טראביס רקד בקליפ האחרון, בהלוויה..
G GoldenBabe New member 12/3/07 #33 וואלה ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הם סתם חברים טובים אבל הם החליטו שבא להם לתקוע את ג'יי זי באלבום שלהם. שזה לא כזה נורא, הוא אומר איזה 3 וחצי שורות ובזה מסתכמת ההשתתפות שלו באלבום אז זה בסדר. [עדיף הסולו גיטרה של ריאן ].
וואלה ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הם סתם חברים טובים אבל הם החליטו שבא להם לתקוע את ג'יי זי באלבום שלהם. שזה לא כזה נורא, הוא אומר איזה 3 וחצי שורות ובזה מסתכמת ההשתתפות שלו באלבום אז זה בסדר. [עדיף הסולו גיטרה של ריאן ].
X Xx Moriko xX New member 12/3/07 #42 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif ממשיכה מפה! ../images/Emo41.gif ../images/Emo36.gif בילי טאלנט סימפל פלאן או הקילרז?
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif ממשיכה מפה! ../images/Emo41.gif ../images/Emo36.gif בילי טאלנט סימפל פלאן או הקילרז?
C chronophobia New member 12/3/07 #45 Breaking Benjamin לרות שגם אותם אני לא אוהבת... ולקודמת - AFI!!!!!!! זה ברור D: Hadouken! VS Klaxons
S SainTonix New member 12/3/07 #47 Kings Of Leon כי אני שונא את Kasabian Taking Back Sunday VS The Used
M MirrorGirl New member 12/3/07 #58 jimmy eat world../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif simple plan VS good charlotte הלכו לי הרעיונות
jimmy eat world../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif simple plan VS good charlotte הלכו לי הרעיונות
C Chemical Venom New member 12/3/07 #59 good charlotte מה איך הלכו לך הרעיונות יש עוד כל כך הרבה להקות.. Jet VS Audioslave כל כך לא קשור אחד לשני..
good charlotte מה איך הלכו לך הרעיונות יש עוד כל כך הרבה להקות.. Jet VS Audioslave כל כך לא קשור אחד לשני..
C Chemical Venom New member 12/3/07 #61 Avenged Sevenfold מצטער שאני עונה כל המזן משעמם לי ממש!! Nine Black Alps VS The All-American Rejects