@_@ מה יותר גרוע פאנסלאט-בת או פאנסלאט-בן? :/
ק קוקו השובב New member 29/8/06 #50 מוזיקה סינית או יפאנית? אני בינתיים שומע סינית כי זה יותר תמים ופחות קודר. (אני מדבר על המוזיקה האותנטית כמובן)
מוזיקה סינית או יפאנית? אני בינתיים שומע סינית כי זה יותר תמים ופחות קודר. (אני מדבר על המוזיקה האותנטית כמובן)
מ מ א י י ק New member 29/8/06 #58 פיצה עם תוספת גבינה../images/Emo78.gif../images/Emo19.gif חנוכה או פסח?
מ מ א י י ק New member 29/8/06 #60 הינוי טים../images/Emo220.gif../images/Emo19.gif לארקו או דיר אן גריי?
נ נוגה ילדת האנימה New member 29/8/06 #64 ../images/Emo174.gif אממ...*מחפשת משהו* שונאן איי או שוג'ו איי? (אוי, מאיפה זה הגיע לי?><)
נ נוגה ילדת האנימה New member 29/8/06 #66 לא לזה התכוונתיX: נה, סתם צץ לי רעיון.. שוג'ו איי זה..איך להסביר..בנום עם בנות ושונאן איי זה בנים עם בניםX= את שניהם אני לא סובלת>< אממ..
לא לזה התכוונתיX: נה, סתם צץ לי רעיון.. שוג'ו איי זה..איך להסביר..בנום עם בנות ושונאן איי זה בנים עם בניםX= את שניהם אני לא סובלת>< אממ..
מ מ א י י ק New member 30/8/06 #73 ../images/Emo220.gifMYV☆POPS../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif גאקט - Moon או Mars?
S SShiRaS New member 30/8/06 #79 Mars לא שאני מתמצאת בענייני גאקט, BUT OH WELL. Girugamesh או Do as infinity?