התפקדות מאי!

P:

שם:חלי תאריך לידה:8.11 גיל:14 צבא\כיתה:ט' איזור מגורים:צפון
שיר החודש של HIM:פיונרל אוף הארטס שיר החודש בכלליות:גיבן אפ של לינקין פארק ודרים און של אירוסמית' משהו טוב של אפריל:החופש הקצר של פסח משהו טוב של מאי:לא יודעת.נראה כבר מסנג'ר:[email protected] תמונה:אין לי פה יש בגרויות בחודש?לא אני בט' במה?^^ בהצלחה, יקירותיי! בהצלחה למי שעושה

DanaValo

New member
|כוכב|.

שם: דנה:) תאריך לידה: 14.12 גיל: 15 צבא\כיתה: י' איזור מגורים: מרכז
. שיר החודש של HIM: (אם אני כותבת באנגלית הכל מתהפך וזה...לא אסתטי^^) סוליטרי מן. שיר החודש בכלליות: Rockstar\ nickelback משהו טוב של אפריל: חזרתי לעצמי יותר. משהו טוב של מאי: מתקרבים לסיום הלימודים, יכול להיות? ^^. יש בגרויות בחודש? בהחלט, אי"פ שהרוב יהיו ביוני יולי (עוד...4). במה?ערבית (כתב+בע"פ) ומחשבת ישראל.

RockSter

New member
מתפקדת לי!

*שם: שירי *תאריך לידה: 26.5 עוד מעט! *גיל: 14 , עוד מעט! *איזור מגורים: ר"ג *שיר החודש של הים: When love and death embrace *שיר החודש בכלליות: I can do better כל כך משקף את האידיאולוגיה שלי :p *משהו טוב של אפריל: חופש פסח!!! והעובדה שהיינו בחודש אבריל (חחח איזה חופרת אני: אבריל= אפריל) *משהו טוב של מאי: יומולדת, ומתקרבים לחופש הגודל! יא מאןן *מסנג'ר: [email protected] *תמונה: חתיך.. *יש בגרויות בחודש? נופ.. *במה? ><

linkintrance

New member
../images/Emo41.gif

שם:קטיה תאריך לידה:30.10 גיל:16 צבא\כיתה:י"א איזור מגורים:חיפה שיר החודש של HIM:circle of fear שיר החודש בכלליות:4 minutes משהו טוב של אפריל:אההה...כל מני. מי זוכר אבל. משהו טוב של מאי:אה. שיהיה סבבה. מסנג'ר:[email protected] תמונה: יש בגרויות בחודש? oui! במה?כמיה וצרפתית . פשוט נורא יום אחרי יום! בהצלחה, יקירותיי!תודה.

אמרתם להתפקד../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אז מי אני שאשבור לכם ת'מילה? שם:אודליה תאריך לידה:04/06/1984 גיל:24 מעבר לפינה צבא\כיתה:לא זה ולא זה, ממש מקפחים פה את גיל הזהב הא? איזור מגורים:קרית אתא שיר החודש של HIM:the cage שיר החודש בכלליות:אמממ.......miss impossible של POTF משהו טוב של אפריל:שהוא הסתיים? משהו טוב של מאי:יש לו סוף. מסנג'ר:אין תמונה:בבקשה לא.... יש בגרויות בחודש?כבר הזכרתי גיל הזהב...? במה?

5ifi

New member
הוי

שם: יפי תאריך לידה: 21.8 גיל:17 פלוס פלוס צבא\כיתה: י"ב איזור מגורים: דרום חם ביותר שיר החודש של HIM: אנאעארף? שיר החודש בכלליות: ררררררר משהו טוב של אפריל: נווו משהו טוב של מאי: בע מסנג'ר: תמונה: לא. זה לא המחשב שלי... יש בגרויות בחודש? יותר מדי... במה? אם אני אספר, זה לא יגמר.

למעלה