התפקדות נובמבר הזויה(בזמן!!!ראיתם מזה?)

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות נובמבר הזויה(בזמן!!!ראיתם מזה?)../images/Emo41.gif

תענו על מה שאתם יכולים, ואם לא תענו נשלח אליכם מתנקשת אלימה עם גרזן פלסטיק או מתנקש עם תחפושת חצויה, מיניות לא ברורה ומאדר אישיוז
או את אליסטייר כמובן (אבל בלי הפנים!!!)
שם:
משך זמן על כדור הארץ:
מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle
):
האם מצאתם דרך לראות את הסדרה:
שחקן שיודע לשחק:
שחקנית שיודעת לשחק:
דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה:
דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך:
זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים:
זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור:
אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים?
סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות:
סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון:
הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו?
מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון?
כישוף אהוב של הקיובה:
מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה?
מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?)
הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה:
קראתם Hidden Passions?
אם כן, אהבתם?
הכישוף של טאבי בסוף עבד?
האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס?
נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? |כישוף של טאבי שיגרום לכם לשכוח את השאלון ההזוי הדבילי הזה|

darklighter

New member
עונה עם טיפה ../images/Emo58.gifים../images/Emo190.gif

שם:
עדי, דארקלייטר, דארקי, מה שבא לכם.
משך זמן על כדור הארץ:
300 שנה. לפחות זה מה שאני טוענת
מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle
):
חפשו אותי בבוגל
האם מצאתם דרך לראות את הסדרה:
כן, אני רואה דרך הקערה של טאבי, רואים שם דירקטיוי באיכות HDTV
שחקן שיודע לשחק:
בן מסטרס (ג'וליאן)
שחקנית שיודעת לשחק:
ג'ולייט מיילס, זה מובן מאליו. אה וגם טרייסי רוס (איב) ואווה טמרגו (פילאר-אני לא בטוחה אם אייתתי נכון) משחקות טוב הבעיה שבגלל שהן משחקות טוב יחסית לאחרים נראה שהן משחקות מוגזם. כן וגם לינדסי הארטלי וקים ג'ונסטון אולריק (שוב לא בטוחה אם אייתתי נכון)
דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה:
טאבית'ה...זו שאלה רטורית...וחוץ מהמכשפות והעדנורמה למיניהן גם רבקה, קיי ולאחרונה התחלתי לחבב גם את אזמי כגירסא צעירה של רבקה (אבל כשהיא בלי ויקי
)
דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך:
כמעט כולם
זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים:
טאביטימי, טאבית'ה ואנדורה, קיי ומיגל הראשונים.
זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור:
כמעט כל הזוגות בסדרה- בעבר זה היה בעיקר שואיס, כיום זה לואיס ופנסי, כל זוג מהמשולש אית'ן-תרזה-גוון, קת'רין ומרטין, נח ופלומה2 וכו'...
אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים?
זו בחירה קשה...פילאר עלולה לתת לי סטירה שתגרום לי לאבד הכרה, אייבי תשבור לי את השפתיים ותגרום לי לעוף, לקיי/צ'ריטי יש כוחות, שרידן/בת' פסיכופטיות, לנורמה יש גרזן, אזמי היא jinx, לתרזה/פלומה יש גנים של אמא שלהן...טוב תנו לי לחשוב על זה. בעצם נראה לי שפנסי, היא תעשה לי צלקת שקסית שכל פעם מופיעה בצד אחר.
סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות:
סצנות טאביטימי, נורמה,הקיובה.
סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון:
כשאיתן גרם להם לעבוד
טוב ואם אני חייבת אז המכות של קיי ואייבי+ הארון של פוקס.
הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו?
החודש?? אני שם כל שבוע!!!
מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון?
לפני טאבית'ה. אחריה כבר לא היה טעם לבוא כי היא גמרה את כל השמפו תות.
כישוף אהוב של הקיובה:
שהיא שברה את האטריות של אית'ן ותרזה...וגם הפורצ'ן קוקיז...הממ קשה כל הכישופים שלה שווים.
מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה?
בחירה קשה אבל אני אלך על הקערה כי היא גם מדברת בבועות ויכולה להפוך לבלון ימי הולדת במקרה הצורך.
מה דעתכם על לדבר בבועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?)
זה אחלה, ככה אני אשמור את קולי כדי לשיר בצוותא עם צלילה ודסי.
הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה:
Be happy now, do u know how, how how how how how, how how how how myahoo!
קראתם Hidden Passions?
כן.
אם כן, אהבתם?
אהבתי ביותר את הקטעים מההיסטוריה של טאביתה, אבל יש תיאורים מיניים על זוגות מסויימים שאני חושבת שהיה כדאי מאוד לקצץ
הכישוף של טאבי בסוף עבד?
כנראה שכן כי שכחתי את הרוב...אבל מדי פעם שאני רואה פרקים אני נזכרת בדברים מהספר.
האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס?
כן, אבל אני מאמינה שהמתכון המפורסם באינטרנט הוא לא המתכון האמיתי
נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא?
האופציה השנייה. |כישוף של טאבי שיגרום לכם לשכוח את השאלון ההזוי הדבילי הזה| לא עבד

עונה!!!

