וואלה אתם ישנים?~!?!?@#?~?$@?$^%#!*&

LadySilkworm

New member
כנ"ל..

אין לי מושג איך לשכנע את ההורים שלי. ולא, זה לא העניין של הכסף.

Super Alonit

New member
אז מה העניין אם כך?../images/Emo12.gif

את איתנו!
תסבירי להם שזה משהו של פעם בחיים, הם לא יוכלו לסרב!

זה מה שאמרתי להם בהופעה של אוונסנס

איך אפסיד עכשיו את נייטויששששש?????

Super Alonit

New member
אני לא הייתי באוונסנס../images/Emo10.gif

אבל במקום זה קיבלתי את נייטוויש.
תסבירי להם שגם נייטוויש זה עניין יוצא דופן וכמה שזה מיוחד ואלבום חדש ומופע פותח ובלה בלה בלה... זה בטוח יעבוד:] רק תשתדלי להראות ממש אומללה כשאת אומרת להם את כל זה.

יו את לא מבינה!

אין אדם בעולם הזה שעומד בפני הפאפי פייס שלי! חוץ מאמא! זה כל כך נורא! האדם שאני צריכה שזה הכי יעבוד עליו... עם אמא שלי דווקא הכי טוב לדבר בצורה רציונלית, היא די מבינה עניינים...

LadySilkworm

New member
באמת רוצה לדעת?

אני הולכת להישמע עכשיו צומי אבל זה מה שיש.. 1. אין לי עם מי לנסוע .. אמא שלי לא תרשה לי לנסוע עם מישהי שהיא לא מכירה, תסמכי עליי שאני אומרת את זה. 2. ההורים שלי לא מרשים לי לנסוע לבד מחוץ לעיר עדיין [ממש עצמאות יש לי הא?] ויש לי תחושה שאם ככה לא ירצו ממש להסיע אותי ולחכות שההופעה תיגמר..זה יהיה ממש מטומטם לעשות את זה. 3. יום אחרי זה לימודים, ואבא שלי די נוקשה עם כל מה שקשור בלימודים. ואח שלי כ"כ מתחשב ומעודד שהוא כל הזמן אומר לי ש"אין סיכוי שאמא תרשה לך". אוף, נראה לי שאני אוותר בסוף.

LadySilkworm

New member
גם לא נראה לי יסכימו..

הוא אח תאום שלי. וחוץ מזה, לא נראה לי הוא בכלל יירצה לבוא איתי, כי הוא לא שמע את נייטוויש בחיים [ועדיין נהנה לרדת עליהם ולהיות נחמד לאחותו]. דבר שני.. לא נראה לי הוא ירצה לבזבז את המתנה של היומולדת שלנו על זה.

תני לו הצעה...

שיבזבז פעם אחת ושנה אחרי תני לו את הכסף שלך נתנו... P: זה מה שהייתי עושה...:)

ההורים שלך יודעים על הפורומים ותפוז?

כדאי להתחיל את זה בקטן... יש אנשים בפורום מאזור ירושלים, נכון? אפשר להיפגש איתם קודם, ושאפילו ההורים שלך יראו אותם... אפשר לשכנע אותם שתגיעי למפגשי פורום בתל אביב. תל אביב זה לא סוף העולם, יש תחבורה ציבורית לשם. הם יכולים לראות תמונות ממפגשים קודמים ולראות שהאנשים בפורום לא נורא גדולים ומפחידים, אלא בני נוער בדיוק בגיל שלך. אני מניחה שהם יודעים שאת די מכורה למוזיקה ולנייטוויש, ואפשר תמיד לשקף להם את זה ("אמא! תארי לך שהבי ג'יז היו מגיעים לארץ! מה, לא היית הולכת לראות את ההופעה שלהם שאת מפנטזת עליה כל החיים?!"). ובעניין הלימודים, מדובר תחילת אוקטובר, זה לא זמן של מרתונים לבגרויות וזה, ולכן להפסיד את השעתיים הראשונות בבית הספר (וגם זה בספק, הופעות לא מסתיימות עד כדי כך מאוחר שאנשים לא קמים למחרת), זה לא קריטי.

LadySilkworm

New member
את צודקת.

והאמת שהעניין הוא יותר אמא שלי מאשר אבא שלי.. כי אמא שלי בסוף היא זאת שקובעת בשבילנו. אני חושבת שאני אקח איזה יום ואשב איתה לשיחה על זה.. ותודה

Super Alonit

New member
אז יש לי פיתרון קסומי!../images/Emo9.gif

יש לנו עוד זמן. תזמיני אלייך מישהו בסביבה שלך מפורום נייט, ההורים יראו אותו אצלכם, יחשבו שהוא חבר\ה שלך וירשו לך ללכת להופעה איתו! ואת הרי תיהי איתו ואיתנו וגם תחזרי איתו ואז הכל יהיה בסדר!

למעלה