../images/Emo70.gif אענה לחוסה, אענה
בגדו בך? כן אהבת פעם מישהי ונפגעת? כן מה החלום שלך? להצליח לפתוח פיסטוק שהוא סגור רק בעזרת מחשבה. במה תרצה לעסוק בעתיד? משחק אני מניח אתה טיפוס של יום או לילה? תלוי באיזה שעה... אתה מתחרט שהסתפרת? nooo כה גזעי להתקלח עם קרחת לא כאבה לך היד מלתקן ת'ראסטות? בהתחלה כאבה, ואפילו היו יבלות, אבל אז נהיה עור קשיח גזעי ועכשיו אני אשף התיקונים, שאלי את ניצ
הראסטות שלך היו סרוגות? noooo סריגה nooo היו לך כינים? יש מצב לקראת הסוף איך טיפלת בראסטות נגד כינים? נשאתי את ברכת הכינים לפני כל לילה. "ברוך אתה ה', בורא הכינים בתיבת נוח, עשה שלא יגיעו לראשי. אמן", וגם לא התקרבתי לראשים של אנשים עם ראסטות וגומיות וכל השיט הזה... לא רצית לחפוף ת'ראש? רציתי, וחפפתי
מה האווירה עכשיו אצלכם בבית? חיובית או שלילית? תמיד חיובית, אמא משרה אנרגיות חיוביות
'הצחוק הוא תרופה' נכון או לא? נכון מאוד איך תקרא לילדים שלך? לילד היחיד- יהושפט. למה כבשה סגולה? כי ככה זה מכיתה ו' וכבשים נועדו להיות סגולות ואם אני אראה כבשה סגולה גזעית שכזו, אני יוכל למות עם חיוך ולהגיד שמיציתי את החיים שלי. מה הצבע האהוב עלייך? מממ, בוא נחשוב מאמין באסטרולוגיה? יש משהו באפיון של כל מזל בכלליות, אבל כשאני קורא אסטרולוגיה אישית זה ממש מצחיק כי כל מזל יכול להיות תקף לגבי כל אחד, אין דבר ישנת פעם ברחוב? לא שזכור לי, אבל בטוח הייתי קרוב לזה, אני בצופים ישנת פעם על ספספל ציבורי? noo אתה אוכל לפעמים מהרצפה? חחחח, תמיד
חוק ה-7 שניות שליטה. תעשה צבא? וודאי מי האישיות שאתה הכי מזדהה איתה? קיפי.