התפקדות נובמבר

Runt

New member
נשמה של אגזוז וואט ../images/Emo153.gif

שם: אזדרכת מלפפון גיל: 17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: יב' מיקום: ב"ש אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: היה חודש נחמד, אני מניחה
אני לא זוכרת הרבה ממנו, כי אני לא זוכרת אף פעם כלום. אבל היה מגניב. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: יהיה טוב כי יש לאבא יומולדת, אולי אילת, החורף יתחזקקקקק, אני בטח סופסוף אקנה דיסק אחרי חודשים שלא קניתי. ויהיה קקי כי צריך לסיים ביוטופ וםרוייקטים ובטח להשלים כמויות של חומר כשתגמר השביתה. }: מסר לאומה: the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return. איזה מגניב יואן מקרגור, איפלו במולאן רוז' הוא שותה אבסינת'. אז.. גם אתם שובתים? בעל כורחי גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא אתם הולכים לראות היום את הEMA? אם יהיה לי כוח

PATD

New member
../images/Emo188.gif

שם:תמר גיל:18 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:לפני צבא...
אוקטובר היה חודש טוב כי:מממ היה כיף.. נובמבר יהיה חודש טוב כי:אני הולכת לנצל אותו כמו שצריך לפני שאני הולכת לצבא! תמונה:איזה חמודים D: מסר לאומה:חופש זה כייייף! השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?שובתת כל השנה חחח גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?
[לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?נראה לי...

שאבוייה!!

שם: טולי מאגניבת העל גיל: 16 ומשהו כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י''א מיקום: פרדס-חנה כרכור אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: שביתה? נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: חג מעלות!!! ונחגוג לעדי יומולדת בחג מעלות!!! וזה יהיה חודש נוראי בגלל הצו ראשון תמונה: מסר לאומה: אני אלוהים ואתם לא! השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? ברור גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא בדיוק, בגלל שנכשלתי בבגרות במתמטיקה(001 איזה בושה) אז יש לי פרוייקט כזה שאני חייבת ללמוד מתמטיקה פעם אחת בשבוע במשך שעה [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? תלוי

GD ROCKS

New member
הופה איזה תמונהD::

שם:רותי גיל:17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:י"ב מיקום:ב"ש אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:הכרתי מלא אנשים חדשים,
נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: פולין,חוזרים לאוניברסיטהD:::: תמונה: חחחחח לא. מסר לאומה: אני עייפה. השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? כן. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? חחחח כן משהו כזה. יש לי מתמטיקה ואזרחות ~__~ קיצור שתיגמר השביתה כבר, הם מזה דופקים אותנו. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? לאיודעת. נראה מה יהיה..

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo215.gif

שם : שגית כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י' מיקום : מבשרת אוקטובר היה חודש טוב/רע כי : טוב כי יומולדת שביתה ונמלטים :D ורע כי עליתי קילו נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי : טוב כי גיבורים חוזרת יאי ורע כי בטח השביתה תיגמר ואז יפציצו אותנו תמונה : אני ארחם על כל מי שפה שלא מכיר אותי (שזה בערך כולם) מסר לאומה : מפלים את המנטוס הכתום בחבילות של המנטוס הצבעוניים וכולם יודעים שהכתום הכי טעים ... השאלה המתחלפת : אז... גם אתם שובתים ? יאפ
גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? בערך ... לומדת רק קולנוע שזה נחמד [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? כנראה ... אבל לא את הכל כי אני שונאת את סנופ בטח רק את כל הקטגוריות השוות וההופעה של FF

LIly845

Well-known member
נממממ

שם:נופר גיל:14 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:כיתה ט' מיקום:נתניה אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:יותר מידי מוות נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי:---------- תמונה:אני במהירה מסר לאומה:------- השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?חצי גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?לא

Chemical Venom

New member
אין כותרת

שם: אור גיל: 18(כמעט 18) כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י'ב מיקום: מושב נחלים ליד פ"ת אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: שברתי את האצבע.שזה למה הוא רע אבל זהו חוץ מזה הוא היה אחלה של חודש נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: הוא יהיה חרא סתם יש לי תחושה תמונה:--------> מסר לאומה: "...תנו לי לשתות...." השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? לא גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? אני חושב שאי אחכה לאיזה שידור חוזר .

