התפקדות פברואר

litaf1

New member
ביוטכנולוגיה! אמאלה!! פרשי כל עוד את יכולה!!

כמו שזיהית אני מנפגעי ביוטכנולגיה עם פיזיקה
ביולוגיה, כימיה, ביוט' ופיזיקה היה יותר מידי!! ואני רואה מה המסכנים האלה עוברים השנה! רציני, הם כל החיים בבצפר! יש להם יום רצוף של 12 שעות עם אותה מורה
י"ב זה זנות בביוטכ'... שיהיה לך המוןןןן בהצלחה!!

../images/Emo216.gifנמ..

שם: מיכל גיל: 18 מיקום בכדוה"א: ירושלים
כיתה/צבא/אחר: י"בניקית
משהו חיובי שיקרה בפברואר: אהה, "ארץ קשוחה", אני חיייייבת לראות. משהו שלילי שיקרה בפברואר: למה להיות שליליים?
מסר לאומה: אייזה רוווח...אייזה רווח..עושה לי מצברוווח
תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? או-הו, עד עד ה' גדול

YEAHHHHHHHHHH

שם: חן גיל: עוד קצת 17... מיקום בכדוה"א:קריות כיתה/צבא/אחר:י"א משהו חיובי שיקרה בפברואר:טיול שנתיי
משהו שלילי שיקרה בפברואר::-\ מסר לאומה: אחי תמונה: קולה .....3> השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?ואו למיטב ידיעתי הרבה הרבה כלום .

Djerry

New member
../images/Emo3.gif

שם: דגנית גיל: 18 מיקום בכדוה"א: קריות כיתה/צבא/אחר: י"ב משהו חיובי שיקרה בפברואר: טיול שנתי משהו שלילי שיקרה בפברואר: מבחנים קשים מאוד מסר לאומה: כדאי להקשיב בשיעורים תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? אם אני לא טועה יש לי מבחן ב- 15, אז לומדת. חודש טוב ונטול גשם :) אמן אמן אמן

litaf1

New member
יאא שכחתי מהטיול!! איזה קטעע!!

ופאק!! באמת יש מבחן!! ב10, ב12,13,14,15!! שיטט!! הבצפר שלנו זונה דגנית!!

litaf1

New member
עוד שבועיים להרי אילת ../images/Emo9.gif אבל בטח יידחה..

בגלל המצב הביטחוני

חח אנחנו שם בשבוע הבא../images/Emo223.gif

כרגע לא נראה שזה ידחה.. ואני זוכרת שדיברו גם על קבוצה מהצפון שתישן באזור שלנו או משהו בגלל זה שאלתי..

M a a y a n K

New member
../images/Emo132.gif

שם: מעין גיל: 19 מיקום בכדוה"א: קרית חיים כיתה/צבא/אחר: צבא משהו חיובי שיקרה בפברואר: קורס ורב"ט (למרות שזה עצוב שהדברים הטובים שיקרו לי החודש קשורים לצבא) משהו שלילי שיקרה בפברואר: חברה שלי מהבסיס משתחררת מסר לאומה:
תמונה: אני יעלה תמונות מהשלג יותר מאוחר השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? חח...אהיה בצבא...

^^

שם: נועה גיל: 14 מיקום בכדוה"א: שוהם סיטי כיתה/צבא/אחר: ח' משהו חיובי שיקרה בפברואר:
פרוייקט 24 וצילום הסרט גמר לשיעור קולנוע ^^ משהו שלילי שיקרה בפברואר: מבחנים ._. מסר לאומה:
תמונה: לא מתאים לי לשים תמונות
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? מבחן במורשת שיהיה חודש נעים :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif~מעתיקה מפארמור~

שם: שחר. גיל: 16 בקרובב!! מיקום בכדוה"א: ישראל ^^" כיתה/צבא/אחר: י'. משהו חיובי שיקרה בפברואר: ערב להקות בביתספר? המ. נוו בתקווה שהדייט שלי יבוא. היי זה נחשב דייט בכלל? משהו שלילי שיקרה בפברואר: המממממממ. מבחנים? XD טיול שנתי. מסר לאומה: המחשב שלי מת. תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: איייייןןן! אין לי מחשב נו. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? אולי יהיה משהו.. זה חמישי אז זה יוצא טוב. ניראה לי.

