ה-Box Set של רוברט הגיע לאמזון

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif ה-Box Set של רוברט הגיע לאמזון

קישור כאן. עדיין לא רשום את ה-Title, שאמור להיות "Nine Lives". והמחיר עומד כרגע על 150 דולר...לא מעט. אבל זה יכול להשתנות. נמתין לעוד פרטים וגם לתמונות ראשונות של ה-Box Set הזה.

AeroTom

New member
../images/Emo208.gif + דיון קטן

זה זמן טוב לשאול גם ולדבר על קריירת הסולו של רוברט. מה אתם חושבים עליה? האם יש לכם אלבומים שלו? האם תתעניינו ב-Box Set הזה שכולל את כולם? מה דעתכם על הכיון שלו בקריירת הסולו? וכל מה שבא לכם לספר על רוברט לאחר זפלין. אתם מוזמנים לשתף.

MOLA BOY

New member
אז אני כבר רוצה הרבה זמן

לקנות איזשהו אלבום שלו רק אני לא יודע איזה מהם מוצלח יותר בגלל שאני ממש לא מבין באלבומיו, או משו כזה... בקיצור איזה מהם אתה ממליץ לי לקנות?!

AeroTom

New member
בקשר לרוברט זה לא כזה קל להמליץ

צריך קצת להכיר את הסגנון שלו. זה ממש לא לד זפלין... אם בכל זאת, אז הייתי ממליץ על אחד מהראשונים שלו: Pictures At Eleven The Principle of Moments הייתי ממליץ גם על הלפני האחרון שלו - Dreamland. שהוא אלבום קאברים שלו לדעתי ממש מוצלח. אבל זה פחות בכדי להכיר חומר מקורי שלו. אך הסגנון בהחלט שם וזה אלבום טוב. זה גם כבר עם ה-Strange Sensation שאלבום אחר כך איתם הוא Mighty Rearranger, האחרון שלו, שקיבל המון תשבחות מהמדיה. אני אישית עוד לא קניתי אותו. ייתכן ואעשה זאת אם אקנה את ה-Box Set הזה שבינתיים די מושך אותי.

FunkyMonk

New member
תמיד עניין אותי..

על מה לעזאזל הוא מנגן בקריירת סולו שלו? הבנתי מאחרים שכמעט על הכל - אבל על מה באמת? בלד זפלין, הוא לא ניגן על כלום.. בהופעות הוא ניגן על קלידים?

AeroTom

New member
באלבומי סטודיו שלו כידוע לי

הוא לא ממש מנגן על משהו. בכל אלבום יש לו נגנים אחרים. ב-Mighty Rearranger יש לו קצת מפוחית כידוע לי, אבל עדיין לא שמעתי. בהופעות הוא היה משתמש לפעמים בגיטרה\מפוחית קצת אם אני לא טועה. אבל ממש קצת.

AeroTom

New member
יותר שקט קצת...

כל מיני שילובים. קצת פרוג, קצת רוק-בלוז, רוקנ'רול, אבל בסגנון של רוברט. לפעמים יהיו קטעים קצת דומים לזפלין, אבל יש לו את הסגנון שלו שזה משהו אחר לגמרי. הרוקנ'רול של רוברט בסולו מגיע ממקומות אחרים מאשר לד זפלין. כן, יש קצת דברים דומים ואפשר לראות קצת השפעות וכדומה. אבל באמת יש לו סגנון משלו ואת הדרך שלו, שזה משהו אחר. פשוט לא לצפות ל-לד זפלין...אין יותר מדי שירים אדירים-מפוצצים וכדומה כמו שהיו לזפלין. זה רוברט לבד, מבוגר יותר, הולך בדרך שלו...זו המוזיקה שלו והיא בהחלט מעניינת וטובה בדרכה. יש הרבה רוקנ'רול טוב וסגנונות שונים מסביב לזה. בהחלט. אך צריך להיכנס לזה בתור המוזיקה של רוברט פלאנט, ולא המוזיקה של לד זפלין. ככה בהחלט אפשר להתחבר ולהנות מאוד מהיצירות שלו. ובהחלט יש ממה להנות.

AsafGur

New member
תודה על התשובה

אבל לא נראה לי שרוברט פלאנט בלי לד זפלין זה אותו רוברט פלאנט של זפלין.אבל נשמע נחמד, אשמע בבוא העת...

למעלה