הבריף הזה דפוק!! זה סתם כסת"ח שלהם כדי לא לצאת רכלנים!
D didush100 New member 10/9/11 #33 דניאל נהיית פוסטמה מרגע לרגע שחצנית מתנשאת וחיה בסרט שאין דברים כאלה. אין לה סיכוי בחוץ עם איתן אפילו לא לשניה
דניאל נהיית פוסטמה מרגע לרגע שחצנית מתנשאת וחיה בסרט שאין דברים כאלה. אין לה סיכוי בחוץ עם איתן אפילו לא לשניה
D didush100 New member 10/9/11 #42 הי מותק../images/Emo140.gif מסכימה הראייה שלה לרוב נכונה. חבל שלעצמה לוקח לה קצת יותר זמן להבין דברים
הי מותק../images/Emo140.gif מסכימה הראייה שלה לרוב נכונה. חבל שלעצמה לוקח לה קצת יותר זמן להבין דברים
מ מיצי החתולה5 New member 10/9/11 #38 גם אני חושבת שהקשר שלהם לא יחזיק בחוץ איתן הוא משעמם, הולך לישון מוקדם,יבש. ודניאל בדיוק ההיפך.
D didush100 New member 10/9/11 #46 איתן מחבב את דניאל מאוד ומכל בנות הבית הכי כיף לו איתה אבל הוא לא מאוהבת בה בכלל ואין לזה שום סיכוי. מצחיק אותי שהיא לא קוראת את התמונה בכלל.
איתן מחבב את דניאל מאוד ומכל בנות הבית הכי כיף לו איתה אבל הוא לא מאוהבת בה בכלל ואין לזה שום סיכוי. מצחיק אותי שהיא לא קוראת את התמונה בכלל.
נ נסיכת הנילוס22 New member 10/9/11 #37 לא כי בן וליהי יוצאים לסגור אולם... תעשי לי טובה בן לא רוצה את מי שמראה לו שהיא רוצה אותו כמו נער אחרי צבא,הוא בטוח ירצה אותה אחרי שהיא תעיף אותו בחוץ, וליהי- תפנימי- רוצה להיות בגמר וזהו! אז היא סובלת פה נשיקה מלאה ריר,שם מקלחת +הרפיה וככה היא תגיע לסוף.
לא כי בן וליהי יוצאים לסגור אולם... תעשי לי טובה בן לא רוצה את מי שמראה לו שהיא רוצה אותו כמו נער אחרי צבא,הוא בטוח ירצה אותה אחרי שהיא תעיף אותו בחוץ, וליהי- תפנימי- רוצה להיות בגמר וזהו! אז היא סובלת פה נשיקה מלאה ריר,שם מקלחת +הרפיה וככה היא תגיע לסוף.
ד דיי3 New member 10/9/11 #65 כי רוב הפעמים אני לא מסכימה אתך. מהיום כל מה שתאמרי על דניאל אני אאמין לך.
D didush100 New member 10/9/11 #44 תשמעו קטע ראיתי היום את איריס הפסיכולוגית בבית קפה. היא נראית מעולה לקח לי זמן להבין שזאת היא אחרת הייתי אומרת לה משהו. ובאירוע אחר ראיתי את מוטי רייף. רציתי לגשת אליו אבל התפדחתי
תשמעו קטע ראיתי היום את איריס הפסיכולוגית בבית קפה. היא נראית מעולה לקח לי זמן להבין שזאת היא אחרת הייתי אומרת לה משהו. ובאירוע אחר ראיתי את מוטי רייף. רציתי לגשת אליו אבל התפדחתי