התפקדות מאי! :)

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי! :)

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: מסן\אייסי: מסר לאומה: מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: תמונה[שלכם]:

«Jimmy Page»

New member
הוהו.

שם: גיא גיל: 16.5 ככה D: כיתה: י"א, לא לעוד הרבה זמן מקום מגורים: ת"א מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: אם יש לכם הזדמנות לדרוך על הומלס, אל. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: חברה חדשה, ועוד עשרות דברים קטנים ונחמדים. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: נפרדתי מאותה חברה :ם תמונה[שלכם]: נה, לא היום.

MiMiMor

New member
...

לגמרי לא להרבה זמן.. מה הם חושבים שאנחנו? =O ואני עוד חשבתי להתחיל שיעורי נהיגה.

«Jimmy Page»

New member
כנ"ל...

עכשיו אני לא רואה את זה קורה לפני החופש הגדול. ועד אז יהיו לי עוד דברים יותר חשובים על הראש }: נראה שאני אלך ברגל לנצח. לא נורא, לפחות מתנ"ך אני אוכל להיפרד.

MiMiMor

New member
=O

יש לך השנה בגרות בתנ"ך? לנו תנ"ך ספרות ואזרחות בשנה הבאה, אבל ההיסטוריה הזה.. יאלללה... גם אני אלך ברגל לנצח! והו. (שיהיה בהצלחה וזה)

«Jimmy Page»

New member
אה,

כן, תנ"ך השנה. הסטוריה אני פחות שונא, כך שאין לי בעיה להמשיך עם זה עוד שנה. תודה D:

everynormal

New member
לא נורא ללכת ברגל יותר בריא../images/Emo3.gif

אני בכלל הייתי רוצה רישיון על אופנוע, זה מותר כבר מגיל 16

«Jimmy Page»

New member
טוב שיהיה,

שלא יתלוננו שאין בשרשור הזה מספיק תמונות. http://a204.ac-images.myspacecdn.com/images01/3/l_499fcf98d6ab0457614682699ff19b6b.jpg וכן, יד שמאל שלי תמיד מעוותת כשאני מנגן. [John Petrucci- Lost Without You, למי שתהה מה פשר הטאפינג] [אין שם טאפינג, אבל הוספתי. שקט }: ]

everynormal

New member
עונה גם

שם: אוריאן גיל: 15.5 כיתה: י' מקום מגורים: ב''ש מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: מצטערת אבל אין לי מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: לא היה הרבה לחץ מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: חודש מבוזבז ת'אמת תמונה[שלכם]: אין לי

Dasha412

New member
הומ..

שם: דריה גיל: 15 וחצי כיתה: י' מקום מגורים: חולון מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: life is a bitch, and then you marry one
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: רוק עצמאות מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: גיליתי עד כמה מטומטמת אני. תמונה[שלכם]: נו, אף אחד לא שם, למה רק אני? P:

MiMiMor

New member
מתפקדת.

שם: מור. גיל: 16 וחצי.. כיתה: יא'. מקום מגורים: ירושלים רבותיי. מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: מתכונת בהיסטוריה זה לא 'פִיייי' בכלל.. וגם לא פרק אחרון של ארץ נהדרת. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אני חושבת שיום העצמאות P: מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: מתכונות ועוד מתכונות.. ובכלל.. הכל סובב סביב לימודים עכשיו.. ): תמונה [שלכם]: ראו הוזהרתם. (תמונה מפורים יקיריי.)

Aline In Chains

New member
אני

שם: אלין. גיל: 16 וקצת.. כיתה: יוד. מקום מגורים: ב"ש\ת"א. מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: מיאו. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: 4 חודשים לי ולגור
:). מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: המ...לא יודעתXD . תמונה[שלכם]: >

למעלה