בקיצור, יורדים). למי שתהה, כשעניתי לסקר הזה שיחקתי עם עצמי במשחק אסוציאציות- התשובות שלי הם הדבר הראשון שקפץ לי לראש כאשר קראתי את השאלה. עמכם הסליחה.

אני יגיב

שם: בת-אל גיל: 17 וחצי עיר מגורים: ערד תחביב עיקרי: לעשות בלאגן עיסוק בחיים: סתלבט יושב בשער: ביצפר על הברזלים אוהד את הקבוצה מגיל: 15 נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: שומרת על זכות השתיקה

אוקיי

שם: אסף גיל: 20 עיר מגורים: באר שבע תחביב עיקרי: מוזיקה עיסוק בחיים: סטודנט יושב בשער: 5 אוהד את הקבוצה מגיל: מאז שאני זוכר נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: נרד והסיבה היא שהקבוצות שמתחרות איתנו יותר רוצות ומנוהלות יותר טוב.

blueman1

New member
תורי

שם: שי גיל: 20 עיר מגורים: באר שבע תחביב עיקרי: כדורגל עיסוק בחיים: חייל יושב בשער: 5 אוהד את הקבוצה מגיל: מגיל 4 בערך נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: נישאר והכל בגלל האמונה.

למעלה