והפעם נכיר את...לא אחר מאשר רן

אהה וכשיהו לך אני אגיד לך

כי זה תלוי באיזה מצב יהיו כבר הראסטות... אם הן עדיין יהיו כאלה רכרוכיות אז זה הרבה יותר קל
יהיה בסדר:)

חחח

אתה מכיר את הכבשה הסגולה הזאת שהולכת על המסך של המחשב?? חשבתי שבגלל זה אתה קורא לעצמך ככה...!!!

מממ..העתק ההדבק שלי

כן כן..ורק כי משעממם לי.... מממ...האם אתה אוהב כפיות?? האם אי פעם הצבת לעצמך אתגר והגשמת אותו? למה גזרת באמת תראסטות יא מופרע? ממ.כמה ראסטות היו לך? איך אתה אוכל את המילקי שלך? מה אתה הכייייי אוהב לעשות בעולם?? האם אתה תתומך בשיטת הגררר דיפלומטים? האם יש בך יצר שעוד לא הפנמת? כמה פעמים כבר דפקת את הראש בקיר? האם אתה יודע שזה מוריד קלוריות?(יאו אני מתחילה להשמע כמו נקבה) למה לא? למה לא עכשיו? מה שבטח יבוא גם מחר? אזזזזזזז.....מה קורה? השלם:החיים פ_נ_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו?? מספיק שאלות?? נחמד נחמד?? הפלא ופלא!!!! זייהו..אה ורק רציתי לשתפ אותכם שהיום הייתה לי ..כן כן לי בכבודי ובעצמי םעולת כניסה..יעני םעולה ראשונה..בבני אקיבע..והלך ממש טויפ אמן סלע כן יהי רצון ונאמר אמן

../images/Emo70.gif

מממ...האם אתה אוהב כפיות?? כפיות זה אחלה דבר. האם אי פעם הצבת לעצמך אתגר והגשמת אותו? קטנים כן, את הגדול עדיין לא. למה גזרת באמת תראסטות יא מופרע? התשובה נמצאת בגוף השאלה. ממ.כמה ראסטות היו לך? 115, כיף חיים
איך אתה אוכל את המילקי שלך? פעם אכלתי רק את הלבן ואז זרקתי הכל אז אמא הפסיקה לקנות
מה אתה הכייייי אוהב לעשות בעולם?? להקליט את התשובות למבחן בהיסטוריה היום ואז לשמוע "מוסיקה" במבחן
האם אתה תתומך בשיטת הגררר דיפלומטים? אני לא תומך בשום גרר חוץ מגרר "האחים סרוסי". האם יש בך יצר שעוד לא הפנמת? כן, אבל כבשתי אותו. כמה פעמים כבר דפקת את הראש בקיר? הפסקתי לספור מזמן... האם אתה יודע שזה מוריד קלוריות?(יאו אני מתחילה להשמע כמו נקבה) למה נראה לך שאני משתתף בשערורייה הזאת? למה לא? ככה לא? למה לא עכשיו? כי אני ממש ממש עייף מה שבטח יבוא גם מחר? יבוא גם היום אזזזזזזז.....מה קורה? היה כרגע פיצוץ השלם:החיים פ_נ_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פוני!!! כל כך!!! פוני זה כה גזעי

../images/Emo35.gifאיזה אתגר גדול עוד לא הגשמת../images/Emo35.gif

איזה? איזה?
איך הך המבחן בהיסטוריה? הקלטת באמת??
איך אתה אוכל את הקרמבו שלך?
מתי אתה עושה לי ראסטות?
כמה אתה חושב שתצליח לעשות על השיער הכה קצת ולא גזעי שלי? בביצהההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo70.gif

לגבי השאלה הראשונה הוא לא ממש ברור לי, אבל האתגר הוא למצוא אותו. איך הך המבחן בהיסטוריה? הקלטת באמת?? הלך חרא.. הקלטתי באמת, עם מוסיקה יפה והכל, ואז המורה לא הרשתה לי לשמוע :( אז די נדפקתי... אין דבר איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? בהתלהבות בלתי ניתנת לתיאור. מתי אתה עושה לי ראסטות? בקרובבבב :) כמה אתה חושב שתצליח לעשות על השיער הכה קצת ולא גזעי שלי? מממ, 50?

אז יש לי אתגר בשבילך!

עושים 70!!! חח לפחות אהה והמרכז הכה גזעי שלי הביא לי 2 ראסטות חמודות... אבל די קצרות......... וואי אני כה מותשה ומתדפוק? איך אתה אוכל ת'קרמבו? קודם ת'עוגיה... חופר... בביס אחד.. כאלו!:)) חלרנעוןיערםף'א/רחמךחף'ארירחךאמ'לחעאאףא תהנה בטקס

yellow cheese

New member
../images/Emo35.gif

אתה בארשבעי? איפה אתה לומד? באיזו כיתה? מכיר את זה וזה וזה וזה וזה? (כמובן שזה יגיע אחרי שתגיד לי איפה אתה לומד
)

../images/Emo70.gif

אתה בארשבעי? אכן איפה אתה לומד? ברבין באיזו כיתה? יא' מכיר את זה וזה וזה וזה וזה? אמנם את לא מכירה אנשים ברבין, אבל אני מכיר את כווולם :)

yellow cheese

New member
מי אמר שאני לא מכירה אנשים מרבין?

מקיף י"א סאקס. כ"כ סאקס. מכיר את הגר ביטון
סיימה י"ב במחזור האחרון שסיים
(נו, עוד לא עברה שנה
אני גם לא סיימתי 'שנה שעברה' וגם לא 'השנה' כי השנה כבר התחילה(?)) אהאא.. ואת אייל מי"ב? לא זוכרת ת'שם משפחה שלו
אבל לפני כמה זמן צילמו אותו ל"כל הנגב" בגלל שהוא עשה חולצה עם כל הסמלים של כל בתי הספר בעיר (
) אה, רואה שאני מכירה?!!?!

yellow cheese

New member
מהיכן הידע?! על זה שהמקיף סאקס?

חברות סיפרו לי. אהה ויש גם את מעיין חדד (כבשה) שעבדה איתי בקייטנה! הא! אני מכירה אנשים! אני SO קולית!

yellow cheese

New member
בחנוכה יש לי יומולדת../images/Emo65.gif ../images/Emo98.gif

בואו אליי אתם, אני אוהבת בלונים

DidjiT

New member
פאק.. שירלי חביבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חייבת כבר לראות ת
שלך!!! את מזמינה לשם אנשים כאילו אין מחר... בסוף עוד יבוא לך איזה רוצח מהאינטרנט ו.......... מווואהאהאהאה , את מבינה אותי?

למעלה