התפקדות נובמבר הזויה(בזמן!!!ראיתם מזה?)

מתפקד../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

שם: אסף משך זמן על כדור הארץ: 22 שנה מיקומכם ביקום: קבוץ דפנה האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: אני רואה את הפרקים החדשים שבארה"ב שחקן שיודע לשחק: אריק מרסלהוף(איתן) שחקנית שיודעת לשחק: לינדסי קורמן-הארטלי(תרזה) דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה:תרזה דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך:גוון זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: איתן ותרזה זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור: מיגל וצ'ריטי אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? גוון סצנה\ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: איתן ותרזה בבלט, איתן ותרזה נתקעים בבקתת קריין במהלך הסופת שלגים, איתן ותרזה בברמודה, איתן ותרזה עושים אהבה על חוף הים, גוון תוקפת את תרזה עם מחבט בייסבול(זה היה ענק!!!), תרזה דוקרת את גוון בגב בבקתת קריין.....ועוד המון שאין לי כח לכתוב סצנה\ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון: שתרזה סטרה לגוון(זה היה קורע!!!) הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? לא מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? אף פעם כישוף אהוב של הקיובה: לא זוכר מה עדיף-המראה של הקיובה או הקערה של טאביתה? המראה מה דעתכם על לדבר עם בועות(הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?) נראה נחמד הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה: לא יודע קראתם HIDDEN PASSIONS? לא אם כן, אהבתם? ...... הכישוף של טאבי בסוף עבד? ..... האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס? לא נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? נשארתי בחיים כישוף של טאבי שיגרום לכם לשכוח את השאלון ההזוי הדבילי הזה? לא יודע

krunch

New member
יאללה, מהאיכפת לי

מזך זמן על הכדור: 23 מיקום: השרון דרך לראות ת'סדרה: נייט דמות שאוהבים מהסדרה: אין דמות שגורמת לרצות לשבור את המסך: כולם מכות עם דמות: צ'ריטי. בת אלף. הצעה לשיר אחר: אני מת על השיר הקיטשי. יאללה מספיק, יש גבול. עייפתם אותי. לילה טוב.

darklighter

New member
חח נראה לי אתה היחיד שאוהב את השיר../images/Emo190.gif

וצ'ריטי הטובה באמת דורשת מכות

krunch

New member
איך אפשר לא לאהוב אותו

הוא שיר קיטשי כזה שכולם אוהבים, והם רק אומרים שהם לא אוהבים. מילה שלי, אין בן-אדם אחד שלא אוהב את השיר הזה. רק צ'ריטי - כולם דם דורשים מכות. שאלה: הסדרה הזו לא אמורה להיות רצינית נכון, אלא סוג של פרודיה על כל האופרות סבון נכון? בבקשה תגידי שנכון.

darklighter

New member
לגבי השורה האחרונה../images/Emo190.gif

סוף סוף אחד שמבין!!! זה מה שאני תמיד אומרת!!!! אנשים שאוהבים אופרות סבון ומצפים לעלילה מותחת (ונמתחת) בד"כ מתאכזבים מהר מאוד ויורדים על הסדרה... אבל אם אתה בא בגישה שהזה פארודיה וצוחק על זה והכל אפשר גם מאוד להנות.. ובאמת כמעט כולם שם דורשים מכות (חוץ מטאבי המלכה וחבורתה) אני תמיד שאני רואה את הפרקים מריצה את השיר...חח ואני מאלה שאוהבים פתיחים בד"כ..

krunch

New member
כל הכבוד

אני חייב לציין שמעולם לא ראיתי מישהו/מישהי שכותבת כל-כך הרבה בפורום. על כל תגובה של מישהו אחר יש גם תגובה שלך. לא רע בכלל. עוד שלאה: מה זה hidden passions?

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gifאבל זה לא שאני כותבת הרבה../images/Emo190.gif

אחרים כותבים מעט
חוץ מצלילה ודסי כפרעליהן שמפנות את לוח הזמנים העמוס שלהן כדי לכתוב בפורום
ולשאלתך- hidden passions זהו ספר שיצא על הסדרה- בעיקר על מה שקרה בהיסטוריה לפני שהתחילה הסדרה- הרומנים של סם ואייבי, איב וג'וליאן, רבקה וג'ונתן, אליסטייר וקת'רין/רייצ'ל וכמובן כמה פרקים על ההסטוריה של טאבית'ה בגלגוליה השונים כמכשפה בליווי הערות של טימי... בסדרה הציגו את זה שלטאבית'ה וטימי היו הרבה חובות למס הכנסה וחשבונות וכבר לא היו לה כוחות כדי להמשיך להרוג את הגובים אז טימי מצא יומן שהיא כתבה פעם עם כל הסודות של הרמוני שהיא קראה לו Hidden Passions והוא הוסיף לזה כמה הערות ומכר את זה להוצאה לאור בניגוד לרצונה של טאבית'ה (הספר חושף אותה כמכשפה) אבל בסוף היא הוסיפה כישוף בסוף הספר שיגרום לאנשים לשכוח כל מה שקראו... ומאז הזכירו את הספר הזה בכל דקה בסדרה אפילו בפרקים של ארה"ב 4 שנים אחרי איזה פעם אחת הראו ספריה והיה בה את הספר הזה חח שכחתי איך קוראים לכותבת האמיתית של הספר...

