זהו - זה נגמר

ברכות חמות ואיחולים ../images/Emo57.gif

מיכלית, אני מאחלת לך להנות מכל יום ויום בחייך מחדש, למצות את ההחלמה, לא לפחד, לא לנצור בליבך את הקשיים, לנצור רק את הדברים הטובים שלמדת על עצמך, על מעגל התמיכה שלך! כמובן שנשמח אם תשארי עימנו עוד המון זמן, זהו ביתך לעד, אם רק תרצי בו. אני שולחת לך חיבוק חם!!! אילת.

היי חמודה, בוודאי שאשאר

האמת? לא מרגישה בריאה, המחלה הזו גרמה לי למפנה עצום בבטחון העצמי שלי, וכמה שחשבתי שאוכל להתנתק ממנה במחשבות קצת, לא נראה לי שאוכל לעולם. תמיד אני אזכור מה היה, איך היה, בכל זאת שנה קשה ביותר בחיים. אבל אני עדין פה, אתכם. ושולחת גם לך חיבוק חם חם, ישר מהתנור
ושמחה שאת מבלה, אנחנו בשבוע הבא נוסעים לחיפה (מלון דן כרמל) מיכל

NiR AbR

New member
מעכשיו - רק טוב!

שמח לשמוע שכל הסיוט של הטיפולים עבר! מעכשיו רק בשורות טובות, הא

rona39

New member
מזל טוב

עכשו תתחילי לחזור לשגרה, תתחילי להנות מכל יום שעובר, ותנסי לשוח את מה שהיה(מה שלא קורה אף פעם) רונית

תודה ../images/Emo140.gif ולשכוח? לא נראה

לי שאצליח לשכוח, בכל זאת זה עשה לי זעזוע, ולא רק לי, לכל מי שחלה במחלה הזו, הפחדים מהמחר מהאתמול והעכשיו. מיכל

מיכלית יקרה, עשית זאת../images/Emo70.gif

כל הכבוד, זה מאחוריך, ועכשיחו רק ללכת ולהתחזק לאט לאט, היי היי, לא הכל ביחד......חחחחחחח מאחלת לך אושר ואוש ומי יתן ותהיה זו הפעם הראשונה והאחרונה בהחלט שידבק אליך החולירע הזה, אמן סלע. כמובן שחלק מחיינו מעתה ועד תמיד, זה להיות רגישים לגוף שלנו ולהתמיד במעקבים. לי לא היה סרטן בשד, אך כשהיה חשד שמשהו חדש צץ בשד, עשו לי ממוגרפיה וגם אולטרה סאונד. האונקולוגית שלי אמרה לי שהממוגרפיה אמינה ב- 90% בלבד לכן חשוב לעשות גם U.S . תבקשי. שימרי על עצמך וכל טוב מכל הלב איילת האביב

נאן

New member
היי מיכלית../images/Emo141.gif

אני שמחה בשבילך עברת כברת דרך לא קטנה. ומקוה שמעכשו הכל מאחוריך נאנוש

היי נאנוש ../images/Emo140.gif

תודה רבה, באמת עברתי - עברנו (עברתם ביחד איתי) כברת דרך ומזמן לא שמעתי ממך מקוה שאת מרגישה בטוב עד כמה שניתן.
מיכל

למעלה