וואלקם לחדשות

DANIEL1600JT

New member
היי! אני חדש! מה המצב?

כפי שבוודאי הבנתם מהכותרת, אני חדש כאן! מקווה למצוא אנשים מעניינים/נות, ולעשות כיף חיים סבבה ג'סטינים! היי לכום ובעיקר לכולן, דניאל!

DANIEL1600JT

New member
וואו, איזה קבלת פנים...!!!!!!

וואו, תודה לכולם (בעיקר לכולן כנראה)על קבלת הפנים החמה והמלבבת...! טוב, אני אענה על כמה מהשאלות ששאלתן- אני בן 16 וחצי, מנתניה, לומד בבית הספר אורט גוטמן בכיתה י"א, שזו מגמת גרפיקה, עיצוב ואומנות, זה ככה על קצה המזלג, אבל אתן יכולות למצוא ביוגרפיה שלמה שלי + תמונה בכרטיסיה שלי כאן בפורום, שדרך אגב אין לי מושג איך להכנס לשל מישהו אחר.... אז שוב תודה, ותגידו- אני הבן היחיד בפורום הזה? לא שכל כך אכפת לי, אבל בכל זאת...

xtina meital

New member
שלום לכולם- חדשה כאן

היי לכולם... קוראים לי מיטל.. בת 14 וחצי מחולון... שרופה על ג'סטין... מקווה להישתלב פה.. ביי בנתיים

הי לכולם אני חדשה פה!!!../images/Emo6.gif

אני מקווה שתקבלו אותי!!! ואני מקווה להשתלב! אני מתה על ג'סטין טייברלייק כול החדר! שלי מוצף בתמונות שלו!!!!!!! אני נחמדה! ושמי עינת אני בת 15 וחצי! ואני מתה על גסטין(כמו שכבר אמרתי)

y a ® d e n a

New member
היי../images/Emo70.gif אני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שלום שלום שלום
אני חדשה פה...
אממ- קוראים לי ירדן
‏וכמובן שאני חולה על ג'סטין המושלם!‏ מקווה להשתלב...
אוהבת
ירדן אייסיקיו- 160272549 מסנג'ר- [email protected]

אני חדשה ואני צריכה עזרה!!!!!!!!!

טוף אז ככה, אני בת 15 מראשון לציון! אני חולה על המוזיקה של הכוסון הזה! במיוחד השיר האחרון! ואני צריכה עזרה-אני צריכה שתכינו לירקע של ג'סטין עם עוד 2 תמונות שאני אוסיף של בנים אחרים, פליז זה דחוף!!!!!!

didushkit

New member
שלום!!!

ממצף לכולם????????? רק הצטרפתי לתפוז ואני גאה על עצמי שהצלחתי לכתוב הודעה..... את מבינים את הרמה?.. טוב.ץבכל מקרה אני עדי ואני גם חולה על ג'סטין... עליו....על הגוף שלו....החיוך.....השירים......איך שהוא רוקד... איי איי איי......

תשובה...../images/Emo29.gif

אתה יכול להיכנס לכריס אישי של אחרים בכך שאתה לוחץ על שם המשתמש שלו! חחחחחחח
אני מזכירה לאצמי ת'מנהלים חחחח

היי מיטלוש../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני מיכל בת 14 עוד חצי שנה...
מיותר לציון שגם אני שרופה ומתה על בעלי!!!(קמרון לא חברה שלו הוא סתם ככה איתה הוא אוהב אותי!!
בטח שתשלבי יפה!!!
יש איי סי?
תראו איזה עיניים

jenngirl

New member
יאפה../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo82.gif

ני ג'ן בת 15
ני בפורום חודש וקצת
וייישששש לנו מנהלת חדשה: ספיר
נעים להכיר

shelly egan

New member
'אני? אני לא מעריצה אותו...'

כן בטחחחח חחחח סתם חפיף... הוא נראה טוב! (-הייתי עושה לו טובונת) *מודה*

justin love

New member
ברוכה הבאה אני ספיר..

ואני בטוחה שתשתלבי מהר פה...כולם כאן מאוד נחמדים אז תגיבי כמה שיותר להודעות...

justinet

New member
חחח ברוכה הבאה!!!!! ותפציצי בהודעות

!!!!!!!!!!!! אני נועה נעים מאוט...ו...אני בת 14...ואני חולה בדם על ג'סטין..

למעלה