התפקדות לקראת הסיבוב השלישי

iT DiS

New member
אני

שם:רן גיל:19 וחצי עיר מגורים:באר7 תחביב עיקרי:מוסיקה,ספורט עיסוק בחיים:חייל(לשכת גיוס באר-שבע בעעעעע....) יושב בשער:5 אוהד את הקבוצה מגיל:5 או 6 נראה לי... נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה:מאוד קשה לדעת וסיבה הגיונית לתשובה היא שאני לא מאמין שמישהו בקבוצה באמת רוצה שהיא תרד ולכן ימצאו כבר איזה שפן להוציא מן הכובע, רק שאולי זה יהיה מאוחר מדי כבר... על כן, אין תשובה חד-משמעית לשאלה הזאת...

בא לכם לדעת עלי פרטים?

גיל: 23 עיר: באר שבע. תחביב: ציור,ורפואה. עיסוק: רפואה משלימה,ואבטחה(מועדפת). יושב בשער: 5,ולפני כן ב-6,אבל המון זמן לא הייתי במשחק,בגלל העבודה. ואני גם לא יהיה עוד הרבה זמן,כי אני טס לצפון הודו בפסח, וחוזר רק בעוד שנה.מקווה שאני יחזור,נרוץ לאליפות! אוהד את הקבוצה: מגיל 5,אבל שרוף,לפני עונת עונת הגביע. נישאר\נרד: נישאר,כי השחקנים יקלטו את המשמעות בסוף של הירידה.

zilber z

New member
שלי ..

שם: זילבר גיל:17.4 עיר מגורים: להבים תחביב עיקרי: סנוקר כדורגל עיסוק בחיים: עוד חודש מסיים להיות תלמיד יושב בשער: לרוב בשער 2 אוהד את הקבוצה מגיל: 6 נישאר או נרד + סיבה הגיונית לתשובה: נרד ... אין תקווה והכל בא לנו משמיים על הכפיות טובה כלפי לופא .. מגיע לנו

למעלה