וואלה מתכוננים לפסטיבל

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

גם נראה לי מוזר שמישהו שאפילו לא יודע עברית יהיה ראש העיר של עיר הבירה של מדינת ישראל, לא? כאילו, הלו, זאת השפה הרשמית של מדינת ישראל מאז ש.. איך קוראים לו? נראה לי הרברט סמואל עשה את זה ככה. וזה נראה מוזר-משהו שהוא יהיה הראש עיר פה בלי לדעת אותה אפילו.

Unaffected

New member
לא הרברט סמואל עשה אותה ככה ../images/Emo12.gif

זה נכתב בכתב המנדט,הוא פשוט היה הראשון שהכיר בה כשפה רשמית בארץ. נו באמת רוזי,למה הזכררת ת זה >:

Rose131

New member
"הוא היה הראשון שהכיר בה כשפה רשמית בארץ"

זה כמו "זאת השפה הרשמית של מדינת ישראל מאז ש.. איך קוראים לו? נראה לי הרברט סמואל" @#%@
וגםוגם הוא הכיר בירושלים כעיר בירה, וגםוגם הוא מינה את חאג'אמיןאלחוסייני למופתי של ירושלים! וגםוגם. אמ. או הוא או פלומר עשו כזה עבודות ציבוריות בארץ כדי שתהיה ליהודים עבודה והם הכינו תשתית. ועוד איזה מישהו עשה משטרה, לא?
והכיר בכנסת כגוף מחוקק? או שאני מגזימה עם הטובות שהם עשו לנו?XD

Unaffected

New member
איזה טובות$%^#$

אמאשלהם זונה,כל דבר הם מקימים ועדה! וגם סמואל וגם פלומר דאגו שיהיו עבודות ציבוריות ודאגו לתשתית. איזה כנסת?
לא היה כנסת
היה ועד לאומי שהוא בעצם הפרלמנט היהודי והוא חלק ממוסדות כנסת ישראל והם הכירו במוסדות כנסת ישראל >< איכס אמאשלהם זונהההההה

Rose131

New member
כן! מוסדות כנסת ישראל! זאת הייתה הכוונה נו../images/Emo7.gif

sha na na revol

New member
אוי, מה זה קשור

אז הוא גם נגד הכיבוד הבריטי והאמריקאי (שזה איפה שהוא חי עכשיו.) זה בחיים לא צריך להיות תרוץ להחרים את קהל המאזינים שלך, כי הוא לא מעניש את המנהיגים, אלא אנשים שאכפת להם ממוריסי (ורובם, אם יורשה לי, שמאלנים)

sha na na revol

New member
הכיבוש.

מהסנטר הכפול שלו, לא נראה לי שהוא מתנגד לכיבוד.
זה יכול להיות משהו טוב לצעוק לקייטרינג בחתונה "די לכיבוד
"

למעלה