התפקדות מאי!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי!../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: גיל: צבא\כיתה: איזור מגורים: שיר החודש מMTV2: שיר החודש בכלליות: משהו טוב של אפריל: משהו טוב של מאי: מסנג'ר: תמונה: יש בגרויות בחודש? במה? בהצלחה!

Unaffected

New member
נמ.../images/Emo12.gif

שם: סהר תאריך לידה: 7.11.91 גיל:16 וחצי צבא\כיתה: י"א
איזור מגורים: חורנית ^^ שיר החודש מMTV2:
שיר החודש בכלליות:משו של something corporate בטח משהו טוב של אפריל: פסח היה מגניב. ו98 ובמגן במת'
משהו טוב של מאי: ממ. נראה כבר O: מסנג'ר: [email protected] תמונה: יש בגרויות בחודש? לא, יש רק 3 והן בסוף יוני O: במה? בהצלחה!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

שם: אפרת תאריך לידה: 23.1.94 גיל: 14 צבא\כיתה: ט' (כן אני יודעת שזה מוזר..התאריך לידה והכיתה..
) איזור מגורים: גבעתיים שיר החודש מMTV2:
היו הרבה. אני מניחה שטו דורס דאון של מיסטרי ג'טס ואימרג'נסי של פיג'ון. שיר החודש בכלליות: אוי,נו באמת! שאלה שלא תהיה מגילה בבקשה. משהו טוב של אפריל: היו לא מעט,קשה לחשוב על אחד. משהו טוב של מאי: לא יודעת אם טוב,מקווה שיהיה-טיול שנתי. מסנג'ר: במסרים תמונה: אני במהיר

Rock Bottom

New member
למה תמיד אין לי מה לרשום בכותרות

בשרשורים כאלה? שם: אורון תאריך לידה: 27.3.86 גיל: 22, can't you people do math?! (מצחיק שאני מבין כולם אומר דבר כזה) צבא\כיתה: אזרח וטוב לי, תודה. איזור מגורים: ראשון שיר החודש מMTV2: אווו, הרבה הרבה. Santogold - L.E.S. Artistes Portishead - Machine Gun Hot Chip - One Pure Thought Justice - DVNO Death Cab for Cutie - I Will Possess Your Heart (חדשששש!!! סוף סוףףףףף!!!) The Subways - Girls & Boys Cajun Dance Party - The Race ומעל כולם אולי - Pendulum - Propane Nightmares Pigeon Detectives - This is an Emergency 2 שחרשתי החודש בצורה אינסופית. שיר החודש בכלליות: אחד מהאלה למעלה, אפשר גם להוסיף את החדש של קולדפליי אחרי מולטי ציפייה. Violet Hill. קינקי לגמרי.. שונה לחלוטין מכל קולדפליי שהעולם המודרני זכה להכיר. משהו טוב של אפריל: היה חודש מגניב. משהו טוב של מאי: אני צפוי לראיין את סימיאן מובייל דיסקו בערב יום העצמאות בתוכנית ספיישל עצמאות ברדיו ת"א מ24:00-2:00. אם אין לכם משהו יותר טוב לעשות בערב...
מסנג'ר: יש כזה, תודה. תמונה: אולי אחרי זה, חוץ מזה שאין לי ממש חדשות.

CitizenErased

New member
יוווו תראיין את סימיאן מובייל דיסקו?!

מגניב ברמות על!!!!!!1 למרות שסביר להניח שאני או אעבוד או אקפוץ בהופעה של ברי ברעננה... אבל במקרה ואני אהיה פנויה אני אקשיב
תגיד להם שיגידו למיוז לבוא
.. or not.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifפרופיין נייטמרס ../images/Emo99.gif

ויולט היל באמת מצוין. ומגניב באמת שתראיין את סימיאן מובייל דיסקו. מגניבוס

Rock Bottom

New member
סעמק

בסוף הוחלפה לתוכנית המפיקה, כי זו שהייתה אמורה להפיק תשדר בסוף בעצמה 2 תוכניות ביום העצמאות, והמפיקה החדשה החליטה לרדת מרעיון של מועדונים והופעות ולשלוח כל כתב שטח לבמה מרכזית בגוש דן ויעשו כביכול סיקור של האווירה והזיקוקים וכל השיט הזה כאילו בשביל לבדוק "איזו עיר ניצחה בחגיגות" או משהו גיי אחר. אם זה לא מספיק, אז אני גם נשלח לרמת גן.
לפחות אמרו לי שזה לא סופי עדיין ההחלטה הזו.

