הDVD של שיבת המלך יוצא ב23.5

maglor

New member
הערה

אני ממליץ לקנות בנפרד ולא ביחד כי אם תקנו במארז של 3 אז הם בטוח יבקשו יותר כסף, אני קניתי את שני המורחבים בנפרד ב40 וקצת פאונד (סה"כ לשניהם) כלומר 280 שקל (פחות או יותר) ומה שזה אומר שאני שילמתי פחות על שני הסרטים מאשר "שיבת המלך" לבדו ועוד לא המורחב, זה די אומר משהו לא?

Nimst

New member
זה לא הכי הגיוני

אם כבר עושים מארז, זה אמור לצאת יותר זול (אלא אם כן הם יוסיפו למארז כלמיני דברים שאי אפשר להשיג בנפרד). זה שאתה קנית את זה ב280 ש"ח לא אומר הרבה, כי קנית את זה באנגליה (אני משערת). מן הסתם, שם זה יותר זול

Nimst

New member
באופן כללי אנגליה יקרה יותר, צודקת

אבל עובדה שזה יצא לו פחות באנגליה.. אבל בכל מקרה, זה לא ממש משנה. זה שהמארז יצא לו 280 ש"ח ועכשיו הוא גילה ש"שיבת המלך" יעלה 327 לא אומר שהמארז יצא יותר יקר. זה פשוט לא הגיוני.. הרי מחירי הדיוידי של כל אחד מהסרטים בנפרד לא יעלו, אז לאנשים לא תהיה שום סיבה לקנות את המארז אם הוא לא יהיה יותר זול (אלא אם כן, כמו שכתבתי, יהיו שם דברים שאין בבודדים).

S a p i r 2 5 5

New member
לא הבנתי למה ניסית להשוואות...

"שאני שילמתי פחות על שני הסרטים מאשר "שיבת המלך" לבדו" - שיבת המלך לבדו, הגירסה הרגילה, עולה 129 ש"ח. אם אתה מדבר על המארז, אז הוא כולל את שלושת הסרטים בגירסאות הרגילות שלהם(והוא עולה 327 ש"ח). חוץ מזה, די בילבלת, בהתחלה אתה משווה למארז ובסוף לשיבת המלך...

maglor

New member
אני הבנתי

ש"שיבת המלך" לבדו שווה 327 ש"ח. ולא לא בלבלתי כי מה שהתכוונתי הוא שקנייה של שני הסרטים שלא במארז תעלה פחות מקניית מארז של שלושה (כמו שאכן הדגמת).

Nimst

New member
מן הסתם שניים יעלו יותר משלושה

אמרת ששלושה בנפרד יעלו יותר מהמארז של השלושה.

S a p i r 2 5 5

New member
אז הבנת לא נכון.

מה שאתה מדבר עליו, שעולה 327 ש"ח, הוא המארז של שלושת הגירסאות הרגילות. קניית שניים מהסרטים(גירסאות רגילות), שלא כחלק מהמארז, תעלה בערך 230 ש"ח. בתוספת 129 ש"ח, המחיר של הגירסה הרגילה של שיבת המלך, יוצא שהמארז של שלושתם יותר זול אפילו אם כל אחד משני הסרטים הראשונים יעלה 100 ש"ח. גירסאות רגילות(עם תרגום לעברית): שיבת המלך - 129 ש"ח שני הצריחים - בין 100 ל129 ש"ח אחוות הטבעת - כנ"ל גירסאות מורחבות(gift set - כולל הפסלונים): שיבת המלך - לא ידוע שני הצריחים - בין 375 ל300 ש"ח בארץ ובין 280 ל350 ש"ח בחו"ל(הכוונה למדינות דוברות אנגלית) אחוות הטבעת(מתורגם לעברית) - בין 380 ל450 ש"ח *הנתונים מבוססים על המחירים שבהם קניתי אני את הסרטים ועל מחירים שראיתי(כולל מחירי מבצע).

LeAnNe

New member
זה לא הולך ככה../images/Emo62.gif

אני חייבת לקנות דוד!

למעלה