התפקדות מאי!

../images/Emo13.gif

שם: נועה תאריך לידה: 31.1 גיל: 14 וקצת צבא\כיתה: ח' איזור מגורים: מרכז שיר החודש מMTV2: וואי, אין לי שמץ. בכל אופן, המון. יש מצב שהקוקס. שיר החודש בכלליות: לו הייתי פיראט - Useless ID (גיליתי את זה אצל אבא שלי
). וכמובן, המון המון מיוז. משהו טוב של אפריל: HAARP, פסח, צחוקים... חודש כיפי למדי. משהו טוב של מאי: אוהו, המון! יום העצמאות, *מקווה* שהיום בערב, סיור בבית משפט, משפט מבויים וכו'. מסנג'ר: [email protected] תמונה: תגובה מהירה יש בגרויות בחודש?
במה? בהצלחה!

litaf1

New member
נוכחת

שם: ליטף תאריך לידה: 6.5.90 גיל: בקרוב מאוד 18
(יומיים יאיי) צבא\כיתה: י"ב איזור מגורים: קריות שיר החודש מMTV2: face down I Will Possess Your Heart (ד'ת קב
) שיר החודש בכלליות: סטופ אנד סטר ~~ אייל בי וויטניג של לני קרביץ
משהו טוב של אפריל: ניתוח חחחח משהו טוב של מאי: יומהולדת!
מסנג'ר:
תמונה:
יש בגרויות בחודש? יותר מידי

M a a y a n K

New member
../images/Emo176.gif

שם: מעין תאריך לידה: 11.8.88 גיל: 19 צבא\כיתה: צבא איזור מגורים: קריות שיר החודש מMTV2: לא ראיתי את הערוץ מלא זמן... שיר החודש בכלליות: Placebo- Post Blue משהו טוב של אפריל: שהייתי בבית בפסח ועבדתי משהו טוב של מאי: שהזמן עובר? מסנג'ר: - תמונה: - חודש טוב לכולם :)

elknetld2kil

New member
קצת באיחור, אבל וואטאבר

שם: איתן תאריך לידה: 29.12 גיל: 24 צבא\כיתה: שנה א' במדעי המחשב ומערכות מידע, מכללת עמק יזרעאל איזור מגורים: עפולה שיר החודש מMTV2: לא יודע, הפעם האחרונה שראיתי את הערוץ ליותר מרבע שעה היה באוקטובר. אם יש שם את Beautiful של 10 Years, אז את זה. שיר החודש בכלליות: Before The Rise - Nobody Wins וגם Enter Shikari - Nodding Acquaintence (בטח יש שגיאות) משהו טוב של אפריל: חופש פסח? משהו טוב של מאי: חופש יום העצמאות? מסנג'ר: בשביל מה? תמונה: תהנו... יש בגרויות בחודש? במה? יש לי עבודות להגיש במתמטיקה דיסקרטית, שיטות תכנות, מסדי נתונים ובתכנות מונחה עצמים. הלוואי שהיו לי בגרויות השבוע!

טוב, החלטתי לחזור

שם: טולי המאגניבה תאריך לידה: 10.1.91 גיל:17 ומשהו צבא\כיתה: י''א איזור מגורים: פרדס-חנה כרכור שיר החודש מMTV2: Justice - DVNO שיר החודש בכלליות: כל מיני של ברייקינג בנג'מין analog fish-speed Quietdrive - Time After Time Taproot - Poem משהו טוב של אפריל: אני כבר לא זוכרת משהו טוב של מאי: ה-1 במאי!!!(שהיה ברביעי במאי, אבל לא משנה) והיה בן פרוצה!!!! בא לי שוב... מסנג'ר: [email protected] תמונה: יש בגרויות בחודש? לא זוכרת במה? לא יודעת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. תאריך לידה: 22.3 גיל: 16 צבא\כיתה: י' איזור מגורים: ראשהעין. שיר החודש מMTV2: החדש של סטורי אוף דה ייר. גיב מי וואט איי ואנט - קידס אין גלאס האוסז. שיר החודש בכלליות: לאיודעת.. אני חצי ישנה מידי כדי לזכור.. משהו טוב של אפריל: יונתן
משהו טוב של מאי: בנתיים רוק"צ. אחרכך יש גם מוטומיוזיק D: מסנג'ר: [email protected] תמונה: איןליכוח. יש בגרויות בחודש? לא.. אבל יש מתכונת. במה? מחשבת ישראל ><"

למעלה