B b l a c k t e a r New member 18/10/05 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
H heaven is here New member 19/10/05 #21 בלופ לא אהיה פה היום אז שלא תשכחו כי זה מחר וזה נתראה וכאלה!
B b l a c k t e a r New member 19/10/05 #22 שאלה לי אלייכם - מחר אני מגיע למפגש אבל אין לי מוסג איך אני מזהה אותכם כי אני חדש פה והכל... ובטח אהיו עוד מליון מפגשים מחר איך אני מזהה אותכם אנשים?
שאלה לי אלייכם - מחר אני מגיע למפגש אבל אין לי מוסג איך אני מזהה אותכם כי אני חדש פה והכל... ובטח אהיו עוד מליון מפגשים מחר איך אני מזהה אותכם אנשים?
ס ס ט י י ק New member 19/10/05 #23 .. יש שרשור תמונות רק שהוא די ישןורוב האנשים ששמו אני חושבת כבר לא נמצאים... בכל אופן...אם תזהה מישו מהתמונות במפגש...תיגש אליו וזה.
.. יש שרשור תמונות רק שהוא די ישןורוב האנשים ששמו אני חושבת כבר לא נמצאים... בכל אופן...אם תזהה מישו מהתמונות במפגש...תיגש אליו וזה.
S sabag12 New member 19/10/05 #26 ../images/Emo54.gifיהיו מדבקות ../images/Emo3.gif שלחתי לך מסר עם המספר שלי
E Extraordinary Girl 8 New member 20/10/05 #32 חח גם לכם יש מדבקות? כמו ילדים בגן.. סתם נו..גמאני עושה מדבקות לשייגעצ..חחח בכל מקרה תהיה עליי כבר מדבקה
חח גם לכם יש מדבקות? כמו ילדים בגן.. סתם נו..גמאני עושה מדבקות לשייגעצ..חחח בכל מקרה תהיה עליי כבר מדבקה