ושוב

ל י מ ו ן

New member
חחח...

זה פורום הביטלס לא הפורום למען העמותה להעדפת רינגו.. חוצמזה נראה לי שקצת הגזמת עם הקטע הזה....

tin ker bell

New member
אני אעשה אחד בשמחה,השאלה היא..

איזה תמונות לשים שם ובאיזה גודל לעשות את זה?

Another Girl

New member
הממ..

בגודל של מצגת פאוור פוינט,לא גדול מדי אבל לא פצפון. אבל את יכולה לעצב את זה איך שאת רוצה,העיקר שיהיה כתוב "פורום הביטלס"ואולי אפילו "בתפוז"(אבל לא חייב...) מצידי שתשתוללו. מקרטני-לא בבית ספרנו...

השורה

"מקרטני- לא בבית ספרנו" הייתה מכוונת אליי? כי אם כן יש לי ערעור עליה.

והנה הערעור

קודם כל, אמרת שבחירת הלוגו היא החלטת הרוב, אז אם הרוב יהיו בעד זה אז זה כן יהיה בבית ספרנו. חוץ מזה, למה לא? 1. הסמל הפך ברגע זה לסמל הרשמי של עצומת רינגו 2. מבחינתך זה יוסיף הומור מסוים לפורום 3. למה לא???!!! זה חביב וידידותי! אני בעד!

Another Girl

New member
נכון שהרוב קובע...

אבל אני שומרת לעצמי את זכות הווטו במקרים קיצוניים

זה מקרה קיצוני???

רינגו הוא מקרה קיצוני להיפך... את צריכה לקדם את מעמדו בעזרת ווטו... לא להיפך...

Another Girl

New member
מקרטני...

העניין מתחיל,בלי להעליב,לעלות לי על העצבים. אז נכון שאתה ועוד כמה,אולי,יוצאים עם העצומה הזו למען רינגו..אבל בלוגו של הפורום צריך להיות משהו מייצג יותר את כל הארבעה מכיוון שבינתיים זה עדיין פורום "הביטלס" ולא פורום "ריצ'ארד סטארקי".אם אתה רוצה לפתוח לו פורום בנפרד,יש טופס בקשה בפורום משוב

מנסיון רב שנים עם פורום משוב...

למדתי כמה דברים שקשורים להודעתך האחרונה: 1. אין סיכוי להפוך למנהל פורום תוך פחות מכחצי שנה 2. אף פעם אל תסתבך עם מנהלי פורומים ומכאן אני יוצא בקריאה ללכת בדרכו השקטה של גנדי ולהפגין הפגנה שקטה וללא התעצבנויות של מנהלי פורומים למיניהם.

למעלה