שם: אורטל, אורטי, קיי, קייט, קייטלין דה פירסט משך זמן על כדור הארץ: כמעט 21, אבל מי סופר מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle): מרכז הארץ האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: לא ולא תודה. אין זמן. שחקן שיודע לשחק: בן מה שמו [ג'וליאן] שחקנית שיודעת לשחק: טיילור אן מונץ' אוף קורס דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה: קיי1 דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך: גוון 2, רבקה 1 זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: אני וידיד שלי זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור: לא עולה לי כרגע אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? טאבי! יהיה מצחיק סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: ההחלפה של קיי 1! יום אחד טיילור מדברת עם סימון ויום אחרי מישהי אחרת ומאוד לא דומה לה מדברת עם סימון! סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון: לא רואה הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? אני כל הזמן שם! ויודעת את המילים בע"פ [הורדתי את הדיסק!] מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? כישוף אהוב של הקיובה: לא זוכרת מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה? שניהם? מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?) בכיף למה לא הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה: The potential breaak-up song של aly & aj קראתם Hidden Passions? לא. אם כן, אהבתם? - הכישוף של טאבי בסוף עבד? - האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס? עדי אמרה שהיא תכין, אני מחכה! נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? חיה!

darklighter

New member
תזהרי ממני../images/Emo46.gif מה זה מכות עם טאבי???../images/Emo190.gif

וההחלפה של קיי1 הייתה באמת נוראית
מתי אמרתי שאני אכין TSC? (קיצור לטומטו סופ קייק) אם אני לא מפוצצת חביתה זה נס חחח

אני אומרת שאת תכיני וזהו! את תכיני!

ובקשר לטאבי: התכוונתי מכות של כשפים! אני אכשף משהו עליהו היא עליי. יהיה מצחיק... -דברי איתי בלי קשר לנאמר למעלה-

darklighter

New member
אה את מתכוונת עם הברקי פלורסנטים צבעוניים../images/Emo6.gif

+
צריך להשתמש באורות האלה במועדוניםXDD הכנתי TSC וכרגע זה במשלוח מיוחד לברית של הבן של יגאל עמיר ולריסה ימח שמם...

I n n u e n d o

New member
עונה לפני העבודה../images/Emo122.gif

שם:דורין משך זמן על כדור הארץ:21 שנות אור מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle): מושב במרכז. האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: כן שחקן שיודע לשחק: פוקס שחקנית שיודעת לשחק: אנדורה דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה: לא יודעת,הרסו את כולן דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך: כנל זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: תרית'ן? זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור: גוון ואיתן אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? גוון סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: FEW TO MENTION? סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון: לא ראיתי בשבוע האחרון מחוסר...זמן ומקורות חח הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? ברור מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? שבוע שעבר כישוף אהוב של הקיובה: לא זוכרת מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה? המראה מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?) קוליבי הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה: איתן ותרזה הורגים את גוון במהלומות פטיש קראתם Hidden Passions? כן אם כן, אהבתם? כן הכישוף של טאבי בסוף עבד? לא האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס? לא. נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? ^^

darklighter

New member
נראלי שאספי יאהב את התשובות שלך../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

הוא לא התפקד ראשון הפעם

עונה לפני המשחק של מכבי../images/Emo152.gif

שם: דר משך זמן על כדור הארץ: קצת.
מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle):כדורהארץ האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: לא.
שחקן שיודע לשחק:
שחקנית שיודעת לשחק:
דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה: ג'וליאן?D: דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך: תרזה,אלא מה?XD זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: אין.כולם דביקים מדי
זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור:מיגל וצ'ריטי אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? תרזה!!! סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: צ'ריטי כגוש קרח
סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון:.... הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? בטחP: מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? שבוע שעבר כישוף אהוב של הקיובה:אנאערף מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה?קערה מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?): אחלה דבר.שומר על מיתרי הקול? הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה:זה של חברים
קראתם Hidden Passions?לא. אם כן, אהבתם?^ הכישוף של טאבי בסוף עבד?בטח. האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס?בטח נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא?לא.ואני אמורה להישאר חיה למשחק של מכבי

