התפקדות פברואר

Rioter

New member
../images/Emo12.gif

רשום לי ביומן שזה ב-4, יוסי אמר באחת הישיבות..

orlupo

New member
איך את יודעת מה הציון שלך כבר?../images/Emo3.gif

זה לא היה השבוע?

yaelula94

New member
=]

כללי שם:יעל אמרוסי שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ד' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?היה חודש נחמד ביותר... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ספר,אל תגלה\הרלן קובן המלצה חודשית?לדעת לבקש עזרה... שיר החודש?תראי זה אני סינרגיה האדם שעשה לכם את החודש?אממ...ידיד של בדודה שלי,לב קוראחם אותו משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?טיול שנתייייי החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?חחח ללמוד ו...לנסוע לצפת משהו טוב שיקרה החודש?אני אסע לצפת משהו פחות טוב שיקרה החודש ?וואלה כלום מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא זוכרת אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?13 חניכים הפעולות עוברות סביר משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש?צביעה של הסניף באיזה נושא הפורימון?חלל מתי מתוכנן הפורימון?4.3 לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?לא לשכוח לחייך,תמיד יש סיבה! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אמממ... תמונה מהטיול השנתי.חברות שלי ואני=)

yaelula94

New member
תיקון קטנטן...

חחחחחח הוספתי את התמונה לא טוב קבלו אותה..:

yaelula94

New member
:)

אכן כן השנייה משמא זאת אני...! לא יצאתי שם טוב במיוחד אבל נו מילא..

anat135

New member
אניי.

כללי שם:
ענת שכבה:
שישיות סניף:
זכככככרון תפקיד בסניף:
הדרכה -ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
חביבב ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
אני מתחילה לקרוא את הספרים של השמינייה. הראשון טווב
עצוב. המלצה חודשית?
... שיר החודש?
פיייייי מלא האדם שעשה לכם את החודש?
מלללא משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
הרבה דברים.. קשה להצביע על אחד.. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
מבחנים, ימי עבודה לפורימון חוגים וכרגילל... משהו טוב שיקרה החודש?
אמממ. משהו פחות טוב שיקרה החודש ?
אמממ. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
לא יודעת מספר מדויק. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
13. וסבבה. משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש?
סמינר אמצע? ופורימון בתחילת מרץ . באיזה נושא הפורימון?
.... יש נושא.. אבל.. מתי מתוכנן הפורימון?
4.3 לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? שום דבר. תיהיו בריאים.
(ואסיף, אם את רואה את זה...! חשוב שלי שתשלחי לי מסר שלא נפגעת אז!!!!! כי זה לא היה בכווונה.. זה היה מתוך מהירות ולא היה מובן ההקשר.
))) )

assafein

New member
גם אני עוד איך שהוא פה../images/Emo13.gif

כללי שם: אסף שכבה:שישיסט סניף: נעלה
תפקיד בסניף: רכז טכני החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?נחמד ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?לא יצא לי.. המלצה חודשית?שלום שיר החודש?לא יודע.. האדם שעשה לכם את החודש?לא זכור לי... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?דפקתי את מגה ספורט
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לחזור להתאמן עם הקבוצה משהו טוב שיקרה החודש?אני אחזור להתאמן עם הקבוצה משהו פחות טוב שיקרה החודש ?מקווה שלא יהיה כזה.. מכבי נוותר על הקטע של הסניף... לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?בי האפי!

hadita22

New member
אאאאני=]

כללי שם: רביד שכבה: חמישיות סניף: גדרה תפקיד בסניף: מדריכה ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אממ "מישו לרוץ איתו" [הספררר] והסרט, אממ ניראלי יש לה ביצים.. המלצה חודשית? חייכו זה לא עולה כסף..:) שיר החודש? "תגידי לו"- אוהד חיטמן האדם שעשה לכם את החודש? אמממ גיל?! חח היא תמיד עושה לי ת'חודש חח משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? נפטרתי מאחד הפחדים שלי..
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ טיול שנתי, טיול בוגרים סניפי לחרמון ויומולדת לגיל השנוזה! משהו טוב שיקרה החודש? אממ יומולדת לגיל.. משהו פחות טוב שיקרה החודש ? ג'ולין עוזבת..
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? ניראלי 200 ומשו- 300 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, 14, והפעולות עוברות כמו במחנה פליטים בעזה... ב-ל-א-ג-ן משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש? אממ היה היום, נטיעת יער מכבי בגדרה..
באיזה נושא הפורימון? העיר המכושף- הולך להיות משו.. אש! מתי מתוכנן הפורימון? 3-3-07 לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? "אם החיים מפנים לכם את הגב תגעו להם בתחת!" אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש=>> מצורפפת...

