"ורק על עצמי לספר לא ידעתי"

יאללה נענה גם...

עד שיש לי זמן ויש לי נט
שם פרטי: יעל עיר מגורים: במקור מראשון כרגע ת"א גיל: 23 וחצי מספר אחים: עוד שניים-יחד איתי 3 תחביבים: לא משהו מיוחד מקצוע: סתם עבודה מעפנה... מי אנחנו במשפט אחד: סתם מישהי מאיזור המרכז...

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

שם פרטי: נגה עיר מגורים: במושב נידח.. גיל: 15 מספר אחים: עוד 4 תחביבים: להציג (תיאטרון), רולרבליידס, מחשב, לבלות עם המשפחה/חברים וכו'.. מקצוע: תלמידה מי אנחנו במשפט אחד: נערה, תלמידה לא משהו משהו בתקווה כן להיות משהו משהו, לוקחת דברים בקלילות אך לפעמים מאוד לחוצה, מתה על המשפחה שלה ומקווה תמיד לטוב.

עונה

שם פרטי: יערית עיר מגורים: מושב ליד תל מונד גיל:24 מספר אחים: עוד 3 חוץ ממני תחביבים: מחשב, דרבוקה מקצוע: אמא מי אנחנו במשפט אחד: אמא במשרה מלאה ואישה לבעל מדהים.

פילפולה

New member
באיחור [עקב, עונש מההורים]... ../images/Emo13.gif

שם פרטי:לאה.
עיר מגורים:רמלה.
מספר אחים:2.
תחביבים:ספרים,חברים,סרטים-כל מה שלידי באותו רגע...רגיל.
מקצוע:מלצרית [מינוס פולוס..] או אכלנית מקצועית.
מי אנחנו במשפט אחד: @"אין חשיבות למה שאנחנו קיווינו לקבל מהחיים אלא למה שביקשו החיים לקבל מאיתנו" (ויקטור פרנקל). פיל

ספירלי1

New member
עונה אבל לא הכל...

ספיר
לא עונה..
כול אותי 4
לחיות!
תלמידה
לא הכל טוב, אבל הכל לטובה! יומטוב

mישמישית

New member
אניניני

זו אני : שם פרטי :ניצן עיר מגורים : כרמי יוסף -זה ישוב גיל :12 מס אחים : אח 1 ושתי אחיות (לא כולל אני ) תחביבים :לשחק כדורסל , לקרוא, מקצוע : תלמידה בחטיבת הביניים מי אני במישפט אחד :אני זו אני סמתי
שאני הכי קטנה פה

ChulChul

New member
../images/Emo152.gif היי שירי:)

שמתי לב שאני לא נוכחת מספיק כשEYES וקומיקס וגרב גבר הפכו לקבועים אני אציג את עצמי:) מיכל ראשון 22 אח ואחות אוהבת לצייר לטייל להיות עם החבר המתוקי שלי לבלות עם חברות

למעלה