ושוב 3 הגדולים - מהם 3 הדברים

babe G

New member
רק שלושה...../images/Emo35.gif

טוב נו...
קיטשי קיטשי, אבל העיניים שלו גרמו לי ללכת לאיבוד בתוכן...
מפרגן ומתחשב עד אין סוף...
הוא שוטף כלים...סתאאאאאאאאאאאאאאאאם * גם הספונטניות שלו כבשה אותי...

ShirShir

New member
אוף, רק 3 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

1. הכנות, האמינות והנאמנות [זה הכל בא ביחד!] 2. הפרגון וההערכה כלפיי. 3. הקסם, החן והמתיקות שלו [לצד החיספוס הגברי
].

ואלה שלושת הגדולים אצלי

אהבה אמיתית שלו ללא תנאי. (והוא עבר איתי מצבים מאוד קשים)
הנאמנות שלו
האינטליגנציה שלו והשאפתנות (למרות שאנחנו משלמים מחיר על זה היום) ביקשת רק שלוש יש עוד כמה

גפן27

New member
השלישייה שלי

עדינות הנפש והגוף
סובלנות ופתיחות (ההיפך מאתנוצנטריות)
חיבוק כפית בלילה

אפשר להצטרף ולענות נכון?

אני חושבת שכן. השאלה שלך היתה מעניינת מאוד. אבל באמת לא הצלחתי לשים את האצבע על שלושה דברים, כי יש כל כך המון דברים שמהם מורכבת מערכת היחסים עם אהוב ליבי. ולכן התשובה שלי, היא הכל, פשוט ככה, הכל, מי שאוהב יודע ומרגיש בתוך נימי נשמתו, את ההרגשה הזאתי שהכל ביחד גרם לי להתאהב, ולאהוב אותו כבר יותר מ10 שנים. שנהיה רק בריאים ומאושרים. הצטרפתי כבר נכון?

גפן 27 - לשאלתך....

למה אני לא עוזבת...? כ"כ הרבה סיבות: יש לנו ילד משותף, יש לנו גם את הימים הטובים יותר, המצב הכלכלי, אני לא עובדת - איך אסתדר בלעדיו כלכלית... ופחד. כנראה שיש בי את הפחד של לקום ולעזוב.

היי שלום אני חדשה...../images/Emo9.gif

ואצלי מה שגרם לי לרצות להיות איתו הם: העקשנות שלו, מהרגע הראשון ידעתי שיש לי פרטנר שווה לי (אני גם עקשנית) העניים שלו, שידרו חום ושמולי בן אדם אמיתי. והרח שלו, עד היום זה משגע אותי, אני פשוט לא יכולה בלי

Miss פטל

New member
3 הדברים שגרמו להתאהב..

חוש הומור
החוכמה
עדין,אוהב ואכפתי ושהמשך נוספו לזה עוד תכונות נפלאות שגרמו לי לאהב אותו

אשת מים

New member
לאמא מודאגת פה ...

1. מיד כאשר קראתי את הכותרת נזכרתי במאמר שכראתי פעם מזמן מזמן. נאמר בו שלאחר מספר שנים הדברים שבגללם נמשכנו לבן הזוג כגון:ריח גוף,הומור,ידענות וכו' יהיו אותם הדברים שבגללם לא נוכל יותר לסבול אותו.ממש מתאים למה שאת מתארת . קשה לי להזכר כרגע באותם דברים שבגללם התאהבתי מקווה שישאר כך כדי שלא יהפכו לשנואים עלי . 2. אינני יודעת מה הסיבה שאת לא עובדת .אבל אם את יכולה מצאי לך מהר מקום עבודה ולעולם לעולם!!! אל תהיי תלויה בגבר שלך או בכל אחד אחר . היי עצמאית בזכות עצמך . חשוב ונותן המון ביטחון. וכן,גם הגבר שלך יודע את זה ויכול להיות שהוא מנצל את המצב . מה שלא יהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה .שנה שבה תחזור לך האהבה .אמן.

טלצ

New member
שלושה דברים

תורה עבודה וגמילות חסדים - סתם סתם בצחוק אמינות חופש לכל אחד כבוד הדדי לא יופי, לא כסף ולא השכלה ועובדה שזה עובד כבר 10 שנות נישואים (בשבוע הבא)

../images/Emo23.gif מזל טוב ../images/Emo141.gif

בקרוב נארגן רשימת ימי הולדת וימי נישואים כדי שנוכל להתרגש יחד

למעלה