התפקדות נובמבר

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: מיקום: אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: תמונה: מסר לאומה: השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: עוד מעט 15 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: ט' מיקום: ת"א
אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב, כי.. ככה D: נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: לאדעת
תמונה: הגבה שלי בד"כ נורמלית מסר לאומה: חבר של אמא שלי קנה 14 דגים והם מושיים ולא היו לי דגים מכיתה ג'!!11 השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? בערך גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? המ כן אבל אני באה רק להיסטוריה ותיאטרון ומידי פעם גיחות להבעה/תנ"ך אתם הולכים לראות היום את הEMA? נראה לי אני אראה שידור חוזר בשעה נורמלית

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:י"א ועובדת במרכז תיירות בירושלים. [סעמק בגלל 4 שעות קולנוע ויתרתי על משמרת
] מיקום:מבשרת\ירושלים אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב כי שביתה. רע כי שביתה. רע כי רבתי עם כל בן אדם אפשרי במשפחה שלי, כולל עם איתי שלא רצה לתת לי שלשום חיבוק ונשיקה ורק אחרי שאמרתי לו שאני הולכת ושנעלבתי הוא הסכים. טוב כי בעקבות הריבים נסעתי לסבא וסבתא ליומיים ולעידו לשלושה. למרות שרבתי גם עם עידו, אבל זה היה ריב שהסתיים טוב והמהות שלו הייתה טובה. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: טוב כי שביתה. רע כי שביתה. טוב אם תיגמר השביתה. נוראי אם תיגמר השביתה, כי הלחץ יהיה בלתי נסבל עכשיו. תמונה:איןליכוח. מסר לאומה:אני עייפה. ויש לי חשק ממש גדול לקולה, לאדעת למה
פתאום זה בא כזה על הבוקרXD השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? יאפ גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?לא.. רק שיעורי קולנוע שזה שעתיים רצופות ביום שני וארבע שעות ביום חמישי אז זה יוצא בסדר. חבל שגם ספרות לא=\\ [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? אר.. מתי זה?
[והגר, לפני הפעמים הבאות דברי איתי כי אני רוצה להוסיף משהו
]

MyUsedRomance

New member
בו../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: ט' מיקום: ת"א
אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: הייתה שביתה!
נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: לא יודעת
תמונה: מסר לאומה: תסתמו
השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? כה
גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא
[לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? נקווה, יש לי בייביסיטר

GaIi4697

New member
הממ

שם: גלי גיל: עודמעט 14 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: ח' מיקום: ת"א אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: שביתה!#$%$@^@ סעמק. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: יש ניפ טאקDD: אבל עדיין שביתה כוסעמק!#%%@$^ תמונה: מסר לאומה:
!!!1 השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? הממ גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? משהו כזה. זונות. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? לא, לא מעניין
!!1

Unaffected

New member
ממ.

שם: סהר גיל: עוד 6 ימים 16. כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"א
מיקום: ארוניתXD אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב כי חופש ורבע שביתה כזה,רע כי שביתה ואמא מעצבנת >< נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: שביתה ויומולדת O_ם תמונה: לא מסר לאומה:פרויקט באנגלית זה חרא#$% השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? בערך.כאילו,חלק מהמורים בהסתדרות אז יש לי 18 שעות בשבוע. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא,פשוט באים בשעות שיש בהם מורים שמלמדים.וזה חרא כי הן לא קשורות אחת לשניה. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?לא

lestatgirl

New member
מהמהמהמהמהמה?

שם:טטי גיל:18 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:מובטלת בשביתה LOL מיקום:ראשלצ אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:וואי היה טוב לי אבל אני חושדת שהכבד שלי לא יסכים עם הטענה הזאת במיוחד.. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי:מעט מזומנים בכיס ונמשיך את הבילויים של אוקטובר? תמונה:אוקיי.... מסר לאומה:האלווין זה מ-מ-שששששששש כיף השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?נופ גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?נופ [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?נהה

new art riot

New member
אני מקווה שזה נכון

יהיה מאוד לא נעים לראות את כל הטקס ובסוף לגלות שאין פיט ואין וויינו

lestatgirl

New member
חחח כן ראיתי..=\

טוב נו מופע הזיקוקים של סלקום היר איי קאם?

Djerry

New member
פיטר ../images/Emo99.gif

שם: דגנית גיל: עוד מעט 18 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: יב מיקום: קרית מוצקין אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב בגלל שהייתי בהחלקה על הקרח. רע בגלל שזה היה רק שעה ונפלתי על הירך... חוץ מזה היה משעמם נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: טוב בגלל היומולדת. רע כי בטח השביתה תסתיים ויהרגו אותנו בביצפר מרוב לחץ. תמונה: מסר לאומה: השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? כן גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא
[לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? כן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 15 ו7 חודשים ומשהו. כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י'. מיקום: ראש העין. אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב כי הכרתי את יוני
נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: יגיעו כרטיסים להופעות בלונדון. נזמין (סוףסוף?!?!?!) כרטיסי טיסה ללונדון. יוצא הדיסק החדש של אנג'לס אנד איירוויבס. תמונה: אין לי כוח. מסר לאומה: קוראסון וטוסט בשק"ם זה שולט
השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? כן. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא
ואם זה היה אז יש רק שני מורים בבית ספר ולא היו שולחים חצי שכבת י' לשעתיים בשבוע. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? מסתבר שכן.

Bleed for Me

New member
מתפקדת

מיילו
שם:דניאל גיל:18.5 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:עוד שבועיים צבא מיקום:ר"ג אוקטובר היה חודש טוב כי:זה היה חודש אחרון לפני גיוס נובמבר יהיה חודש רע כי:אני מתגייסת תמונה:אין מסר לאומה: השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?לא גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?כן!

יו באיזה שעה הEMA?../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 וחצי כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"ב מיקום: ב"ש אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: כמעט ולא למדנו, כי בספטמבר הייתי בדיכאון וזה די עבר החודש נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: ממ.. לא יודעת אה כי פינץ' מתאחדים החודש! תמונה: מסר לאומה: תסעו לפולין השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? לא.. אבל אני עדיין לא לומדת ממש גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? אני יוצאת בערב אז תלוי מתי זה ואם ישאר לי כוח.. התכנון הוא לראות

כאילו דווקא הפעם../images/Emo223.gif

הם לא יכלו לעשות את זה באיזה1 בלילה כמו תמיד?! טוב נראה שידור חוזר...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכי זה EMA של אירופה..

זה תמיד אבל תמיד יוצא או בשעה שלנו או שעה אחרי. פעם בכמה שנים אפילו יוצא שעתיים אחרי. חחח. בארה"ב זה בכלל איזה 8 שעות הבדל..

אני^^../images/Emo71.gif

שם: ליאל גיל: עוד פחותמחודש 14 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: ח' מיקום: חיפה|: אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב כי לונדון! רע כי שביתה לעזאזל נמאס. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: יומולדתתת D: ורע אם תמשיך השביתה תמונה: לא מסר לאומה: לא לאכול כלום זה לא כיף): השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? יאפ גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? לאיודעת לא ממש מעניין אותי

../images/Emo216.gifמימימי

שם:מיכל גיל:בינואר 18... כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:י"ב מיקום:ירושלים אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:טוב..מלא מלא מומולדת של חברים/משפחה נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי:גם! תמונה:מי שמכיר אותי מכיר, מי שלא, חבל..חעחע. תמונה של ילד המומולדת... מסר לאומה:.... השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?:לצערי. אני כ"כ נדפקת מהשביתה הזאת... גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?:לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?:ברור!, כמו כל שנה..חחח

למעלה