התפקדות

nesta girl

New member
פהפה

שם: מורן תאריך לידה: 20.4.88 גיל: 18 כיתה: D: איזור מגורים: ראשון מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: b&y וsay days ago שיר שנוא של דה יוזד: בנאלי אבל אין שיר אהוב לא של דה יוזד: rja - atrophy תמונה שלכם: אני במהירה P:

O L g i T

New member
nah אני בספק

אני זוכרת את כל המשחקים האכזריים האלה שהיו פה החוליה החלשה וכאלה כולם רצו תמיד להעיף אותו ;[

nesta girl

New member
לוקח זמן להתרגל אליו

בהתחלה, אבל כשמתרגלים..הוא שיר מדהים! אבל זאת דעתי האישית

whatascene

New member
*sigh*

שם: שני תאריך לידה: 23.12.87 (כן, לפני שבועיים.. ווהו) גיל: 19 כיתה: טחח איזור מגורים: רחובות מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: blue and yellow, sometimes i just go for it, just a little שיר שנוא של דה יוזד: listening במצברוח ספציפי שיר אהוב לא של דה יוזד: further seems forever - snowbirds and townies תמונה שלכם: מכירים את הנוהל..

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifגמאני פה!

שם:
לי/פונץ'. תאריך לידה:
27.11.91. ^~^ גיל:
תחשבו לבד. >< כיתה:
ט'. איזור מגורים:
שוהם;[ מסנג'ר\אייסי:
[email protected] ^^~ שיר אהוב של דה יוזד:
blue and yellow.
שיר שנוא של דה יוזד:
אין אחד כזה. |: שיר אהוב לא של דה יוזד:
בלתי אפשרי, יש המון.XD תמונה שלכם:
לאלאלא.D:

still here!@!#~31

[טיול שנתי וימים שינה, אם זה מעניין haha]
שם: מישל
תאריך לידה: 15.5.91
כיתה: י'
איזור מגורים: תל אביב
מסנג'ר\אייסי: [email protected]
שיר אהוב של דה יוזד: sound effects and overdramatic רק בגלל שהוא הראשון ששמעתי, בתכלס אני פשוט את אוהבת את כל השירים שלהם.
שיר שנוא של דה יוזד: אני יודעת שהולכים לצלוב אותי על זה אבל הכי פחות אהוב עליי הוא all that i've got
אני לא יודעת למה, אולי בגלל ההתלהבות המוגזמת של כולם מהשיר או משהו, לא מתה עליו.X:
שיר אהוב לא של דה יוזד: משתנה בצורה כלכך אינטנסיבית.. הממ atlantis to interzone של הקלקסונס כרגע^^
תמונה שלכם: nah

O L g i T

New member
גמני שונאת את ATIG

הוא מבין השירים מהאלבום השני שאני אף פעם לא אוהב.. ובקשר לקלאקסונז... פאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקק זה אחר השירים היותר טובים שיצאו אי פעם!! חבל רק שאני לא מוצאת את הגרסא שיש בקליפ... מחפשת כבר שנה אך ללא כל תוצאה ממשית :-\ יש לך אותו אולי?

הקליפ של ATIG גם כלכך מצועצע

וממוסחר לדעתי.. לא משהו.
וזהו, שאני לא מוצאת אפילו את הגירסא הזאת!! אני מחפשת את השיר הזה כבר חודש לפחות;[ (וגם לפני שידעתי בכלל איך קוראים לו, ישבתי שעות מול M|2 עד שישימו אותו, כןכן זה עצוב) אני כל היום רואה את הקליפ ביו-טוב/שומעת את השיר במייספייס.XDD אני אנסה לחפש אותו בסולסיק! אוה

O L g i T

New member
תכלס

שניה אז אין לך אותו בכלל? כי אני יכולה לשלוח לך אבל הוא לא משו בגירסה הזאת :\ -בוכה-

D::::::::::

הגירסא של הקליפ היא עם ה"דיג'יי" בהתחלה נכון? אם כן - מצאתי סופסוף!
לשלוח לך?[:

לול

זה דיי כתוב בהודעה הראשונה שלי בשרשור הזהXDD בכל מקרה, אני מוסיפה אותך כבר חח

Rose131

New member
שכחתי את עצמי../images/Emo12.gif

שם:נועה תאריך לידה:10.9.91 גיל:15 כיתה:י' איזור מגורים:ירושלים\מבשרת מסנג'ר\אייסי:[email protected] שיר אהוב של דה יוזד:buried myself alive שיר שנוא של דה יוזד:X שיר אהוב לא של דה יוזד:for you- HIM

אמ../images/Emo55.gif

שם: ספיר תאריך לידה: 26.4 גיל: 12 V.V כיתה: ז'. מן הסתם >.> איזור מגורים: ערד מסנג'ר\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד: buried myself alive שיר שנוא של דה יוזד: - שיר אהוב לא של דה יוזד: אוה, Jillian- Within temptation בינתיים..

מורני666

New member
כמה זמן לא הייתי פה :O../images/Emo60.gif

שם: מורן תאריך לידה: 01.08.1990 גיל: 16 ו-5 חודשים ו-6 ימים. כיתה: יא' [-1 שליטע
] איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: [email protected] [אני חייבת לציין שזה על האימייל של מישהו אחר, אני לא הייתי עושה אימייל "sprait"] אייסי: 250085415 שיר אהוב של דה יוזד: The Taste Of Ink In Your Eyes / I Caught Fire Maybe Memories Take It Away Yesterday Feelings It's Hard To Say Blue And Yellow Bulimic All That I've Got [באמת שיש יותר מדי, יש עוד] שיר שנוא של דה יוזד: Say Days Ago
שיר אהוב לא של דה יוזד: לאחרונה - Incubus - Anna Molly
תמונה שלכם: סבבה

O L g i T

New member
חח אני חייבת לציין

89% מהשירים שלהם שאת הכי אוהבת אני שונאתXD ואת סיי דייז אגו... אני אוהבת. אנחנו שונות. אנחנו בחיים לא נהיה חברות! פחחח עזבי,רגע של הצחקה עצמית.

למעלה