התפקדות מרץ וסיכום חודשי

../images/Emo41.gifהתפקדות מרץ וסיכום חודשי../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו החודש? טור של הלהקה באנגליה ואירופה שנמשך מה24/1/08-15/2/08
אני ומורן שעזבנו לנו ל5 הופעות שלהם, וחזרנו עם טריליון חוויות
הקליפ החדש שיצא סופסוף לשיר ABL
האתר שנפתח בעקבותיו abeautifullie.org שמוקדש כולו לשמירה על איכות הסביבה והמודעות למצב המסוכן שבו נמצא כדור הארץ מבחינה אקולוגית
בלאד בול אחד ויחיד במילאנו ב15/2/08, ולילה לבן יחיד ומיוחד בלונדון 7/02/08
משימות שונות ומשונות לקידום ABL
ראיון בלתי נשכח של הלהקה באיטליה
יציאתו המחודשת של הסינגל של פרום יסטרדיי, הכולל בתוכו את הקליפ בגירסתו המלאה (13 דקות), הקאבר של סטרונגר ופרום יסטרדיי.
ו..אחרון חביב.. מנהלת חדשה? הכי פעילה: (אוקיי חוצממני שיש לי 203 הודעות בערך..) במקום הראשון- adiiiXD, עדי, עם 108 הודעות במקום השני- my reflection סתווי שלנו שיושבת כאן לידי, עם..96 ובמקום השלישי- AlmogiToMars אלמוג, עם 91 הודעות. פשוט נפלא. ועכשיו, לדבר שלשמו התאספנו כאן היום, התפקדות. אז תתפקדו גאדאמיט!
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ועכשיו כבונוס נחמד, הקליפ חודש נפלא בנותיי,
שני וענבלירון

adiiiXD

New member
מרץ המשוגע D:

כתבתי 108 הודעות.... הייתי בטוחה שמאז שנרשמתי לכאן כתבתי רק משהו כמו 20 ....חחח....XD שם: עדי פרץ גיל: 13 תאריך לידה: 10-5-94 מקום מגורים: דימונה מה אתם עושים בחיים כרגע: נהנית מהם , למרות כל הלחץ(= מה אתם שומעים עכשיו? אחי בן ה-4 צועק : שתקוו ! שתקוו כוולם אני רוסה לראות סרטים מסויירים! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: r-evolve איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : מצאתי תופרת , ויש לי רעיון לתחפושת ^^ מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פפפפפורים [=

../images/Emo109.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

אז קודם כל, כל הכבוד לבנים על ה.. אלה :] ו.. זהו .. ^^ שם: אור אליאס גיל: 14 עוד 19 ימים ( = תאריך לידה: 19.3 - עוד מעט יומולדדתת :]]]] מקום מגורים: פ"ת . מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת.. מה אתם שומעים עכשיו? Bullet For My Valentine - Scream, Aim and Fire שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: נאממ.. 08-Avril Lavigne - Innocence איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : אממ.. מבחן במתמטיקה - חרשתתתתתתתתתתתי עליו ובסוף לא עשיתי איזה 5 שאלות, בטווח נכשלתי . :S - עושה מועד ב'.. , ו.. הניתוח של דוד שלי עבר בשלוום ברוך השם :] מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? - 19.3 היומולדת שלללי :]]] - 20.3 מפגש מעריצים בת"א [ לא של 30 ] - 21.3 שופינג בת"א עם אממא :]] - נזם/ הליקס. מתלבטת .. - קצוות סגולים בשיער.. :] - תספורת חדשה אצל המסטר :): ייייאי איזה חודש הולך להיווווווווות :]] חודש טוב לכווולם ^^ 3333>

i am777

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo103.gif../images/Emo205.gif

שם:חלי(שתדעו....חח...עד עכשיו הייתי כאן i am777 , נעים מאוד) גיל:16 וו.....4...נראה לי.. תאריך לידה:28.10.91 מקום מגורים:חולון מה אתם עושים בחיים כרגע:אני?...סתםםם..לומדת- עם ציונים ברצפה , עובדת במקום כזה שמרקידים ילדים מקסימים מה אתם שומעים עכשיו? : כל החיים שלי אני אמשיך לשמוע שנות ה -70 80 וה 90....וכמובן מה שמם???.....אלה שאנחנו מדסקסים עליהםם.....יאאללללהההה שכחתי! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Cranberries - Wake Up And Smell The Coffee...
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : שראיתי את הדוגמניות ואחת מהן אמרה : אני לא אוכלת דגים זה בשר"....זה קרע אותי מצחוק ומכאב.., אה ובחיי הפרטיים שביליתי עם חברה והיה פיצוץ! ועוד דבר קטן יותר אישי מאישי....שאני נראה לי מחבבת מישהו והוא מחבב אותי
....איזה כיף...הרגשה נעימה מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממ...הצלחה בלימודים....לפחות החודששש פליזזז....מה ביקשתי אלוהים??...כן כן אני יודעת מכונית , אמפי חדש , בגדים , דיסקים , מלאי חדש של נרות , אחים חדשים ,להתעורר לבית ספר בזמן ולנסוע להופעה של 30STM ??... אה??!??.....אוף.

i am777

New member
וזה לא נגמר בזה-----------קבלו תמונות לפרצוף!

