זהו - זה נגמר

../images/Emo41.gif זהו - זה נגמר ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

זוכרים את ההודעה שלי שאני לפני סיום הטיפולים ובתחילת ההקרנות, והחששות שבדרך? אז זהו, סיימתי את ה - כ - ל, לאחר דרך ארוכה, כואבת ומייגעת, מה שנותר לי הוא לעשות בדיקות, ולקוות שהכל יהיה בסדר והתוצאות תצאנה תקינות. ההקרנות שסיימתי אותן אתמול בערב, היו טרטור אחד גדול בשבילי, יותר מהטיפולים, היו ימים שלא הלכתי כי הרגלים לא נשאו אותי. היה לי מאוד קשה ומעייף. תמיד הייתי צריכה להפסיק משהו חשוב, בשביל ללכת לשם, אבל היה חשוב. אני מתכננת להרשם לחוג התעמלות / ריקוד ואולי להתנדב במשהו, ומחכה לעתיד ורוד יותר, לאחר השנה הכי קשה בחיי. כשאני חושבת על זה, אני כאילו נמצאת בתוך חלום, שזה לא יכול להיות. וכל פעם אני כאילו מתעוררת מחדש מהחלום-מציאות הזה/הזו. די - אני כבר לא בוכה. אני אהיה הכי חזקה שאוכל כדי לנטרל טריגרים שאפשר לנטרל אותם, לא לבזבז אנרגיות על דברים שליליים ולא חשובים, ובעיקר להתחיל לחייך. לחייך על זה שלמרות כל הקשיים הרבים, והיו והמון, שעברתי סוף סוף את הדרך הארוכה והמפותלת הזו בגבורה! מאחלת לכולם הרבה בריאות ושמחה ותודה על הדרך הארוכה שעשיתם איתי מההתחלה לפני מספר חודשים ועד היום. ויש לי גם שאלה: האונקולוגית הפנתה אותי לבדיקה גנטית לראות אם המחלה היא תורשתית, למרבה הפליאה (או שלא) בקופה לא אישרו לי את הבדיקה, אלא בדיקת רופא גנטי בקופה. האם זה יתכן? ומה ההבדל? כמו כן, יש לי ממוגרפיה של שד ימין, האם זה מספיק אמין לאור מה שעברתי או שכדאי לבקש מהם גם בדיקת ס.טי שד ימין, או שאין סיכוי שיאשרו לי? אשמח לתשובות. ותודה
מיכל

muzaic

New member
יופי..נהדר...../images/Emo140.gif

זה הזמן להתחיל לעשות את כל הדברים שחלמת עליהם בתקופת הטיפולים...קחי את הזמן לאט ותהני מכל רגע ורגע...

מלמלה

New member
הכל כבר האמר

אז רק ברכות האונקולוג שלי בגישה של : מה שפחות בדיקות והפחדות לחולה יותר טוב..אני די מסכימה איתו ככה נפגשים עם פחות רופאים

מזי א

New member
../images/Emo42.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך, כמו שראית, הכול עובר,וקטן עלייך. בקשר לספורט או משהו דומה, הייתי ממליצה לך להתחיל בהדרגתיות, כי הגוף מאוד מותש מההקרנות אז לאט לאט לך. בדיקה גנטית אני עשיתי בבי"ח שניידר, במחלקה הגנטית שלהם, שילמתי מחיר מלא וקיבלתי מהמושלם ( קופ"ח כללית) החזר של 1/4 בערך. עד כמה שידוע לי , הבדיקה הגנטית הוכנסה לסל הבריאות, אז תבדקי בקופה שלך. בקשר לממוגרפיה, אל תעמיסי על עצמך בדיקות נוספות, האונקולוגית שלך יודעת את ההיסטוריה ואם אין המלצה ממנה , אז בשביל מה סי טי? אז רק בשורות טובות מעכשיו ,

היי מזי, הייתי בקופ"ח

ואמרו לי שמאשרים לי ייעוץ גנטי. כנראה שהיועץ שואל שאלות ואח"כ לפי הנתונים שאני מוסרת לו, הוא מחליט אם כדאי בדיקה או לא? אני לא יודעת. בינתיים מנסה קצת להנות מהחופש לפני הבדיקות שיש לי לעשות (לא משהו מיוחד). ותודה על התמיכה

חזרה לחיים ../images/Emo140.gif

זה קצת מרגיש ככה, לא? כאילו קיבלת את החיים שלך בחזרה לעצמך, אחרי שכל כך הרבה אנשים התעסקו בהם ונגעו בהם. התוכניות שלך נשמעות נפלא.. אבל המלצה קטנה - בהתחלה, הכל במינונים קטנים. תני לגוף להתחזק מכל מה שעברת, ותני קצת זמן לנפש גם. כי מעכשיו זה הזמן שלך, ורק שלך... רק בריאות - והרבה! :)

ציפורלילה תודה רבה ../images/Emo140.gif

יש הרבה במה שאת אומרת. ההתעסקות הזו בי ובמחלה הזכיר לי אותה כל הזמן. גם כשניסיתי להתנתק ממנה קצת... בהחלט אלך על מינונים קטנים, בינתיים הילדים בחופשה אז, אין ממש זמן לעצמי, מקוים לצאת לסופ"ש בהקדם. ואת ערה בשעה כך כך מאוחרת ? מיכל

להתנתק..

