התפקדות פברואר

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות פברואר../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: מיקום בכדוה"א: כיתה/צבא/אחר: משהו חיובי שיקרה בפברואר: משהו שלילי שיקרה בפברואר: מסר לאומה: תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? חודש טוב ונטול גשם :)

litaf1

New member
גמני פה!!

תודו שנכנסתם בגלל התמונה!!
שם: ליטף
מיקום בכדוה"א: קריות.
כיתה/צבא/אחר: י"ב
משהו חיובי שיקרה בפברואר: תחקיר ביטחוני :|
משהו שלילי שיקרה בפברואר: ראיון לטיס
מסר לאומה: טאקי אונליין זה ה-דבר!!!
תמונה: >> ג'ר המלךךך (נו אין לי כוח לחפש תמונה שלי..)
השאלה המתחלפת -
אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? מממ נראה איך ייתפתחו העיניינים עם מישהו או עם מישהו אחר חחח
חודש טוב ונטול גשם :) למה נטול גשם??
להיפך!! שיירד טוננהההה גשם!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

litaf1

New member
כן חוץ ממה שבנים עוברים, בנות עוברות גם

ראיון וגם כנס... עוד מעט ירפא א' (ווהוו
)

GaIi4697

New member
את בת 17 וחצי?!?!

אומייגאד, שפגשתי אותך הייתי בטוחה שאת 14-15

GaIi4697

New member
כן נו

באת עם נועה ועוד חברה שלך ושאלתי אותכם לפחות איזה 4 פעמים איך קוראים לכן כי יש לי בעיית שמות רצינית ובאיזהשהו שלב נעלמתם
כאילו, אני כמעט בטוחה שזאת את, משומה את השם שלך אני כן זוכרתXD

litaf1

New member
וווהוו אני נסגדת פה. אולי נקים לי מקדש?../images/Emo98.gif

חחחח סתם לא.. תודה

יומהולדת עוד 11 יום...../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: בקרוב 18 [אמאלה] מיקום בכדוה"א: ב"ש כיתה/צבא/אחר: י"ב משהו חיובי שיקרה בפברואר: יומהולדת, מסיימים עם הבגרויות חורף, טיול שנתי [בתקווה שלא ידחה] משהו שלילי שיקרה בפברואר: בגרויות (?) וחוזרים ללמוד רגיל בע מסר לאומה: טרסדיי שולטים!!! תמונה: -- השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? אני שונאת את היום הזה.. אבל נקווה שיצוץ משהו.. חודש טוב ונטול גשם :)

Rose131

New member
נמ

שם:נועה גיל:16 מיקום בכדוה"א:מבשרת\ירושלים כיתה/צבא/אחר:י"א משהו חיובי שיקרה בפברואר:חחח מה חיובי מה משהו שלילי שיקרה בפברואר:מבחנים, עבודות, דיכאון חורף וכו', כיף כזה. מסר לאומה:שיואו! תמונה:כי זה עם רפלקס וכי זה בשלג. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? יושבת בבית וממררת על גורלי המר. או פשוט.. ישנה או משהו?

GaIi4697

New member
פפפפפ כולכם

שם: גלי גיל: 14 מיקום בכדוה"א: ת"א? כיתה/צבא/אחר: ח' משהו חיובי שיקרה בפברואר: לאדעת, לגיטרה שלי יש יומולדת שנה
משהו שלילי שיקרה בפברואר: משומה זכור לי שאמור להיות משהו בפברואר אבל אני לא זוכרת מה זה, בכלמקרה, נקווה לתעודה טובה [שבטח תהיה 70-80<<] מסר לאומה: אוכל!!!111 פריקינ אוכל!!!1 תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? ב14 סוויני טוד מגיע לארץ!!!1 אהאהא! עכשיו נזכרתיD:

litaf1

New member
דיי!! זה מגיע החודש?? יאיי

אלן ריקמן במכנס צמוד

CitizenErased

New member
אני עדיין פה

שם: לירון גיל: 21 מיקום בכדוה"א: רענננה כיתה/צבא/אחר: עובדת בצליל סינמה סיטי משהו חיובי שיקרה בפברואר: סוויני טוד סוף סוף יוצא בארץ משהו שלילי שיקרה בפברואר: שום דבר בע"ה מסר לאומה: לעבוד 7 ימים בשבוע זה לא כזה כיף תמונה: אין לי כח השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? סביר להניח שאני אעבוד ואגעל מהזוגות שיבואו לסינמה סיטי

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo152.gif

שם:שגית גיל:15 מיקום בכדוה"א:מבשרת כיתה/צבא/אחר:י' משהו חיובי שיקרה בפברואר:כמו שאמרו פה כבר סוויני טוד ! משהו שלילי שיקרה בפברואר:מבחנים .. מסר לאומה:אז מה עם הית' היה מסומם ? תמונה:מממ השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?כנראה סתם אבהה במחשב ואוכל ממתקים כמו בכל יום אחר חודש טוב ונטול גשם :) מה רע בגשם ?

GD ROCKS

New member
הלהלהל

שם:רותי גיל:17 מיקום בכדוה"א:בש כיתה/צבא/אחר:יב משהו חיובי שיקרה בפברואר:ממ נראה [= משהו שלילי שיקרה בפברואר:מתישהו יתחיל הפסיכו.ושחברה שלי עכשיו תקועה בבית בגלל הפסיכו ה@!$@! הזה מסר לאומה: ג'וני דפ כזה מדהים
חח איזה נוסטלגיה ראינו היום המספריים של אדוארד
תמונה: אתם תסתדרו בלעדיה... השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?

Unaffected

New member
ממ.

שם: סהר גיל: 16 מיקום בכדוה"א: אורנית כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי שיקרה בפברואר: ההה..יגמרו המבחנים למחצית הזאת? משהו שלילי שיקרה בפברואר: מבחנים. וימשך החרא שהיה בחודש האחרון -.- מסר לאומה: אני גם רוצה שלג! ): תמונה: לארוצה השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?שוםכלום.

הועתק באכזריות רבה מפורום פארמור

שם: דניאלה גיל: 16 מיקום בכדוה"א: איפשהו במרכז ישראל...נו, עליתם עליי, נתניה כיתה/צבא/אחר: י7-ביוטכנולוגיה, ביטצ'ס
משהו חיובי שיקרה בפברואר: לא שידוע לי
משהו שלילי שיקרה בפברואר: אוהו, מלאאאא מבחנים מסר לאומה: למה אומה? מסר לעצמי: תברחי מבצפר!!! תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: למה סתם לזהם את המקום עם התמונה שלי חבל, יכאב לכם...על אחריותכם בלבד השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? שכחתי מזה :ם

למעלה