התפקדות מרץ וסיכום חודשי

מתפקדת|משטרה|

שם: בר<: גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 10.11 מקום מגורים: ת"א מיילאבלאבלאב מה אתם עושים בחיים כרגע: בייביסיטרז?XD מה אתם שומעים עכשיו? Iris - GooGooDolls שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Get low - Flo rida dt. t pain Soulja boy ana's song - Silverchair איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: די נחמד... כמה אכזבות אבל נחמד סה"כ^^ מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? תספורת חדשה, פלאפון חדש, פורים!^^

../images/Emo196.gif. ^^

חחחח זו את שעלתה לשידור ברדיו רוקיל הזה ודיברה על קארין, נכון? XDDDDDD

INBAR1116

New member
../images/Emo3.gifהתפקדות ראשונה שלי!!!!

שם: ענבר גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 17.6.91 מקום מגורים: רמלה מה אתם עושים בחיים כרגע: לצערי אני עדיין לומדת... מה אתם שומעים עכשיו? כרגע....כמובן שאת 30!!! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: החודש יצא לי לשמוע הרבה את השיר Buddha For Mary של 30 איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- טוב החודש היה צעייף מאוד...היה דבר אחד שממש היה לי כיף שבוע גדנ"ע שזה אחד הדברים הכי כפיים שעברתי החודש ובכלל גם כשהיה קצת קשה.... מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? טוב יש את פורים שאין לי מושג עדיין למה אני מתחפשת (אם יש לכם רעיונות אני ישמח)....אהה יש הרבה ימי הולדת בחודש הזה אז אני כנראה יחגוג וזהו אחלה חודש!!!

../images/Emo210.gifאנוכי

שם:שני סופר
תאריך לידה:1/5/1990
מקום מגורים:אורנית נית נית
מה אתם עושים בחיים כרגע:מציירים, עובדים ולומדים.
מה אתם שומעים עכשיו? אותי ואת סתיו מקנחות את האף כל שנייה ורבע.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: R-Evolve ללא ספק. מאז ההופעות השיר הזה עושה לי צמרמורות
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? אהה ההופעות של 30, הטור, החברים.. אע. הגעגוע
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פורים. ו..לעבור אותו בשלום.

A Broken Myth

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: נועה.
תאריך לידה: 21.4.1991
מקום מגורים: רעות
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת
מה אתם שומעים עכשיו? Never Too Late - 3DG
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Here By Me - 3DD (הגעתי למסקנה, שיש לי משהו חזק עם המספר 3 XDDDD. איזה מפגרת אני
)
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ממממ, היה נחמד כזה. אני זוכרת ממש טוב את המלצר ששירת אותנו בת"א!!1 איזה חתיך3%?@#$?%@#$?%?@#
מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מתכננת לקנות מחוך, מעיל לפולין ופורים!!!!1 אפרופו פורים, למישהו יש רעיון לתחפושת שכלול בה מחוך סגול?
ואם לא, איזשהי תחפושת ל-3 בנות (עדיף עם שמלה או משהו XD)? (יש לי דרישות, הא? XD) הודגש באמצעות מדגישומטיק

adiiiXD

New member
בקשר לתחפושות :

יש מיליון דרכים להתחפש בשלישייה : בנות הפאוור פאף[ קצת חרוש האמת XD ], המלאכיות של צ'ארלי, ועוד הרבה , אני פשוט לא מרוכזת כל כך... ננאמ , עם מחוף סגול את יכולה להתחפש לאיזו שדונית או פייה או מה שזה לא יהיה . בכל מקרה , את כל מה שרשמתי ושכחתי [XD] את יכולה למצוא באתר המצויין הזה : http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaAlbums.asp?CommunaId=24571 יש שם 24 דפים של תחפושות , בחלק גדול מהם יש מחוף ואת יכולה פשוט לשנות את הצבע....=]

FFTL

New member
עעעעעעעעאש:]

שם: ליעדדדדדדדד:] גיל: 15 תאריך לידה: 2.11! מקום מגורים: קדימה סיטי!
מה אתם עושים בחיים כרגע: טרילהלה. לומדת!#% :) מה אתם שומעים עכשיו? לד זפליןןןןןןן3$@$^@
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ממ. לאזוכרת. >< איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - כיףףףףףףףף@#%$!#
עע!@#% :] לילהלילה! מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מממ..לא זוכרת. <:

AlmogiToMars

New member
../images/Emo211.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

חחחח אני כתבתי 91 הודעות ? חחחחחחחחחחחחחחח גדול ..
שם: אלמוגוסססס D: גיל: עוד 5 ימים יומולדתתתתתתתתתתת תאריך לידה: 6.3 מקום מגורים: אשדודד מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים,עובדים, ומה שביניהם חחח ;) מה אתם שומעים עכשיו? skillet - rebrithing (משהו כזה ) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ועדיין דבוק לי בראש- bullet for my valentine - all these things i hate איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הכי טוב ? .. בעיה .. חחח אין דברים מיוחדים ופברואר עבר סבבה D: מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ברוררררררררררררררררררררר- היומולדת שלי!!!!
ערב טוב

קריסטה

New member
נחשו מי חזרה!!

שם: אינה גיל: 19 תאריך לידה: 28/12/1988 מקום מגורים: נשר מה אתם עושים בחיים כרגע: שונאים את הצבא (ולא, עדיין לא התגייסתי) מה אתם שומעים עכשיו? כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: פייק איט של סיז'ר ואס או אס של אפוקליפטיקה. איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. איכס איכס איכס. לא עשיתי כלום. מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אולי עבודה, ופורים כמובן.

../images/Emo79.gif איזה מהר עבר חודש../images/Emo12.gif. התפקדות משעממת ../images/Emo3.gif

שם: קארין
תאריך לידה: 31.5.93 מקום מגורים: אשדוד מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב להיפגש עם 3 בנות מפורום MCR ^___^ מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יש תעודות לקראת סוף החודש, אני לא רוצה לדעת מה הציונים
טיול שנתי בסוף מרץ ^_^

TheMarsArmy

New member
Me, I'm not../images/Emo39.gif../images/Emo112.gif

שם: למיטב ידיעתי קוראים לי חן. גיל: בקרוב 16 תאריך לידה: 3.5 מקום מגורים: פתח תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסים ללמוד. (במנסים אני מתכוונת אליי ולאני השני שלי) מה אתם שומעים עכשיו? כלום. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אני זוכרת שהיה איזה שיר שנדבקתי אליו אני רק לא זוכרת איזה שיר זה. חה. איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול אז במשך כ-ל החודש? מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אני מתכננת להתחיל לדבר בצורה פאקינג ברורה. כי כווווולם לא מבינים אותי גוד דמת! זה פאקינג מטריד וזה גורם לי להתעצבן. לוהט --->

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifהגיטרה לא כזו לוהטת XP היא חמודה

לא יותר D:

TheMarsArmy

New member
מי מדבר על הגיטרה!?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

למרות שהגיטרה בהחלט לוהטת. אבל הדגש לא היה עליה.

LoveYourHate

New member
מתפקדת:)

שם:אופקיטה גיל:15 תאריך לידה:14.11 מקום מגורים:קרית חיים מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת מה אתם שומעים עכשיו?HIM KISS OF DAWN שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: דונה מהסרט שיער איך עבר עליכם פברואר? חביב ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים למרץ? אלוהים יודע,אולי קצת מנוחה יהיה נחמד יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לא ממש..

3shsh3

New member
גם אני פה!

יאאלה מוכנים.. שם: שירן גיל: 19 עוד שבועיים בערך תאריך לידה:15.03.89 מקום מגורים: פ"ת מה אתם עושים בחיים כרגע: חיי כרגע מלאים בירוק (צבא למי שלא הבין...) מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום.. בעצם אני שומעת צלילי הישרדות מהסלון.. אני לא מאמינה שההורים שלי רואים את הדבר הזה?! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ATTACK כמעט כל יום הייתי שרה אותו... איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב איך עבר? וואלה די רגיל..חוץ מהעובדה שניפרדתי מחבר שלי.. וזה היה ממש טוב.. זה במילא לא היה כזה רציני... מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מתכננת לחגוג 19 ואולי להכיר איזה מישהו חדש.. חחח טוב אז זהו, שיהיה לכלנו חודש מקסים ומלא בחוויות, שיהיה מה לספר חודש הבא..

למעלה