התפקדות מרץ

נו,תפוז לא שלח את התוכן. ../images/Emo69.gif ../images/Emo141.gif

מטוס זעיר ללא טייס.
[מזל"ט? נו,לא משנה. XD]

AlmogiToMars

New member
מתפקדת -- מישהו זוכר אותי ? D: ../images/Emo195.gif

שם: אלמוגוס D: גיל: עוד 5 ימים אני יהיה 14 תאריך לידה: 6.3 מיקום בארץ/בעולם: אשדוד כיתה/צבא/אחר: ח' משהו חיובי שיקרה החודש:יומולדתת משהו שלילי שיקרה החודש: תעודות :| מסר לאומה: הקונה מטטה ;) תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]:

AlmogiToMars

New member
קצת הרבה ! ../images/Emo8.gif

את יכולה לראות אותי מגיבה הרבה בפורום של 30 שניות למאדים , ובפורומים אחרים יוצא לי מדי פעם להיות ..

Emergency Exit

New member
מתפקדת!../images/Emo6.gif

שם: ליאור גיל: 15 וקצת תאריך לידה: 23 לדצמבר. מיקום בארץ/בעולם: נתניה כיתה/צבא/אחר: כיתה ט'. משהו חיובי שיקרה החודש: אממ. אני יו''ר פירסום בפורימון. יש הופעה. ועודיומיים ת''א. משהו שלילי שיקרה החודש: חוג תיאטרון טקסטים לזכור מפגרים. ומלא מבחנים. מסר לאומה: תתעשרו. תמונה: תגובהמהירה. ואיןליכוח - תכף יש לי ישיבת צוות.

mafakit

New member
מתפקדת ../images/Emo152.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: 15 תאריך לידה: 17.01 מיקום בארץ/בעולם: עמיקם כיתה/צבא/אחר: ט משהו חיובי שיקרה החודש: ~ משהו שלילי שיקרה החודש: ~ מסר לאומה:~ תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]: ~

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני.

שם: עדי. גיל: עוד חודש וחמישה ימין, 15
. תאריך לידה: תעשו חישוב
מיקום בארץ/בעולם: חור
. כיתה/צבא/אחר: ט'. משהו חיובי שיקרה החודש: כנס ט!!!! משהו שלילי שיקרה החודש: מלאאא מבחנים... מסר לאומה: Yeah Man Mother Fucker!!!! (מספיק טוב?
). תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]: נו כבר שמתי לא מזמן, תסתדרו הפעם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16. תאריך לידה: 22.3 מיקום בארץ/בעולם: ראש העין. כיתה/צבא/אחר: י'. משהו חיובי שיקרה החודש: יומולדת ופורים D: משהו שלילי שיקרה החודש: דף ציונים ויום הורים
מסר לאומה: ~,~ תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]: אין לי נו.

Johnni456

New member
מתפקדת../images/Emo195.gifאל תכנסו יש פה תמונה!:O../images/Emo187.gif

כןכן שימו
החלפתי מאומץ! לא בא לי יותר על החתול הזה
שם: סתיו גיל: 13, ועוד 7 ימים וחצי D: תאריך לידה: 10.9.94
מיקום בארץ/בעולם: חור בישראל שאף אחד לא מכיר >< כיתה/צבא/אחר: ח' משהו חיובי שיקרה החודש:פורים ^^
משהו שלילי שיקרה החודש:מבחנים בכמויות. בצפר. מורים.
מסר לאומה:יובל מנדלסון כזה חמוד ^_______^ תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]: תזהרו לא להתעוור.. ><

xXx Lilo xXx

New member
תיזהרי! הפטריות יכולות להיות מורעלות!../images/Emo29.gif

אדום ונק' לבנות. ~מבט חושדני ביותר~ [אגב אחרי החורף אני חושבת שזה יעלם
]

Johnni456

New member
לא טעמתי.. לבדוק? O: ../images/Emo187.gif

לא נורא, אז אני אמצא מאומץ אחר או משהו ><"

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:גניאל גיל:מחר עוד חודשיים 19 תאריך לידה:4.5.89 מיקום בארץ/בעולם:ר"ג כיתה/צבא/אחר:צבא משהו חיובי שיקרה החודש:יומהולדת לאמא
משהו שלילי שיקרה החודש:חס וחסה מסר לאומה:אין ]:

mor10101

New member
מתפקדת כדי להפסיק לחרוש לאנגלית. >>

שם: מוריה.
גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 12.11 מיקום בארץ/בעולם: ראשל"צ כיתה/צבא/אחר: ט' משהו חיובי שיקרה החודש: יומולדת 18 לחברה ממש טובה. אוה, טקס שבירת דיאטה עם שירז בחמישי.
משהו שלילי שיקרה החודש: מבחן מזורגג באנגלית מחר. ובמתמטיקה. מסר לאומה: כשאמרו "אין יאוש בעולם" פשוט לא שמעו על מבחנים.
תמונה [שלכן, לא רוצות אל תשימו]: האמת, אנלא חושבת שיש לי בכלל על המחשב. לא שזה משנה.

אומג,שכחתי מהטקס! ../images/Emo141.gif

ד"א,ידעת שמחר ההכרזה? המפ. אף אחד לא טרח להודיע לי. [היה כ"כ כיף בחרמון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
]

mor10101

New member
אני שונאת אותך!

אוח. די אני מתה שתספרי לי איך היה. [בפירוט כאילו] אני כל כך מקנאה בך. שלג. חרמון. קוררר.
התקשרנו אלייך היום, אבל לא ענית... [היה כ"כ לא כיף במבחן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
]

RockSter

New member
מתפקדת!

*שם: שירי *גיל: 14 *תאריך לידה: 26.5 *מיקום בארץ: מרכז *כיתה: ח' *משהו חיובי שיקרה החודש: מי יודע... *משהו שלילי שיקרה החודש: מי יודע.. *מסר לאומה: avril lavigne is the best damn thing! *תמונה: HIM

למעלה