נתחיל בתומו שלנו...

i am777

New member
את יודעת מה זה השיר הזה?...

30 Seconds to Mars - Occam's Razor (real song)

כן. זה שיר שלא יצא באף אלבום שלהם.

ובפעם הבאה.. אל תשרשרי לכאן, תשרשרי לשרשור OFF או משהו.. את מכירה בכלל את החוקים?

i am777

New member
לא כל כך../images/Emo163.gif....אבל אני מתחילה לקלוט

OFF זה מה שרוצים רושמים???.....

בדיוק

ולכל שרשור יש את הנושא שלו, אז את לא יכולה לשרשר כל שאלה שיש לך שם אם היא א קשורה, תנסי למצוא לה מקום באוף.. או שבמקרה הכי גרוע.. אם את לא רואה שרשור לנצל"ש תפתחי אחד.

Keren W

New member
../images/Emo70.gifמתפקדת../images/Emo41.gif

שם: קרן גיל: 16 עוד 12 ימים D: תאריך לידה: 12.3 מקום מגורים:גדרה מה אתם עושים בחיים כרגע: אממ נחה מינימום שבועיים ממבחנים מה אתם שומעים עכשיו? כלום=\ שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:לא שמעתי כלום איך עבר עליכם פברואר?לא עשיתי כלום בקיצור לא היו לי חיים בחודש הזה חוץ מלימודים כמובן אם אפשר לקרוא לזה חיים. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב-אממ מה אני הכי זוכרת בעיקרון לא עשיתי כלום בחודש הזה הדבר הכי טוב שאני זוכרת זה החדר שלי אני כבר מכירה כל פינה בו בגלל שהייתי תקוע בו כל החודש חח מה אתם מתכננים למרץ? אוו יומולדת כמובן,לקבל תעודות=\,להגיש עבודות באומנות,לנצל את התקופה הקצרה של חוסר במבחנים..ופורים איך שכחתי חח :] יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?יומולדת נראה לי. שבוע נפלא לכולם
ולכל ילידי מרץ מזל טוב

etmiys

New member
../images/Emo192.gifהממממ...../images/Emo192.gif

שם:רוני חיל
תאריך לידה:11/10/88
מקום מגורים:עין עירון- חור ליד חדרה
מה אתם עושים בחיים כרגע:טירונות. החלה הספירה לאחור...
מה אתם שומעים עכשיו?30. זה תמיד בראש. בנוסף גם קצת גרין דיי... יצא לי קצת בזמן האחרון...
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:wagon wheel של old crow medicine show. שיר קאנטרי ממש ממש חמוד. תנסו אותו.. מומלץ! גם למי שלא חובב קאנטרי מושבע...
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: גיוס. אין לי כוח להרחיב, רק שממש מגניב לי, כי יש אחלה בנות!
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?כלום מיוחד. סוף טירונות, אולי. ושאני אוכל לחזור לשמוע מוזיקה כל יום...

yaaruka

New member
וואו! אני מצפה הרבה למרץץ!

גם אני רוצה 5 הופעות של 30sweconds to mars!!!!! לאמוג מהבלוג הראשי של 30 נכון!? שם:יערה אברמי [ועוד מלא מלא כינויםם!!] גיל:עוד שבועיים 12 OO תאריך לידה:15.3.1996 מקום מגורים:מודיעין מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת ולא הולך לי [כרגיל..] מה אתם שומעים עכשיו?עכשיו עכשיו ברגע זה את המשחקים המטומטמים של אח שלי ובן דודה שלי \: אבל בדרך כלל.. 30 או היהודים וכאלה.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:הוו.. יש המוןןןן!! כל יום אני קמה עם שיר אחר!! איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: עבר חביב.. הממ.. אני זוכרת שהיה לנו שיעור חינוך מיני והיה משעמםם!!! מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?כמו שאמרתי.. אני מצפה לבת מצווה שלייי!!D: ואני מתכננת בת מצווה XP ביום ראשון אני ואמא שלי הולכות לקנות לי בגדים לבת מצווה. אני לא מבינה איך אנשים לא אוהבים את 30 או לפחות חושבים שג'ראד חתיךך! כילו! זה דבר לא יאמןןן!! איך אפשר לחשוב ש30 הם להקה חרא!? זה נוראיי!!!><" אחותי ואח שלי שונאים אותם. אמא שלי אוהבת את ההופעות באקוסטית XD [איך זה שתמיד אני יודעץ לחפור?!?] ואני מציעה לכווולם! להכנס לבלוג של אלמוג כי הוא ממש יפה! ו..ו.. כתוב שם כמעט הכל על הלהקהה אז תהנו לכם [אגב אלמוג, התעלומה הזאת מגניבהה! לא שמתי לב לזה! למרות שאת המס' של החדר אני זוכרת מאז הפעם הראשונה שראיתי אותו XD]

למעלה