ושוב 3 הגדולים - מהם 3 הדברים

../images/Emo41.gif ושוב 3 הגדולים - מהם 3 הדברים

העיקריים שגרמו לכם להתאהב בבן הזוג? בטח יש יותר אבל בואו ונקרא את החשובים ביותר. (מישהו ביקש משהו אופטימי, אז הרי לו
)

S i r i u s

New member
המממ

לא בטוחה, אני חושבת שזה המכלול. *האכפתיות שלו כלפי בעלי חיים *היחס שלו אלי *הכל...

yupy9

New member
3 פרות משה יצאו לפיקניק...

אינטיליגנציה רגשית גבוהה ביותר
פרגון עד אין קץ
נדיבות

taltalit3

New member
ואצלי...

חוש ההומור שלו
התמימות שלו
וכמובן הסקס שהיה מדהים מהתחלה

T u v i

New member
עכשיו כשאני חושב על זה ../images/Emo41.gif

במרחק הזמן, אני לא בטוח שאני זוכר מה גרם לי להתאהב... ובעצם זה כבר לא כל כך חשוב. מה שכן חשוב בעיני, הם אותם הדברים שגורמים לנו לרצות ולהישאר יחד... תחשבו על זה...

גם זה נכון ../images/Emo13.gif

אבל לפעמים כשמישהו שואל את עצמו "מה אני בכלל עושה פה???" אז כדאי להיזכר שהוא לא נמצא שם ללא סיבה...

ואצלי

האינטיליגנציה והאופקים הרחבים. העדינות והחום. ההרגשה שזה מישהו שיהיה אבא ובעל טוב.

מישהו שיהיה אבא ובעל טוב

בשלב של יצירת ההתאהבות קשה מאוד לדעת שהבן זוג יהיה אבא ובעל טוב, זה יותר תחושה מהרגש ולא מהשכל. האהבה היא מכסה על הפגמים, וכן הפוך...כשיש שינאה אז כל דבר הכי קטן מעצבן וזה מלחמת עולם... עוד לא נולד מישהו שיכול לחקור מה זה היתאהבות...

אפשר לדעת

עובדה, אחרי 8 שנים זה הוכיח את עצמו. האחריות, המסירות, הנתינה ועוד-את כל זה היה אפשר לראות כבר מההתחלה.

../images/Emo20.gif

אני שמח שאת הצלחת לקלוע למטרה. אבל תסכימי איתי שיש הרבה צעירות שטועות... המציאות העגומה מראה שיש נשים שחוו אהבה עצומה,ואחרי פחות משנה כבר בתהליך של גירושים או יותר גרוע בתהליך של אלימות במשפחה! אם תישאלי בחורה כזאת איך לא הרגשת שהוא "כזה"? היא תגיד לך שזה רק עכשיו נהיה ככה.... אולי זה גם תלוי במידת האבחנה של האישה. אולי את ניחנת באינטואיציה מאוד רגישה,או אולי זה שאלה של מזל...ת'אמת אני לא יודע את התשובה. מה שבטוח שלא כולן הצליחו לאבחן את בן זוגם לעתיד בשלב ההתאהבות.

אוקה

New member
ה-3 שלי ../images/Emo26.gif

החוכמה והידע שלו בכל נושא עושים לי את זה
הרגישות והאכפתיות שלו
המראה והמשיכה אליו

ושלושת הדברים שלי

חוש ההומור שלו - שהיום כבר מוציא אותי מדעתי, לא ידעתי שהבדיחות חוזרות על עצמן מלפני 10 שנים.... החוכמה שלו - לא ידעתי שזו חוכמה שמסתכמת רק בדברים טכניים, מתמטיקה, אנגלית וכו'... כי חוכמת חיים זה לא הצד החזק. הקלילות שלו - שכנראה היום אני יכולה להגדיר את זה כילדותיות. בעצם הדברים שגרמו לי להתאהב, זה הדברים שעכשיו מעצבנים אותי... מוזר, לא?

בכלל לא מוזר

זה כלל ידוע בפסיכולוגיה, שקראתי עליו הרבה : אותם דברים שגרמו לנו להתאהב במישהו יכולים לגרום לנו בסוף להיפרד ממנו.

גפן27

New member
אחד לאחד סיפורי עם האקס

לאמא מודאגת, הרשימה שלך , כולל הנימוקים, מתאימה ב ד י ו ק לתחושות שהרגשתי לבעלי לשעבר. אז מה את עוד עושה שם?

שמת לב?

כששאלת על 3 דברים מרגיזים או תכונות שליליות-מס' התשובות היה גדול יותר מאשר בהודעה הזאת. וגם כל תגובה היה קשה להצטמצם ל-רק 3 דברים, לעומת זאת כאן בקושי מגרדים שתי דברים,והדבר השלישי שגרמו לבן הזוג להיתאהב חוזר לתכונה של הכותבת ולא על בן הזוג, (מכיוון שקשה היה למצוא 3 דברים חשובים בהיתאהבות) אז מה זה אומר? גברים ממאדים-ונשים מנגה?

ידעתי מראש שזה יהיה ככה ../images/Emo3.gif

ולמה? לא קשור דווקא לנושא הספציפי הזה, אבל לקטר הרבה יותר קל מלפרגן. למשל תחום אחר לגמרי. בשיווק לומדים על מחקר שנעשה פעם וגילה שלקוח מרוצה מספר ל-3 אנשים. לקוח לא מרוצה, ל-20... חוץ מזה שבאמת גברים ממאדים ונשים מנוגה

המבט + החיוך

הנשיקות... ועצם זה, שאפשר לשוחח איתו שעות ולא משעמם..בקיצור..אינטלגנט ואינטלקטואל.

למעלה