orlupo

New member
גמני עוד איכשהו פה...../images/Emo3.gif

כללי שם: אור שכבה: חמישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון [ובשבילך לילך בכוונה, בלי מרכז...
] תפקיד בסניף: מדריך ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? די לחוץ ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא יצא..
המלצה חודשית? אין שיר החודש? PANIC At The Disco - I Write Sins Not Tragedies האדם שעשה לכם את החודש? אם אני אגיד תהיה פה קנאה... אז עדיף שלא.. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? צריך לחשוב על זה.. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? להיפטר מהמבחנים...
משהו פחות טוב שיקרה החודש ? להתכונן אליהם...
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודע אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? משתנה משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש? פעילות ט"ו בשבט (שבת הבאה) באיזה נושא הפורימון? המערב הפרוע מתי מתוכנן הפורימון? 3-4/3 לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? כדאי לא לציין אותו פה... אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

עונה - איזה נאבית אני ^^

כללי שם: שקד D= שכבה: חמישיות. סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: צוות תרבות. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? עם ירידות ועליות ^^ ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? סרט - מלחמת הכוכבים במרתון עצמי שהסתיים בשינה ^^ המלצה חודשית? אעע, לחייך שאפשר, הכי חשוב. שיר החודש? Tokyo - Yui האדם שעשה לכם את החודש? נועם, חבר טוב שלי 3> משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אע, אני משתנה לטובה אני מניחה. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? להנות, ולנסות לתמרן עם הלימודים לבין הדברים הכי כיפים בעולם ^^ משהו טוב שיקרה החודש? שומדבר מתוכנן. משהו פחות טוב שיקרה החודש ? מבחנים >: מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אנאערף, 20? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? - משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש? לא יודעת כרגע. >: באיזה נושא הפורימון? אי בודד. מתי מתוכנן הפורימון? 4 למרץ. נכון? >< לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? ניסיתי לחשוב על משהו ולא הצליח ): *סניף* אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

שקד9

New member
עונהה

כללי שם:שקד שכבה:שישיותת סניף:זכרון!! תפקיד בסניף:מדריכה-ו'.. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מעולה!! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא קראתי.. המלצה חודשית?תאמינו בעצמכם!! זה משתלם.. :) שיר החודש?יש הרבה.. האדם שעשה לכם את החודש? כל הסניף נראה לי.. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הכנות לפורימון.. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? הכנות לפורימון משהו טוב שיקרה החודש? נראה לי אין הרבה מבחנים.. משהו פחות טוב שיקרה החודש ? תעודות.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושג.. נראה לי סביבות ה300.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 18 רשומים. .והפעולות עוברות מעולה! משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש? הכנותלפורימון.. באיזה נושא הפורימון? אמ.. מתי מתוכנן הפורימון?4.3!! לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? :) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

רחלונה

New member
מתפקדת :)

כללי שם:רחל שכבה: 6 סניף:עמידר תפקיד בסניף:טכני החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?בסססססדר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ממממ המלצה חודשית?ממממ שיר החודש?MY LOVE האדם שעשה לכם את החודש? כולללם משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ממוצע 72 החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אין תוכניות עדיין משהו טוב שיקרה החודש?נחיה וניראה משהו פחות טוב שיקרה החודש ?אנני יודעת עוד מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?ממממ אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? משהו מיוחד שמתכונן בסניף החודש? חוף פולג :) באיזה נושא הפורימון?קרקס מתי מתוכנן הפורימון? 4 למרץ לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? הלוווווווו ביייייג

למעלה