התפקדות

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: גיל: כיתה: איזור מגורים: מסנג'ר\אייסי: שיר אהוב של דה יוזד: שיר שנוא של דה יוזד: שיר אהוב לא של דה יוזד: תמונה שלכם: שנה טובהD:

may90

New member
טיכג

שם: מאי תאריך לידה: 1.6.90 גיל: 16 כיתה: י"א איזור מגורים: הרצליה מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: light with.. שיר שנוא של דה יוזד: לא יודעת שיר אהוב לא של דה יוזד: blind melon- no rain, change, galaxy incubus- a certain shde of green המקורי, לא גרסאת ה"ג'אז" תמונה שלכם:

O L g i T

New member
מי

שם: אולגה תאריך לידה: 19.8.90 גיל: 16 כיתה: י"א איזור מגורים: ראשון מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: pieces mended, say days ago שיר שנוא של דה יוזד: הרבה מהאלבום השני שמעצבנים אותי שיר אהוב לא של דה יוזד: black dahlia - im charming job for a cowoy - suspended by the throat norma jean - memphis will be laid to waste lamb of god - blood of the scribe נו יש המון >< תמונה שלכם:

GD ROCKS

New member
אנלא מכירה אותו Oo

אבל אני חולה עליהם. אני כמעט אוהבת את כל השירים שלהם [למעשה חוץ מ1 שהוא כבר מוגזם מבחינת הצרחות שלהם. בע לא הבנתי מילה ממה שהם אומרים.]

O L g i T

New member
בערךXD

הוא היה סגול והוא די דהה, הוא קצת ג'ינג'י אבל הוא די ורוד בשמש. בתמונה הוא ממש ורוד, אני חייבת לציין שקצת ערכתי את התמונה :p אבל גם בלי עריכה הוא בערך נראה ככה.

O L g i T

New member
חחחחXD

"משהו כזה" איך אני מכירה את זה.. אף פעם לא היתה לי הגדרה מדויקת של מילה אחת על הצבע של השיערXD יש תמונה? D:

arbella

New member
אהמ זאת אני בניק אחר^^../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

יש לינק
זה גם אחרי קצת עריכה.. אבל בכל מקום הצבע נראה שונה.. למשל אם זה בלי העריכה הוא היה נראה -הרבה- יותר סגלגל, באור לבן הוא בכלל נראה חומשחור.. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=91050380&imageID=1485569111

arbella

New member
תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

חעח אבל אי אפשר להגיד ששיער לא החלטי זה לא מאגניב...

zivid

New member
happy new year ../images/Emo129.gif

שם: זיו תאריך לידה: 19.8.92 גיל: 14 כיתה: 9 איזור מגורים: סינגפור מסנג'ר\אייסי: 347442353 [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: :-O יותר מידי. הכל עכשיו זה the taste of ink שיר שנוא של דה יוזד: אין כזה. שיר אהוב לא של דה יוזד: stay with me תמונה שלכם: יאק

MyMystery

New member
גמני כאן ^&%#$$%@%@ ../images/Emo203.gif

שם:אילנה תאריך לידה:24.9 גיל:15 כיתה:י' איזור מגורים:עכו מסנג'ר\אייסי:252512382 שיר אהוב של דה יוזד:לאדעת הרבה |: שיר שנוא של דה יוזד:אמממ למה לשנוא XD שיר אהוב לא של דה יוזד:הרבה. תמונה שלכם: מפחיד. יצאו לי עיניים בצבעים שונים אל תייחסו זה בגלל האור

Noa Tsror

New member
פמפמ

שם: נועה תאריך לידה: 2.9.90 גיל: 16 כיתה: י"א איזור מגורים: באר שבע מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: Buried Myself Alive שיר שנוא של דה יוזד: לאדת שיר אהוב לא של דה יוזד: Alexisonfire - You Burn First תמונה שלכם: נימ

GD ROCKS

New member
כן גם אני פה P:

שם: רותי. תאריך לידה: 2.4 גיל: 16 כיתה: יא איזור מגורים: ב"ש מסנג'ר\אייסי: [email protected]/292314406 שיר אהוב של דה יוזד: (קשה) כרגע זה buried myself alive שיר שנוא של דה יוזד: |: אני יודעת שזה צפוי אבל באמת שאין. שיר אהוב לא של דה יוזד: בע זה יותר מדי קשה. *עוברת על הפלייליסט* (אתם רצינים?! זה קשה מידי!) בקיצור לתקופה הזאת זה FFAF- Juneau תמונה שלכם: חה. צחוקים איתכם. אתם רוצים לקבל התקף לב בגיל כזה צעיר?!

*מתפקדת* ../images/Emo115.gif

שם:הדר תאריך לידה:13.6.92 גיל:14.5 כיתה:ט2' איזור מגורים:האמאמא של הצפון
מסנג'ר\אייסי:hadar2041@hotmail@com מוזמנים להוסיף
שיר אהוב של דה יוזד:Hard to say אבל כרגע hard to say... שיר שנוא של דה יוזד:לא ממש אוהבת את choke me שיר אהוב לא של דה יוזד:VNV nation-beloved תמונה שלכם:שיהיה זה

למעלה