שילום ילדע ני ג'ן בת 15... וזה דיי ברור שכל מי שפה בפורום אוהב את ג'סטין- בעלי נכון
J jenngirl New member 10/10/03 #69 שילום ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ני ג'ן בת 15... וזה דיי ברור שכל מי שפה בפורום אוהב את ג'סטין- בעלי נכון
שילום ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ני ג'ן בת 15... וזה דיי ברור שכל מי שפה בפורום אוהב את ג'סטין- בעלי נכון
G good girl היחידה New member 4/10/03 #49 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif גם אני די חדשה אני מקווה שתשתלבי.... תהני.. ד"א בת כמה את? אני עינת.. בת 15 וחצי
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif גם אני די חדשה אני מקווה שתשתלבי.... תהני.. ד"א בת כמה את? אני עינת.. בת 15 וחצי
J justin love New member 5/10/03 #59 ברוככהההה....הבאה... אני ספיר... בת 15... מחור בצפון נקרא מעלות... חחח.. ספרי קצת על עצמך...
J justin love New member 2/10/03 #40 היי אני ספיר בת 15 וחודש... חחח.... גם אני חולה על ג'סטין השווה שלי (כאילו דה...) ואני בטוחה שתשתלבי פה מהר מאוד... אז ספרי קצת עלייך.. מאיפה..? בת כמה? אמ..יש איסיקיו או מסנג'ר?
היי אני ספיר בת 15 וחודש... חחח.... גם אני חולה על ג'סטין השווה שלי (כאילו דה...) ואני בטוחה שתשתלבי פה מהר מאוד... אז ספרי קצת עלייך.. מאיפה..? בת כמה? אמ..יש איסיקיו או מסנג'ר?
G good girl היחידה New member 2/10/03 #41 נעים מאוד!!! ../images/Emo24.gif אין לי הרבה מה לספר! אבל אני גרה בבת-ים! אני בת 15 וחצי כפי שכבר אמרתי....יש לי איסיקיו... אני יתן אותו אחר כך! .... ומסנג'ר גם יש לי אבל אני שונאת אותו!!!!
נעים מאוד!!! ../images/Emo24.gif אין לי הרבה מה לספר! אבל אני גרה בבת-ים! אני בת 15 וחצי כפי שכבר אמרתי....יש לי איסיקיו... אני יתן אותו אחר כך! .... ומסנג'ר גם יש לי אבל אני שונאת אותו!!!!
• • Angel From Hell • New member 2/10/03 #44 אהההההה../images/Emo76.gif גם אני מבת ים!!!! איזה רחוב את!?!?!?
G good girl היחידה New member 3/10/03 #46 וואאלה? מאיפה את?../images/Emo24.gif אני גרה בהלפר ואת אני מקווה לתשובה ממך וסליחה שלא ענית מזמן
• • Angel From Hell • New member 4/10/03 #52 יוואוווווו../images/Emo76.gif גם אני גרה בהלפר!!!!!!!! איזה מספר????? אני 6
• • Angel From Hell • New member 4/10/03 #53 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif הבנתי אותך!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך לא זיהיתי אותך לפי החתימה!?!?!? חחחחח יענו יאריק!! חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif הבנתי אותך!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך לא זיהיתי אותך לפי החתימה!?!?!? חחחחח יענו יאריק!! חחחחחחחחחחחחח
• • Angel From Hell • New member 2/10/03 #43 היי מותק!../images/Emo76.gif אני מיכל בת 14 עוד חצי שנה אני בטוחה שתהני פה.. אהה ותצביעי לבחירות של הפורום..
היי מותק!../images/Emo76.gif אני מיכל בת 14 עוד חצי שנה אני בטוחה שתהני פה.. אהה ותצביעי לבחירות של הפורום..
A anastacia the voice New member 4/10/03 #54 וואלקם../images/Emo24.gif http://www.britneyfreak.com/justin-timberlake/links.shtml
J jenngirl New member 4/10/03 #55 היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ני ג'ן בת 15 נמנמ את חמודה
היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ני ג'ן בת 15 נמנמ את חמודה
J jenngirl New member 13/9/03 #30 היי ברוכה הבאה מותק../images/Emo70.gif ני ג'ן בת 15(עוד מעט מומולדת ) מקווה להכיר אותך יותר