ושוב

Another Girl

New member
לוגו לפורום ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo110.gif

נראה לי שצריך לרענן קצת את הדף הראשי,לא? יהיה נחמד אם יהיה לנו,במקום התמונה שמופיעה שם,מין לוגו לפורום עם רישום "פורום הביטלס" מעוצב יפה כזה עם כל מיני תוספות/תמונות/קישוטים וכו'... לכן אני מזמינה את כולכם לשרשר לכאן את הרעיונות שלכם,ובסוף נבחר את הרעיון היפה ביותר. מה אתם אומרים,יש מצב ליצירתיות?

Another Girl

New member
../images/Emo41.gif מקפיצה ומזכירה לכולם../images/Emo41.gif

שבקרוב נבחר את הלוגו...עדיין אפשר להתפרע.

הכנתי לוגו...

הלוגו לא עקרוני, העיקר הכוונה. וגם... אני לא בטוח שצדקתי... אף פעם לא בדקתי שזה באמת הוא. אני מקווה שאני צודק.

Another Girl

New member
הכתובת המקוצרת

http://forums.Tapuz.co.il/pink ואני מקדימה תרופה למכה ואומרת שאין לי מושג מה פינק קשורה

פינק../images/Emo12.gif

ניסיתי beatles, אבל הגעתי לפורום של חיפושיות (המכוניות). How weird is that.

seafox

New member
רעיון יפה לשים את השורה

אבל האם באמת מסמל את הביטלס?או את התקופה? צריך שורה שמסמלת את הביטלס..משהו שייחודי רק לה. כמו שללנון היה בשיר לא זוכר איך קוראים לו i just believe in me,yoko and me משהו בסטייל הזה...לא?

נכון ואני חושבת שזו השורה הכי

מאפיינת את הביטלס... זה עיניין נורא אינדיוידואלי למשל לפי דעתך השורה שנתת היא המאפיינת את הביטס לטעמי היא מאפיינת את ג'ון ויוקו(שהיא בכלל לא ביטלס) ככה שאי אפשר לקלוע לטעם שכל אחד ואחת ...

למען האמת...

בלי לפגוע באף אחד, אבל לדעתי השורה all you need is love היא יותר מדי נפוצה... כלומר, אני ראיתי אותה בהמון מקומות, ואפילו יש אנשים שלא יודעים מי היו הביטלס ומשתמשים בה...

למעלה