*"כל כך" מינוס
• •°• נעמה•°• New member 29/6/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
K Kat111 New member 29/6/06 #26 תמונה של האוס מפרק 3, עונה 2 זה לא מה שחיפשתי, אבל זה מאותו הפרק... מי זוכר מי אמר למי ובאיזה הקשר??
R randomguy New member 30/6/06 #36 damned if you don't! זה צ'ייס אמר. בעונה הראשונה נתנו שורות טובות ונתנו דברים נחמדים, מאז ווגלר הפכו אותו לשעיר לעזאזל של האוס, לשק החבטות של האוס, קצת מסכן צ'ייס איך שהוא התדרדר!
damned if you don't! זה צ'ייס אמר. בעונה הראשונה נתנו שורות טובות ונתנו דברים נחמדים, מאז ווגלר הפכו אותו לשעיר לעזאזל של האוס, לשק החבטות של האוס, קצת מסכן צ'ייס איך שהוא התדרדר!
K Kat111 New member 30/6/06 #37 niiiiice... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנחנו נעשה כאן כמיטב יכולתנו לשעמם אותך, אם אלו התוצאות
niiiiice... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנחנו נעשה כאן כמיטב יכולתנו לשעמם אותך, אם אלו התוצאות
S space dementia 79 New member 28/6/06 #9 לא נכון!! הפרצוף שהוא עשה כשההוא שעשה לעצמו ברית מילה עם מספריים הראה לו את... אם... האזור היה הפרצוף הכי קורע!!!
לא נכון!! הפרצוף שהוא עשה כשההוא שעשה לעצמו ברית מילה עם מספריים הראה לו את... אם... האזור היה הפרצוף הכי קורע!!!
R randomguy New member 28/6/06 #14 הסטתי את המבט שלי מהמרקע כשזה קרה אז פיספסתי את הפרצוף מסיבות מובנות אני צריך לראות את זה שוב מתישהו...באיזה פרק זה היה?
הסטתי את המבט שלי מהמרקע כשזה קרה אז פיספסתי את הפרצוף מסיבות מובנות אני צריך לראות את זה שוב מתישהו...באיזה פרק זה היה?
S space dementia 79 New member 29/6/06 #17 לא זוכרת.. נראה לי שאחד מהראשונים (או הראשון או השני..) מהעונה הזאת.