את חושבת שאפשר להתנתק מהמחלה בזמן הטיפולים? לא ניסיתי ולא נראה לי שהייתי מצליחה. זה פשוט משהו שטובעים בו, המחלה, הטיפולים, תופעות לוואי, הסביבה, הגוף והנפש. אני גם לא חושבת שאפשר להתנתק מכל זה בצורה חד משמעית כי אחרי הטיפולים יש בדיקות וביקורות, ו"הקש בדלת" ו"חכם בשמש" ואיזה סרט בטלויזיה, וכתבה בעיתון... ו... אבל ההתמודדות משתנה. מקבלים נקודת התבוננות אחרת על החיים בכלל והמחלה בפרט. יש לי תחושה שאם תסתכלי עכשיו על משהו שכתבת פה בתחילת הטיפולים, זה לא יהיה כמו משהו שתכתבי מנקודת המבט הנוכחית שלך. וזהו לבינתיים...
אני.. ציפורלילה, חצות זה מוקדם. ואת? משכימה כל בוקר את השמש והציפורים?

כמה שאת צודקת ../images/Emo13.gif

אין חכם כבעל נסיון. לצערנו, הנסיון המר הזה. כל דבר באמת מזכיר לי, אבל משתדלת מידי פעם לעשות
, ולהעסיק את עצמי רוב הזמן, וזה מה שגורם לי קצת להתנתק. כן, אני קמה מוקדם בבוקר, ובזמן האחרון גם הולכת לישון די מאוחר (אוי מחשב, מחשב...) ותודה רבה על התמיכה, לאורך כל התקופה
מיכל

קורל ו

New member
בשעה טובה!!!!!!../images/Emo49.gif

מזמן לא ניכנסתי לפורום הזה והלילה משום מה ..צחוק הגורל רצה שאקרא דווקא את הודעתך..אז ראשית שמחה בשמחתך ומבינה אותך כי הרי עברתי את אותה מסכת יסורים שאת עברת ו..כן...החיים כיום יפים יותר כי למדתי להעריך שלא כל דבר מובן מאליו ...תעשי מה שאת רוצה ואוהבת וזה יהיה גם כפיצוי על מה שעברת...בקשר לבדיקה הגנטית. אני עשיתי אותה במחלקת המחקר של בית החולים כרמל וקופת החולים בהחלט אישרה לי אותה (אגב, אני לא נושאת את הגן...)כך שאיני יודעת מדוע לא אישרו לך את הבדיקה הזו .. בקשר לממוגרפיה. היא מספיק אמינה כדי לגלות גושים וניראה לי מיותר לעשות סי.טי. במיוחד בשלב מוקדם כל כך לאחר שסיימת את המחלה (אמרה לי אחות שגם כשהמחלה חו"ח חוזרת אז היא לא חוזרת כל כך מהר ונא להרגע!!!) אגב, אומרים שעושים ממוגרפיה רק אחת לשנה כי זה לא בריא והקרינה המיותרת הזו מזיקה.. כך שאל תחשבי שזה טוב לעשות כל כך הרבה בדיקות כאלה.. תתחילי לחיות את החיים מחדש...ותיראי שהכל יהיה מאחוריייך...מאחלת לך המון הצלחה וכמובן בריאות בהמשך..מצטערת שאני לא כל כך בקשר...וזאת עקב עיסוקים מרובים... שמחה בשמחתך

היי קורלי, יווווווו כמה זמן לא ../images/Emo5.gif

שמעתי ממך... שמחה שאת נכנסת להתעדכן. תודה על העצות והאיחולים, מאחלת בריאות לכולםםם ובמיוחד למי שבמחלה הנוראה הזו. מקוה שבאמת כבר הכל מאחורי, נותרו לי בדיקות חדשות לעשות, ובינתיים אני מגלה סימני עצלות בקשר לבדיקות שעלי לעשות, עד שהזמן יתחיל לדחוק (יש לי ביקורת שגרתית). ותהיי בקשר
מיכל

lili the one

New member
וואו...מעכשיו רק בשורות טובות ../images/Emo45.gif

מיכל מאחלת לך מזל טוב ודרך צלחה כי מעכשיו באמת רק בשורות טובות.

היי לילי, תודה תודה ../images/Emo6.gif

באמת מקוה שהכל יהיה בסדר. על הבוקר התעצבנתי בגלל משהו, ועד עכשיו אני כועסת (אסביר לך יותר מאוחר במסר) כך התחילה החופשה שלי!? מקוה להיות חזקה ולא להתעצבן משטויות (לא קשור לבית). מקוה להפגש סוף סוף, שלחי לי מסר אם מתאים לך. ידוע לך משהו בקשר למפגש? מיכל

דגנילי

New member
איזה יופי לראות הודעה כזאת...

אני כל כך שמחה בשבילך..מאחלת לך הרבה בריאות ושהכל ישאר כחלום רע, שמתעוררים ממנו למציאות טובה הרבה יותר..

noam120

New member
ברכות חמות והרבה בריאות ../images/Emo24.gif

אסור לקנא , אבל כמה הייתי רוצה להגיע למצב זה, אני בדיוק בתחילת הדרך , שבוע הבא ניתוח וההמשך... ספרי לי קצת מה היה ואיך עוברים את זה , כלפי חוץ אני מאוד חזקה אבל בתוכי , אני בוכה כל רגע שלא רואים אותי ואני זקוקה לה...מ...ו..ן עידוד והרגעה כי אני מאוד מפחדת מכל מה שאני עומדת לעבור

אין מה לקנא, גם את ב"ה ../images/Emo140.gif

תעברי את הניתוח, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, ואל תחשבי על כלום. תראי שהכל יעבור הכי טוב שאפשר. מדובר גם על סרטן בשד? אם תרצי לדבר איתי, אתן לך פרטים שלי במסר. עם הרבה אורך רוח תסיימי גם את הטיפולים / הקרנות, מה שיהיה בפרוטוקול, והכלללללללללל יהיה בסדר, רק תאמיני. מיכל

למעלה