כל כך רוק נממ... אין לי מה לשאול... בית פרטי או דירה בבניין? (איזה שאלה דפוקה XD)
Y yaelsee New member 9/11/07 #121 כל כך רוק נממ... אין לי מה לשאול... בית פרטי או דירה בבניין? (איזה שאלה דפוקה XD)
S Sivan McFLY New member 9/11/07 #119 ../images/Emo210.gifמיקי!!! היי מיקי! היי היי, היי מיקי! DD: תה- חם או קר?
M mcfly danna New member 9/11/07 #122 ../images/Emo42.gifחם!!! יואו, סיו, הדבקת אותי בשיר עכשיו... רום און דה טרנד פלור או מושן אין די אושן? {בלי וונדר!!!!}
../images/Emo42.gifחם!!! יואו, סיו, הדבקת אותי בשיר עכשיו... רום און דה טרנד פלור או מושן אין די אושן? {בלי וונדר!!!!}
י יעליקק New member 9/11/07 #124 כינרת !!! D: צופים ( ) או בני עקיבא? [או הנוער העבוד והלומד או מכבי צעיר או משהו כזה XDDD]
M m o r 1 0 2 New member 9/11/07 #126 מסן../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif אילת שבוע או ח"ול יום אחד??
Y yaelsee New member 10/11/07 #142 חו"ל ליום אחד יעני אנגליה לראות הופעה של מקפליי אוףףף אין לי מה לשאול... במקס ברנר, שוקו חם או מילקשייק שוקולד טעים כזה? (אוף נו, אני לא יצירתית בקטעים האלו )
חו"ל ליום אחד יעני אנגליה לראות הופעה של מקפליי אוףףף אין לי מה לשאול... במקס ברנר, שוקו חם או מילקשייק שוקולד טעים כזה? (אוף נו, אני לא יצירתית בקטעים האלו )
L loli kiss New member 9/11/07 #128 לא יודעת.. אני לא באפחד מהם חח אבל לפי מה ששמעתי נראלי שהצופים דאגי- עם זיפים או בלי זיפים ? XD אין לי רעיון אחר
לא יודעת.. אני לא באפחד מהם חח אבל לפי מה ששמעתי נראלי שהצופים דאגי- עם זיפים או בלי זיפים ? XD אין לי רעיון אחר
י יעליקק New member 9/11/07 #136 אעאעאעאע התקלת אותי עכשיו XD פעם זה פעם זה P = ממ , יום שישי או שבת? XDD