לא כותבת ספרים כמו טאביתה אבל כותבת מכובד

וזה מעולה. צלילה ודסי קצת עם שפעת וקטעו את לוח ההופעות שלהן ליממה אחת כדי לחזור במלוא הדרן ולסקסיות הטבעית. פרט חשוב מאוד על הספר הוא הדפים הממוחזרים שכלל אינם מומלצים לאלרגים לאבק ולעובש (מנסיון אישי עם שני עותקים שלו). במציאות אכן הוא נכתב על ידי בחורה בשם אליס אלפונסי.

darklighter

New member
החלמה מהירה לצלילה ודסי../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

הריח הנוראי, האבק והעובש הם לא בגלל הדפים הממוחזרים... זה בגלל שהם ניסו לעשות את זה כמה שיותר דומה לספר המקורי שטימי מצא בבייסמנט של טאבית'הLOL והעותק שהשאלתי מדורין היה בסדר
אולי תנסה להזמין מאמריקה/קנדה במקום מאנגליה...זה יהיה יותר יקר אבל אם הדפים הממוחזרים מאנגליה ממש מציקים לך אז עדיף...

תודה ../images/Emo24.gif

הצליח להם מאוד עם הדימוי לספר המקורי. לא סתם טימי בחר לעבוד עם הרפר קולינס. העותק השני הוזמן מאמריקה (קנדה לא שולחים לארץ) וזה דווקא יותר זול בגלל שערי המרות. הדפים מציקים מאוד ואי אפשר לקרוא את הספר. יש לי פתרון אבל הוא קשה כי זה לסרוק את כל הדפים ולהדפיס אותם במדפסת לייזר כדי לקרוא את זה.

darklighter

New member
לסרוק הכל ולהדפיס../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif

הייתי מציעה משהו כמו לסרוק ולהעביר לAcrobat Reader (לא שאני יודעת איך עושים את זה כן? אבל אני בטוחה שאתה כן)

darklighter

New member
אה נכון גם את../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ראיתי אותך פתאום בפורום עולם הבידור והזוהר אחרי שנכנסתי אליו במקרה מחתימה של אחת המנהלות חחח

Charmed Or

New member
וואי, בא לי.../images/Emo112.gif

שם: אור משך זמן על כדור הארץ: 42 דק'. מיקומכם ביקום (אם לא תענו, נחפש אתכם בBoogle): שביל החלב - מערכת השמש - כדור הארץ - ישראל - גבעתיים?
האם מצאתם דרך לראות את הסדרה: דרך boogle! שחקן שיודע לשחק: לא השחקנים של תשוקות. שחקנית שיודעת לשחק: סימון XD סתם. אממ, טאבי? דמות שאתם הכי אוהבים בסדרה: טאבי וטימי דמות שגורמת לכם לרצות לשבור את המסך: כולם בעיקר. שרידן קרציה. זוג חמוד ביותר שגורם לכם לשחרר לבבות וירטואליים: רון והרמיוני :) זוג שגורם לכם לרצות להתנזר ולגור עם חתול שטני ובובת טימי טרנזיסטור: שרידן ולואיס, מיגל ותרזה... אה, סליחה מיגל וסימון. לא נו זאתי, הבלונדה! איך קראו לה? ;[ אם היו נותנים לכם אפשרות ללכת מכות עם דמות מהסדרה, במי הייתם בוחרים? צ'ריטי ;[ סצנה/ות שאתם זוכרים מהפרקים ששודרו בארץ לפני יובלות: הארון עולה בלהבות? סצנה/ות שאהבתם מפרקי ארה"ב בחודש האחרון: הבתולת ים
הייתם החודש בהופעה של צלילה והדסה באו? ברור, עשיתי מנוי. מתי לאחרונה ביקרתם במוטל של נורמה ואביה החסון? אתמול. כישוף אהוב של הקיובה: אבדה קדברה
מה עדיף- המראה של הקיובה או הקערה של טאבית'ה? הקערה של טאבי. מה דעתכם על לדבר עם בועות (הכוונה שיוצאות ממכם בועות עם טקסט במקום קול?) אחלה
הצעה לשיר פתיח לסדרה במקום השיר הקיטשי המעצבן שלא שונה 300 שנה: הגרסא הפאקצית של איתן XD קראתם Hidden Passions? לא. אם כן, אהבתם? לא. הכישוף של טאבי בסוף עבד? לא. האם ניסיתם את המתכון של העוגת מרק עגבניות של גרייס? דה. נשארתם בחיים, או שאתם עונים על השאלון דרך המחשב של העולם הבא? גם וגם XD

אולי נוסיף התפקדות גם באמצע החודש? ../images/Emo6.gif

ככה נרויח עוד אחת לפחות לפני אנאפוליס.

למעלה