CitizenErased

New member
טוב נענה

שם: לירון תאריך לידה: ה12 באוגוסט 86 (בין זקנות הפורום) גיל: תעשו את החשבון לבד צבא\כיתה: עבודה איזור מגורים: רעננה שיר החודש מMTV2: לא ראיתי MTV2 כבר כמה חודשים שיר החודש בכלליות: כל האלבום נגיעות של ברי סחרוף כי נזכרתי להתאהב בו באיחור על... האלבום המעולה החדש של MGMT גם כן.. משהו טוב של אפריל: אין משהו.. רק עצם העובדה שהיה מוצלח יותר ממרץ. משהו טוב של מאי: הוכרזתי היום רשמית כאחראית על דוכן מכירות הדיסקים בהופעה של איאן בראון (שבא לארץ בסוף החודש)
how exciting... חבל שידעתי על זה כבר לפני חודשיים חח אבל יש למה לצפות! מסנג'ר: [email protected]

GD ROCKS

New member
פםפםפם

שם:רותי תאריך לידה:2.4 גיל:18 צבא\כיתה:י"ב איזור מגורים:ב"ש שיר החודש מMTV2: מממממממממממממממ..תשמעו לא ראיתי מלא זמן אמטיוי2 אז נגיד שהחדש של טרסדיי. שיר החודש בכלליות: חח נגיד When the sun sleeps משהו טוב של אפריל: נגמר האוניברסיטה (טוב זה גם סוג של עצוב..) ונגמר הפסיכו הזה ופסחח [[[= משהו טוב של מאי: יום העצמאות XDDDDDD חחחחח מסנג'ר: [email protected] (כאילו שמישהו באמת ישתמש בזה חחחח) תמונה: פםפם אין לי פה יש בגרויות בחודש? אל תזכירו ~_______________~ במה?

Djerry

New member
../images/Emo177.gif

שם: דגנית תאריך לידה: 21.11.89 גיל: 18 צבא\כיתה: י"ב איזור מגורים: קריות שיר החודש מMTV2: The Last Shadow Puppets - The Age Of Understatement שיר החודש בכלליות: the beatles - girl משהו טוב של אפריל: חופש פסח משהו טוב של מאי: יום העצמאות מסנג'ר: [email protected] תמונה: יש בגרויות בחודש? כן אבל הרוב זה מתכונות במה? כימיה בהצלחה! תודה =]

../images/Emo175.gif

שם: יעל תאריך לידה: 6.8 גיל: 16 וחצי צבא\כיתה: י"א איזור מגורים: כפ"ס שיר החודש מMTV2: ממ תאמת שבקושי ראיתי... שיר החודש בכלליות: T.Rex - Children Of The Revolution כל The Velvet Underground & Nico וכל Nico - Chelsea Girl משהו טוב של אפריל: חופש פסח... ובכלל, היה אחלה חודש משהו טוב של מאי: נראה.. מסנג'ר: [email protected] תמונה: x יש בגרויות בחודש? לא, רק מתכונת בביולוגיה במה? x

Lyla Bellamy

New member
מאי זה כבר סוף שנה יאי

שם: שגית תאריך לידה: 2.10.1992 גיל: 15 וחצי צבא\כיתה: י' איזור מגורים:ירושלים שיר החודש מMTV2:grounds for a dovorce - elbow
שיר החודש בכלליות: אותו דבר משהו טוב של אפריל:החופשה דה משהו טוב של מאי:אמממ מסנג'ר:[email protected] תמונה:נוותר ... יש בגרויות בחודש? אכן במה?קולנוע וזהו נראה לי החודש ... בהצלחה!תודה

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:בראשון 19 צבא\כיתה:צבא איזור מגורים:ר"ג שיר החודש מMTV2:the Last Shadow Puppets - The Age Of Understatement. שיר החודש בכלליות: כל מיני.. משהו טוב של אפריל:כלום.. משהו טוב של מאי:יום הולדת מסנג'ר:[email protected] תמונה:--- יש בגרויות בחודש? ברוך השם שאני לא צריכה יותר
במה?---- בהצלחה!תודה

ReaLostprophet

New member
'חת שתיים שלוש הקשב!

