ה-שאלה.

../images/Emo41.gifה-שאלה.../images/Emo41.gif

אגם רודברג סקסית.? בעקבות הכתבה [http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240664,00.html] באמת חשבתי,אתם יודעים,בתור מעריצה לשעבר. אגם סקסית.? היא שקנית טוב,יפיופה אמיתי,אבל סילחו לי,סקסית היא לא. כשפתחתי את קטלוג אינטימה,קיבלתי התקף לב. לא היא לא מכוערת. אגם ניסיתה להראות סקסית ושובבה. אבל היא לא,משהו בין הפנים לגוף לא מסתדר. פנים מתוקות-אפשר למכור איתן סוכריות. וגוף-אפשר למכור חזייה או שנתיים לנערות בנות 15. אבל החיבר בתור קטלוג ביגדי ים פשוט לא הולך. זה גורם לך להרגיש כמו פדופיל. מצטערת,אולי היא בת 20,בוטה,ומתה לותר גרם של סקס-אפיל טהור. אבל היא בתוך גוף של ילדה בת 13. למעשה אני בת 13 והדבר היחיד שבאמת מבדיל בינינו. הוא צבע העניים העור והשיער. [ואני גבוה ממנה,ובתת מישקל רציני,אבל עזבו את הפרעות האכילה שלי בצד.] אגם,מתוקה ומדהימה. אבל באו נודה בזה היא לא משדרת משהו שקרוב לסקסיות, היא כמו הבת של השכן,שאי אפשר לפנטז עליה. לגעת בה,כי היא הבת של השכן.שאך פעם לא יושן. היא ללויטה. אני לא מקלל אותה,חס וחס. אבל אני מעלה נקודה חשובה. היא מנסה להשפריץ סקס אפיל וזה לא פועל,למשל. השער ל"פנאי פלוס",היא ניראתה כמו -אני לא אכתוב את המילה.-. לא סקסית,היא התאמצה כול כך שזה מפחיד. סקס אפיל בא בטיבעיות,כשמסתקלים על אגם רואים ילדה בת 13 תמימה, שרוב הסיכויים לא איבדה את הבטולין [משני ההבטים.] וזה לא סקססי,לפחות לא לקהל שאגם פונה אליו,בקטלוג. חוץ מזה,היא עדיין. אמרה באחד הכתבות. "כול החוטיני והשקוף לא אני עושה" איין פלא,זה יראה מוזר. [בכול מקרה יתקוף אותי עדר של מעריצים מחר,אבל שהיה.] [ומצטערת עם יש שגיעות,אני רעבה.]

אביחי 33

New member
בכלל לא בא לתקוף!

אבל זוהי דעתך
ואני לא אבוא להסביר ולהרחיב את דעתי כי היא שונה ממך ומהכתבה המזעזעת
בכל מקרה, איש באמונתו יחיה

באמת שלא.

אבל אי אפשר להתעלם מהנקודה הזות.מה שאני רואה בתמונה שצירפתי זה לא סקס אפיל.זה [סליחה אבל.] זוועה.כמה אפשר לערוך בפוטושופ,וחבל.

אביחי 33

New member
אלף כל..

מי אמר שהיא באה לשדר סקס? היא באה לשדר קטלוג של בגדי ים לא יותר מזה! זה שאת והכתבת החולנית רואים את זה בצורה כ"כ שטחית ולוקחים את זה כ"כ רחוק זה כבר משהו אחר. וחוץ מזה-אני לא אתווכח אם זה פוטו או לא, כי לא נסיים את הויכוח לעולם, אבל היופי של אגם מדהים ויעידו כאן כל מי שפגש אותה
[ובכל זאת נכנסתי להסבר
]

הממ זאת לא תמונה מהקטלוג../images/Emo110.gif

ז"א זה התמונות שצילמו הצלמי פאפרצי של אחד אתרי הרכילות [נדמה לי MSN] ובתמונה הזאת אין עוד עריכת פוטושופ.. גם בתמונה הזאת היא מצטלמת לצלמים ולא לתמונה לקטלוג.. את התמונות של הקטלוג את יכולה לראות בקטלוג..:] אם הבנתי נכון.. אבל כל אחד ודעתו.. חלק חושבים ככה וחלק ככה

../images/Emo45.gif, מיכל אבל האמת אפחד

לויודע מה פוטושופ ומה לא.. אני חושבת שלא בכל אופן.. שכל אחד יחשוב מה שבא לו.. ומצילומי פפראצי.., תתפלאי מאמוש אבל עושים הכי הרבה פוטוופ...

אבל..../images/Emo110.gif

רואים שכאן זה לא פוטושופ.. ובפאפרצי בדר"כ לא עושים פוטושופ כדי להראות את הסלב לא רק בזמנים עם שהם בטלוויזיה.. היתה על זה כתבה בחדשות.. שפאפרצי זה כאילו תמונות מביכות.. למרות שלא במקרה הזה.. בכל אופן.. גם אם זה עריכה או לא.. פה היא לא נסתה להביע הבעה סקסית! זה העניין.. כי פה היא לא מצטלמת לקטלוג עצמו.. זה תמונה מאתר MSN או משו כזה.. כאילו פאפרצי [שוב- גם אם ערכו..] אני חושבת שאם בחרו את אגם לקטלוג כזה ורדפו אחריה כמה שנים.. יש לזה סיבה
כל אחד יחשוב מה שדעתו:]

זה מה שרשמתי במילים אחרוות../images/Emo122.gif

התכוונתי על זה שאמרת שזה לא פוטושופ.. שאפחד לא יודע.. אז זאת לא עובדה או משהו

ד"א צימוקית, על התמונה ששמת!!

ולפי מה שאת וכתבת זה בעצם שאת מסכימה עם הכתבה.. את ממש סותרת ת'עצמך עם תהמונה ששמת! להזכיר לך שהכתבת דיברה גם על נינט שיהא יותר סקסית!! נראה אותך שמה תמונה של נינט בביקיני.., זה יותר זוועה!, סליחה אבל הכתבת הזו טועה!! אומנם אי אפשר להתווכח על הדעה! אך אפשר לראות בעיניים מה יותר מגעיל.. תמונה של אגם בביקיני או של נינט
לפי דעתי.., הכתבת פשוט יותר אוהבת את נינט וכל שאר השחקניות שהזכירה.. זה הכל..

למעלה