שאלון מקורי

שם: עזרא חיים צ'רלי נופר (בנה הקטן והאהוב של לימור). עזרא על שם סבתא, חיים על שם התשדיר המיתולוגי של הטוטו, צ'רלי על שם הסרט צ'ארלי וחצי ונופר על שם הפקידה במילואים של מירו. שמות אהובים מהסדרה: נורמי, נורמה, בטסי משך זמן על כדור הארץ: בגלגול הנוכחי 20 פלוס. נס רפואי. מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle): ציר אורך/רוחב 32.49033891 /36.6702881061 כל זה כפול פאי בריבוע חלקי 228. האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: לא. אי אפשר לקנות את זה על DVDים והפרקים החדשים פחות מעניינים. שחקן שיודע לשחק: שאראס שחקנית שיודעת לשחק: צופית גרנט. שם התגלנו. דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה: טאביתה דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך: תרזיטה זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: נורמה ואביה היקר. זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור: ג'וליאן וד"ר ראסל אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? לא ברבקה זה בטוח סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: המחירים של הדלק עלו השבוע שוב, אז לרגל ההזדהות: טאבי מציתה תחנת דלק במקום לשלם. סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון: לא ראינו כי לא מצאנו דרך לראות וגם לא זמן הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? כל יום מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? בקיץ 2006 לפני שהפסיקו לנו את החופשה בגלל מה שקרה בלבנון וכך ניצלנו מנורמה כישוף אהוב של הקיובה: ברק שגורם לטימי ליפול על הקרקע מבלי שטאביתה תצליח לתפוס אותו מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה? הקערה מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?) איזו שאלה זאת? מה היא לדעתכם הסיבה של שביתת המורים אם לא ההטבה הזאת? הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה: כבר שלחתי הקלטה ל-NBC שמבוססת על הלהיט של צלילה "פעם אני עולה,פעם אני יורדת" שזה מתאים להיות שיר הנושא כי בכל פעם בערוץ אחר הסדרה הזו יורדת ועוברת לערוץ אחר. קראתם Hidden Passions? בקושי. הדפים הראשונים ואז נחנקנו מהאבק והעובש שהיה עליהם. אם כן, אהבתם? כן, הזמנו וקיבלנו עותק נוסף אבל גם הוא עם דפים ממוחזרים. הכישוף של טאבי בסוף עבד? לא הגענו לסוף של הספר כדי לדעת האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס? בוודאי. כל יום שישי מחכים רק לזה נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? נשאיר אתכם סקרנים עם השאלה הזאת ולסיום: היום בשעה 21:00 רק בישראל חוזרת בערוץ 2. התוכנית שבה הראו את צלילה ודסי בקטע נדיר מצופית גרנט, התוכנית שבה צלילה ודסי הגיעו במיוחד כדי לעשות ללימור מסיבת הפתעה (שהם יצאו מהקרטון ושרו יום הולדת לימור,לימור שמבוססת על הלהיט בי הפי נאו) והתוכנית שבה חידשו כמה מילים בשפה העברית בפינה הגיע זמן לימור ושומרים מקום של כבוד לרפי גינה, עמנואל הלפרין ואבשלום קור חוזרת.

darklighter

New member
השיר הראשון ששמת זה מה שאני בחרתי בהתפקדות

+
לאחר צפיה בקליפ השני עלה לי רעיון לסיבוב הופעות משותף של עדנה ונורמה והאחיות באו... כמובן שעדנורמה יהיו החימום או לחילופין יעשו קולות רקעXDDD גב מי מהן זו צלילה ומי זו הדסה? הג'ינג'ית יפה...

בחירה מעולה

הבעיה שהצמד באו עסוקות מאוד בשלושת החודשים הקרובים ומלאות בהופעות ברחבי היורם גלובוס. צלילה זו הג'ינג'ית (ההיא משמאל) שהיא בד"כ זאת שכותבת ומלחינה ברעיונות שמבזיקים לה בלילה לפי מה שהיא מספרת. אולי ברק בישראל יראו אותן אצל צופית גרנט, לפני שהמחשב שלי התאבד דווקא היתה לי את ההקלטה.

darklighter

New member
"הפעם אני עולה פעם אני יורדת"../images/Emo190.gif

באמת מתאים לסדרה לצערי...שיפסיקו כבר להעביר אותה ערוצים
והאמת גם מבחינת עלילה זה מתאים... רק בישראל
צלילה ודסי|סקס| וטאבית'ה עם התחנת דלק היה כל כך שולט

נראה לי שפספסת קצת למעלה

את הקישור שהן עושות לקראת השיר החדש
שווה לראות ב-YOUTUBE

למעלה