"ורק על עצמי לספר לא ידעתי"

../images/Emo41.gif "ורק על עצמי לספר לא ידעתי" ../images/Emo41.gif

כוולם, בלי יוצא מן הכלל, עונים על השירשור היכרות שלנו,שנכיר טיפה יותר טוב אחד את השניה. השירשור ייכנס לקישורי הפורום לקטגוריית "שירשורי היכרות" ומידי חודש- חודש וחצי יהיה שרשור חדש ומעודכן יותר. אז קבלו את השרשור התפקדות הראשון שלנו:
שם פרטי:
עיר מגורים:
תחביבים:
מקצוע:
מי אנחנו במשפט אחד:

משמשת דוגמא ../images/Emo66.gif

שם פרטי: שירי עיר מגורים: רמת השרון גיל: 21 וחצי מספר אחים: 2 מלבדי תחביבים: קריאה, כתיבה, באולינג, להציק לחתול, לעזור, פורומים. מקצוע: סטודנטית להוראה יצירתית לגיל הרך. מי אנחנו במשפט אחד: בחורה פשוטה, בתחילת חייה האמיתיים, שמשתדלת להיות שם בשביל כולם ובשביל עצמה.

Dorin555

New member
אני

שם פרטי: דורין עיר מגורים: הרצליה גיל: 14 מספר אחים: 2 תחביבים: להיות במחשב, לשחות, לרקוד, רולרבליידס, להפגש עם חברות ועוד מקצוע: לומדת מי אנחנו במשפט אחד: ילדה רגילה בכיתה ט'

eris1515

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם פרטי:איריס
עיר מגורים:פ"ת
מספר אחים:3-מלבדי
תחביבים:יציאות
מחשב
מקצוע:תלמידה
מי אנחנו במשפט אחד:סתם אחת משועממת...
חחחח סתם

עונה../images/Emo22.gif

שרון גרה במרכז בת 39 יש לי אח ואחות תחביבים- כתיבה, קריאה, איסוף מגנטים, דרמה, מקצוע-אמא, שחקנית, כותבת שירי ילדים, במשפט אחד לא אוכל לסכם את עצמי, דרושים לי חיים שלמים...

gilad269

New member
לא רוצה לענות

שם פרטי:גלעד עיר מגורים:חיפה גיל:31 מספר אחים:אח,ואחות תחביבים:ספורט,כלכלה,תיאטרון,קולנוע,קריאת עיתונים,לרקוד,אינטרנט,מוסיקה. מקצוע:מנה"ח+סטודנט רו"ח מי אנחנו במשפט אחד:גלעד.גדול עלי לדבר על עצמי.שהאחרים יגידו.

../images/Emo9.gif

לורן
באר שבע
19
אח ואחות
תחביביי הם גולף , בייסבול , לכתוב ולהציק לפולנייה מסויימת
תסריטאי בתחילת דרכו
אני עצוב וגם שמח

נענה אבל רק כי זו את ששאלת!

שם פרטי: זהבה
עיר מגורים: ר"ג
מספר אחים: 2
תחביבים: שופינג, ג'וגינג, דאנסינג וצ'אטינג
מקצוע: סטודנטית
מי אנחנו במשפט אחד: תשאלו את שירי, לא יודעת מה להגיד.

dominogrose

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם פרטי: סיון
עיר מגורים: רחובות
מספר אחים: 2 אחיות
תחביבים: אינטרנט, מוסיקה, חברים ובילויים
מקצוע: אם אפשר לקרוא לזה מקצוע: אחראית משמרת בסופר פארם
מי אנחנו במשפט אחד: בחורה פשוטה עם חיים פשוטים

E y e s

New member
מי אני ???

שם פרטי: שלומית עיר מגורים: רמת השרון גיל: 21 מספר אחים: 1 חוץ ממני :) תחביבים: מוסיקה, לצאת עם חברים, סרטים מקצוע: קצינה בצה"ל וסטודנטית לפסיכולוגיה בזמנה החופשי מי אני??? מישהי שהתחילה לכתוב בפורום שמנהלת חברה שלה (ושירי אוי לך אם את מתחילה לצחוק עלי)

אני

שם פרטי: גל
עיר מגורים: ראשון לציון
מספר אחים: אחות אחת
תחביבים: קריאה, מחשב, חלומות צלולים.
מקצוע: אין.
מי אנחנו במשפט אחד: ילדה מתבודדת במיוחד, מכורה למחשב ואובססיבית בנוגע לחתולים.

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

שם פרטי:מריאל עיר מגורים: אשדוד גיל:15 מספר אחים:חוץ ממני אחות אחת ושני אחים תחביבים:קריאה, סלסה מקצוע:תלמידה מי אנחנו במשפט אחד: חחחח, אם כבר ספר ולא משפט

lolypop12

New member
עונה

שם פרטי: ליאה עיר מגורים: כרגע בחו"ל גיל: 14 מספר אחים: 2 אחיות תחביבים: מחשב, לרקוד, להיפגש עם חברות... לא יודעת
מקצוע: תלמידה מי אנחנו במשפט אחד: אהה.... סתם.... ילדה בת 14

allheart

New member
חיכיתי לשרשור כזה כדי להכיר את כולם

שם פרטי: הילה עיר מגורים: ירושלים גיל: 23 מספר אחים:6 אחים. ו2 אחיות חוץ ממני.... תחביבים: לרקוד, לשיר, לצחוק, לדבר בטלפון, לקרוא, משחקי מחשב ואינטרנט. להשתולל עם האחיינים, ולפנק את החבר. מקצוע: מורה מי אנחנו במשפט אחד: בחורה שאוהבת את החיים

E y e s

New member
וואי וואי, כמה אחים..

לא פלא שאת כותבת הרבה בפורום.. :) בלי קשר שיש לך גם מכנה משותף עם מנהלת הפורום (מורה)..

שיקגו ../images/Emo69.gif

אל תתייחסי אליי , אני סתם מוציא תסכול על העיר הזאת עכשיו . אתמול הם הדיחו את הגרביים שלי
(ולמרבה האירוניה , הם גרביים בעצמם)

איימו

New member
אני.....

שם פרטי: איי'לה עיר מגורים: שילה גיל: 17 מספר אחים: חוץ מימני 6, (4 בנים ו2 בנות.)
תחביבים: לקרא, לשמוע מוזיקה, להיות עם אחים שלי, לנסוע באופניים, לשחות, לטייל, לרקוד, וללמוד תקשורת. מקצוע: לומדת
(יב') מי אנחנו במשפט אחד: אאאאאאאאאמממממממממממ וואי קשה לי להגיד על עצמי מי אני בדיוק.

למעלה