מס' 10
A American Starfish New member 22/10/06 #29 בינתיים יש תיקו בין 3 ל-8 ../images/Emo11.gif ואם יש מישהי שעוד לא הצביעה, אני מקווה שהיא תכריע את הכף, לפני שאני פותחת עוד שרשור לשתי התמונות האלה
בינתיים יש תיקו בין 3 ל-8 ../images/Emo11.gif ואם יש מישהי שעוד לא הצביעה, אני מקווה שהיא תכריע את הכף, לפני שאני פותחת עוד שרשור לשתי התמונות האלה
A American Starfish New member 23/10/06 #32 אוי, זאת מדהימה ../images/Emo99.gif וגם השנייה, למרות שההבעה שלו שם מצחיקה אבל אם נמשיך להוסיף תמונות בלי סוף, זה לא ייגמר- לכן אני מודיעה בזאת שרשימת ההצבעה סגורה
אוי, זאת מדהימה ../images/Emo99.gif וגם השנייה, למרות שההבעה שלו שם מצחיקה אבל אם נמשיך להוסיף תמונות בלי סוף, זה לא ייגמר- לכן אני מודיעה בזאת שרשימת ההצבעה סגורה
ק קטעיסטית New member 27/10/06 #34 שאלה לי אליכן../images/Emo4.gif אני רואה שכלום לא זז.. אז אני רוצה לעשות שוב משאל. מי שרוצה ת'תמונה הזאת תצביע ומי שלא רוצה ת'תמונה הזו שתצביע אני רוצה לוודא שאני לא לבד..
שאלה לי אליכן../images/Emo4.gif אני רואה שכלום לא זז.. אז אני רוצה לעשות שוב משאל. מי שרוצה ת'תמונה הזאת תצביע ומי שלא רוצה ת'תמונה הזו שתצביע אני רוצה לוודא שאני לא לבד..