שם: סהר [דווקא מכל השמות יש שני סהר בפורום] תאריך לידה:5.6.94 גיל:14 כיתה:ח איזור מגורים:מושב אורות, ליד קריית מלאכי [שמעתם עליו?] שיר החודש מmtv2:הרבה.. give me what i want, face down, nine in the afternoon,girls &boys אפטרלייף וכו' [אני יודע שזה יצא החודשיים-שלושה האחרונים אבל חפיף] שיר החודש בכללי: sic gloria transit, new born, אלפי זוגות עיניים [סינרגיה מי שלא מכיר], (בודק שנייה בהכי מושמעים של האייטונס) מסתבר ש song 2 , ניתוח עשרים-עשרים ו she drove me to daytime tv משהו טוב אפריל:לא יודע אולי טיול שנתי אולי חופש פסח משהו טוב מאי:בתקווה אני אתקרב עוד צעד לעבר האולימפידע והופעה של אריק ברמן מתוכננת ליום העצמאות!!! אחד מפגר שחשבתי עליו זה לסיים את final fantasy 6.

ReaLostprophet

New member
ושכחתי כמה

מסנג'ר: לא פעיל נדמה לי ש[email protected] אבל זה האימייל בכל אופן. תמונה:אני מצטלם גרוע עזבו.. בגרויות:אין בשנתיים הקרובות.

../images/Emo216.gifהזמן טס!!;;

שם: מיכל תאריך לידה: 18.1.90 גיל: 18 ומשהו.. צבא\כיתה: י"ב איזור מגורים: ירושלים שיר החודש מMTV2: אה, דה קוקס, ממכר! שיר החודש בכלליות: כ-ל גרסאותה אולפן של השירים מאמריקן איידול של דיויד קוק
משהו טוב של אפריל: לא עולה לי לראש משהו טוב של מאי: כנ"ל מסנג'ר: [email protected] תמונה: יש בגרויות בחודש? :לא, רק מתכונות במה? :נמ, לוזכרת
בהצלחה!:תודה כפרה

מתפקדת

היי אני חדשה פה
שם: עדן תאריך לידה:12.7.90 גיל:17 וחצי צבא\כיתה: יב איזור מגורים: הדרום שיר החודש מMTV2: אממ הדיסק החדש של פאניק שיר החודש בכלליות: running away של מידנייט אוור משהו טוב של אפריל: אחותה של חברה שלי התחתנה משהו טוב של מאי: רוק עצמאות, מסיבת סיום וראיון אחרון של מודיעין מסנג'ר: מת כרגע ICQ- 325055092 יש בגרויות בחודש?לא

../images/Emo3.gif../images/Emo71.gif

שם: ליאל תאריך לידה: 27.11 גיל: 14 וחצי צבא\כיתה: ח' איזור מגורים: חיפה שיר החודש מMTV2: האחרון של בולט שיר החודש בכלליות: opeth - porcelain heart משהו טוב של אפריל: פסח! משהו טוב של מאי: המ לוידעת
מסנג'ר: [email protected] תמונה: נה

בווווווו:-O

שם:חן תאריך לידה:12.2.1991 גיל:17 צבא\כיתה:י"א איזור מגורים:צפון.. שיר החודש מMTV2:The Last Shadow Puppets - The Age of Understanding שיר החודש בכלליות:Sum41-With me משהו טוב של אפריל:אין משהו מיוחד ... משהו טוב של מאי:הוא רק התחיל
מסנג'ר: תמונה:חתיךךךךך חחחחחחחח יש בגרויות בחודש? כן ..:-\ במה?משהו במדעים ..

למעלה