זה הסוד שלי

ספורט...?

שיחקת בקבוצת כדורסל...? כדורגל...? אם בכדורגל כן את לסבית...?.... הממ את גולשת בים..??.... היית פעילה באיזה ארגון..?..

pardoi

New member
לא ספורט

שזה פוסל את הכדורסל , כדורגל, אני לא לסבית (עדיין לא למרות שמצב הגברים בארץ קצת מייאש..) לא גולשת... הייתי פעילה בסוג של ארגון

ארגון...

קשור.. למה בני נוער מבוגרים....??? ארגון התנדבותי או שקיבלת על זה כסף.... זה קשור למדינה כמו מד"א או משטרה או יותר צופים וכאלה...? עמותה..??? רמז משהו...

pardoi

New member
אז ככה

קשור לבני נוער-מאוד לא רק שלא התנדבתי או קיבלתי על זה כסף..עד תקופה מסויימת שילמתי על זה כסף זה קשור לעיר שלי (הרצלייה אבל זה יכול להיות קשור לכל עיר) רמז?....... המ...זה משהו שהרבה אנשים אוהבים לעשות אבל בדר"כ זה לא במסגרת מסויימת....

pardoi

New member
and we have a winner

את היית הכי קרובה שרתי במשך כמה שנים טובות לא בלהקה אלא במקהלה הייצוגית של הרצליה...טסתי איתם לחו"ל וזכינו כל הזמן במקומות הראשונים (לאחרונה הם היו באולימפיידת מקהלות בסין -כן זה נשמע מצחיק וזכו מקום ראשון) הייתי שם מגיל 14 בערך עד לצבא...

מיטללל

New member
ענבל תשיר לנו סולוווווווווווווווווו

איזה כיף זה. בטח זה הוסיף המון כיף לילדות שלך :) לי תמיד היה קול נחמד, אבל לא מספק :(

pardoi

New member
מאוד נהניתי

אבל בגלל שזה מקום מאוד מקצועי זה היה גם מאוד קשה במיוחד בתקופת ההתבגרות להפסיק עם השטויות ולנסות להתנהג כבוגרת (כי זה מה שמצפים ממך). זה היה גם מאוד תובעני..3 חזרות בשבוע כל חזר 3 או 3 וחצי שעות וזה לא קל.. אבל זה היה כיף :) אגב..for the record אין לי קול יפה בכלל..פשוט אני לא מזייפת וזה מה שצריך...

comet9

New member
למה לעזאזל בחורות מקהלה

כל כך עושות לי את זה??!?!?!?!!?!?!?!?

ס22ית

New member
אולי...

כי הכלי המרכזי שהן עובדות איתו זה הפה ? סתם...סתם...

pardoi

New member
וואי אז עכשיו אני מבינה

למה אני .....הממ...לא משנה...טו מאץ' דיטיילס

pardoi

New member
אני יודעת

קיבלתי הרבה קומפלימנטים.... שיט..שוב טו מאץ' אינפורמיישן

comet9

New member
חחח נו די תפסיקי

בסוף יגידו שאני לא עובד בגללך