התפקדות מאי! :)

nothingman1

New member
../images/Emo181.gif

שם: יאיר גיל: 16.75 כיתה: י"א מקום מגורים: גבעת שמואל (נכון זה נשמע כמו שם של קיבוץ?) מסן\אייסי: 267857984 מסר לאומה: shazboz... nano nano מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: כלום מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לימודים... תמונה[שלכם]: ציור של חזקוש

danduuu

New member
גם אני פה מדי פעם ../images/Emo9.gif

שם:דנה גיל:18 כיתה:י"ב מקום מגורים:ק.אתא מסן\אייסי: 345923467 מסר לאומה:אני אוהבת את אלין
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:המ לא זוכרת כבר
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:כל מיני תמונה[שלכם]:לא צריך

סלידיןאוןבאקטודה

שם:יעל, בשבילכם. גיל:103,
כיתה:בית אבות. מקום מגורים:חור שאין טעם בהזכרת שמו. מסן\אייסי:במסר. מסר לאומה:may the force be with you מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:לאסוף עצים
דיסק של גאנז
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:שתפוז שמו את הפרסומת הזאת שכל פעם כשמזיזים את העכבר שומעים מוסיקה מעצבנת שכזו. תמונה[שלכם]: לא בא לי.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifכבר הגיע מאי:O

שם: זמר גיל: 13 וחצי.. כיתה: ח' מקום מגורים: ראשון מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: יאמי מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: רוק עצמאות
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: אממממממממ כלמיני תמונה[שלכם]: אני מאחורה

צב צבי צבי הנינג'ה!

שם: חזקוש גיל: 17 כיתה: יא 2 מ. מגורים: תל אביב מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 301073072 משהו טוב שקרה בחודש שעבר: יום העצמאות משהו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא יודע

pluplup

New member
*חוזר לחיים*

שם: דור. גיל: 14. כיתה: ח'(אמור להיות בט',אבל זה מה שקורה כשאתה נשאר עוד שנה בגן). מקום מגורים: טל-שחר,חור במעמקי המרכז הנוראי. מסן\אייסי: [email protected] אם אני לא טועה. מסר לאומה: *-* מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:לא זוכר |סנילי| מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: כנ"ל. תמונה[שלכם]: די עם זה,נו >.<

Girl In The Box

New member
../images/Emo9.gif

שם:לוטם גיל:16(עוד חודש) כיתה:י מקום מגורים:ק.אתא מסן\אייסי:[email protected] מסר לאומה: מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:לא זוכרת.. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:לימודים תמונה[שלכם]:

Big bear

New member
מאיאיאיאיי.

שם: אסף גיל: 17 כיתה: י"א מקום מגורים: בני דרור מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: עפרה עלי. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: פות מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: בילי תמונה[שלכם ]: אני כה סטייליסט. שימולב.

mary06

New member
באיחור אבל תסלחו ../images/Emo9.gif

שם: מריאנה, מרי בשבילכם
גיל: עוד חודש וחצי 18 :) וואי אני בין היחידים פה שעוד מעט על מדים
כיתה:מסיימת י"ב..וחיכיתי 12 לעשות את זה! מקום מגורים: אשדוד מסן\אייסי: מסן מת, אייסי-177149823...אל תהיו זרים :) מסר לאומה: שרב זה חרא
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: ממ סיימנו ללמוד רשמית.. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: שברון לב.. תמונה[שלכם]:טה-דם

למעלה