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל גיל:18.9 מיקום בכדוה"א:ר"ג כיתה/צבא/אחר:צבא משהו חיובי שיקרה בפברואר:לא יודעת משהו שלילי שיקרה בפברואר:כמל מסר לאומה:אין תמונה:--- השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?נחכה ונראה

my soul's so hollow

שם: טולי גיל: 17 מיקום בכדוה"א: פרדס-חנה כרכור כיתה/צבא/אחר: י''א משהו חיובי שיקרה בפברואר: אין חיה כזאת משהו שלילי שיקרה בפברואר: בית חולים.... מסר לאומה: אני מתפרקת.... תמונה: תסתפקו בזה

Drowning Lovers

New member
~מעתיקה מפראמור~../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

שם: קארין גיל: עוד 16 ימים אני בת 15
מיקום בכדוה"א: ת"א, ישראל
כיתה/צבא/אחר: ט'
משהו חיובי שיקרה בפברואר: יהיה לי יום הולדת
משהו שלילי שיקרה בפברואר: בית ספר, כמו תמיד ~.~ מסר לאומה: סתמו, כמו תמיד
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: לא רוצה
מה תעשי לי?
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? למה זה רק לבנות? מה, אין בנים?
אממ אני בטח אשב בבית מול המחשב ואקשיב למוזיקה
הודגש באמצעות השומה של אהוד ברק

elknetld2kil

New member
אינפי סאקס

שם: איתן גיל: 24 מיקום בכדוה"א: עפולה כיתה/צבא/אחר: מכללת עמק יזרעאל, שנה א' במדעי המחשב ומערכות מידע משהו חיובי שיקרה בפברואר: אני מסיים את המבחני סמסטר, מה שאומר שגם את הסמסטר עצמו משהו שלילי שיקרה בפברואר: נחכה ונראה... מסר לאומה: Don't imitate, innovate תמונה: לא בא לי השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? לא יודע, זה תלוי במישהי אחרת...

lestatgirl

New member
חסוס

שם:טטי גיל:18 מיקום בכדוה"א:ראשלצ כיתה/צבא/אחר:הצבא דפק לי חיים של מובטלת, לא נראה לי שמותר להביע התנגדות בטריטוריה פאשיסטית זאת. משהו חיובי שיקרה בפברואר:ינואר נגמר? משהו שלילי שיקרה בפברואר:בטח יקרה משהו אבל רני עדיין לא יודעת מה הוא, כי אמ.. אין לי תוכניות לחיים. בכלל. מסר לאומה:אין האמת.. תראו הרבה טלויזיה זה טוב. סיילר
תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]?אמ.. כלום? בטח אצא עם חברים ושיט.

Rock Bottom

New member
*לא מצליח לחשוב על כותרת מוצלחת*

שם: אורון גיל: 22 בחודש הבא. מיקום בכדוה"א: ראשון. כיתה/צבא/אחר: אחרררר, כל כך אחר. משהו חיובי שיקרה בפברואר: מתחיל את הקורס ברדיו ת"א ביום שני הבא, YAY. משהו שלילי שיקרה בפברואר: אם אני אשאר מחוסר עבודה עד סוף החודש, זה פריטי מאץ' לא דבר טוב. מסר לאומה: Y'all just got Swindled! תמונה: אין לי כוח באמאשלך, אבל יש עכשיו את כל הקליפים של קסאביאן מההתחלה בערוץ, זה עדיף מלהסתכל על תמונה שלי. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? סביר להניח שמחפש דייט, סביר להניח שהוא לא יהיה מוצלח.

קצת.. באיחור.

שם:מיטל גיל:15 מיקום בכדוה"א: ת"א כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי שיקרה בפברואר: הרבה משהו שלילי שיקרה בפברואר: הרבה מסר לאומה:
תמונה: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתם עושים בוולנטיינס דיי [14.2]? ביד. [חח נו! תמיד רציתי להגיד את זה!]

למעלה