ה-שאלה.

*שכחתי שורה*

ופשוט רוצה מסיבה כלשהי להתנכל באגם.. אם לא היה מוזכר שמה של נינט אולי הייתי חושבת זו דעתה.. אבל מניסיון כבר בכתבות האלהה.. מנסים להוציא את נינט כמה שיותר.. ואת אגם מורידים..

הדס.

אני לא מתכוונת לזה שאגם נעשתה יותר שמנה. למרות שיש לי חולשה לשומן בתור אנורקסית. אבל אי מדבר,על אייך הפנים ניראות ביחד עם הגוף,זה פשוט לא עובד.

סבבה, זו דעתך!

אני חושבת שהיא ממש סמל סקס! והאמת הדבר שהכי הציק לי בכתבה זה שהזכירו את נינט..
מכניסים את נינט עכשיו לדברים לא קשוריים שזה פשוט מרתיחחח
ובהצלחה רבה בהמשך מאבקך במחלהה
ב ואם תשימי לב יותר לאגם בראיונות וכאלה תראי שהיא ממש לא מדברת כמו ילדה קטנה.. והאופי שלה ותנועות הגוף משדרות "ילדה" בת 30.. אני חושבת שמלא חושבים ככה על תהמוונת של אינטימה אך ורק כי מתי שרואים תמונות מדמיינים את האופי של הבחורה.. תאמיני לי שיש ילדים בני 10 שמשדרים סקס שחבל"ז.., פשוט הם ילדים בני 10
אז ישר תוקפיםם..

אמאמאמא..

הקטע של הילדים בני 10 הפחיד אותי. וקראתי. לא יודעת,זה לא מסתדר אצלי. הגוף-הפנים והגישה שלה,פשוט לא מתחברים.

"גישה" ../images/Emo122.gif

את לא יודעת על מה את מדברת....... וכן חחחחחחחחחחחח הקטע של הילדים באמת הגזמתי
חחחחחחחח

יקיר15

New member
זו דעתך אבל אני חייב לציין משהו

הפוטושופ זה לא אלהים והיא אפשר לסדר איתו הכל ולהפוך בן אדם למושלם על ידי לחיצה בתור משיהו שמבין בזה קצת ועובד בפוטושופ מדי פעם אני יודע מה אפשר עלשות ומה אי אפשר לעשות אז אל תחשבו שהפוטושופ עושה פלאים - אפשר לסדר איתו דברים קטנים שלא יצאו טוב מבחינת זויות צילום ועוד כל מיני שטויות ... דבר שאני לדעתי אגם מאוד סקסית ואם היא לא יכלה לשדר סקס - היא לא הייתה דוגמנית ובטח ובטח שלאט היו רודפים אחריה כבר שנתיים שהיא תוביל את הקמפיין של אינטימה והיא לא הייתה מובילה את קמפיין סקצרס כבר עונה 5 תאמיני לי שאנשי האופנה הצלמים הבאמים כול מי שעוסק בתחום הזה מבין הרבה יותר מכולנו פה ואם היא לא הייתה מתאימה להם פשוט לא היו לוקחים אותה ... אני מאמין בזה שכל אחד יש דעה שונה אבל יש כבר גבול הדעה שלך ושל הכתבת כל כך קיצונית שזה נראה ממש מתסכול ומקנאה ואת אפילו מחדדת את זה שאת אומרת שאתם רק שונות בצבע העור והעיניים ואת אפילו יותר גובה ממנה ויותר רזה - את בעצם רוצה להגיד שאת יותר טובה ממנה אבל היא מצליחה מפורסמת ועושה קטלוגים ואני לא ... בקיצור צאו מהסרטים וכמו שבטי רוקוואי אמרה [ שאני מאמין שהיא מבינה יותר מכולם כאן] פוטושופ לא עושה פלאים אז אל תבנו עליו - לא כל מכוערת תהפוך לדוגמנית ויסדרו אותה בפוטושופ ... אגם מדהימה ביופיה ואכן אני יכול להוכיח את זה כי ראיתי אותה 4 פעמים במציאות וכל מי שראה אותה יכול להוכיח שהיא לא צריכה לא את האיפור ולא את הפוטושופ ... דבר אחרון אגם רזה - אבל היא לא אנורקסית ואף אחד לא אמר שהיא צריכה להיות מקל וזו הטעות של כל הדוגמניות שהופכות לאנורקסיות הורוסת לעצמם תחיים ובדרך הם גם מודל לחיוקיו לנערות אחרות לפחות - לדעתי אגם יכולה להיות גם יפה [ובלי הפוטושפ כמו שאת חושבת שעושה פלאים ] גם תמימה וגם סקסית בו זמנית
!
!
!
!|

למעלה