נמנטמנטמנךלחעדל

שם:חן גיל:16 וחצי כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:י"א מיקום:צפון אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:מעולה ! נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי:ניראה כבר. תמונה: מסר לאומה:זה לא כיף שעוקצים אותך בעין השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים?כן .. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?חחחחחח . כן [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?בטח

litaf1

New member
התפקדות רביעית שלי היום חיחי

שם: ליטף גיל: 17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"ב מיקום: ק. מוצקין המקובלת!! אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב טוב כי היה מלא דברים חינם מהעירייה!! נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: רע כי בטח נחזור לבצפר.. התרגלתי לחודש דאמ. תמונה: >> מסר לאומה: מוזיקה= חיים השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? אכן כן. למרות שזה נראה כי בקרוב מאוד נתחיל ללמוד.. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא בדיוק. יש רק פזיקה כי המורה בהסתדרות. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? ראיתי. היה על הפנים!! חוץ מההופעה של מיי כאמ. אבל גם בוב לא היה ולא זכינו בכלום. =[

milkofamnesia

New member
no one's getting younger

שם: אלון גיל: 19 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: צבא מיקום: בה"ד 10 ובית אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: למדתי להזריק אבל סגרתי שבת ראשונה נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: אני סוגר עוד שבת מסר לאומה: הצבא מונע מכם לעשות את הדברים שאתם באמת אוהבים כמו8 כלום השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? סוגר שבת גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? יש לי מערכת של מ-8 עד 9 בערב [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? לא

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

שם: מור גיל: 15+ כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י' מיקום: חולון אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: רע. סעמק כאילו זה מעניין מישהו. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: רע. אמאשלכם פסימית. תמונה: מסר לאומה: צ'ארלי הוא סמל מין השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? לפני שבוע הייתי._. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? רק מתמטיקה ומחשבים. [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?לא רלוונטי כבר~

../images/Emo112.gif

שם: יעל גיל: 16 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: יא' מיקום: כפ"ס אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: שביתההה [מקורי, הא?] נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: נחיה ונראה תמונה: x מסר לאומה: x השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? אכן גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לאD: [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? ראיתי

עונה

שם: רביד גיל: מממ כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: אחר מיקום: ב"ש אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: לא יודעת למה היה טוב, אבל היה לי טוב נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: אני מקווה שיהיה טוב אם יהיה כבר גשם תמונה: אין מסר לאומה: למישהו יש להלוות לי כסף להופעה של הפיטולס? השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? ממש לא גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? אני כבר לא באונ' [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? ברור

../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

שם: מישל גיל: 16 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"א מיקום: תל אביב אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: שביתהההה [כמה מקורי] נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: שביתה..? סתם לא, שתיגמר דיי אני מתחילה להתרגל, זה לא טוב. תמונה: מסר לאומה: שהחורף יגיע כבר לבוקר! מי צריך רוח באמצע הלילה השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? אינדידD: גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? לא הייתי בבית>:

רבקה 15

New member
חדשה :)

שם:רבקה גיל:13 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:(: התנועת נוער המסורתית. מיקום:רעננה אוקטובר היה חודש טוב/רע כי:רע. בגלל החטיבה וכ'ו. נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי:רע. כי יש מבחנים. תמונה: מסר לאומה:חייכו לאנשים לא רק למצלמה. השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? לצערי לא.לא בחטיבה שלי. גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא?>< [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA?:) ראיתי חלק ואז השתעממתי.

Lyla Bellamy

New member
חבל שלא חיכית לסוף ...

והייי לך מיוז זכו
היה שווה לראות את כל החרא הזה רק בשביל הכמה שניות חחח

Wild Eye Joker

New member
שיתחיל כבר חורף..../images/Emo10.gif../images/Emo186.gif

שם: שיר גיל: 17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: יב' מיקום: ישראל הצחיחה דה אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: טוב, פולין!!!!!111111 נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: רע כי אין פולין? סתם..המ..טוב כי טוב תמונה: נה מסר לאומה: אני רוצה גשם השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? אכן גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? לאלא [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? הפסדתי.

M a a y a n K

New member
קצת באיחור...

אבל מותר לי, רק היום הגעתי הביתה... שם: מעין גיל: 19 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: צבא מיקום: קרית חיים אוקטובר היה חודש טוב/רע כי: היו את כל הכנסים המעצבנים של הקצונה, למזלי היום זה נגמר... נובמבר יהיה חודש טוב/רע כי: החורף חוזר תמונה: - מסר לאומה: אתם חייבים להתגייס, אבל לא להיות קצינים... השאלה המתחלפת: אז.. גם אתם שובתים? הלוואי... גם לכם המציאו מערכת לשביתה שאתם לומדים בממוצע דקה וחצי בשבוע אבל מכריחים אתכם לבוא? [לא קשור אבל לא נורא] אתם הולכים לראות היום את הEMA? אכן ראיתי

למעלה