זכר ונקבה

milich1

New member
ממש ממש לא נכון....

יש המון מילים שהן נקבה ומתחילות ב A ומקבלות LA כאילו באופן רגיל..... אין כללי ברזל... זו שפה

milich1

New member
LA Antena, LA Anatomia etc...

la mejor regla- es q no hay reglas! hay q conocer.... q regla inutil ah???

maozeitan

New member
os puedo explicar por que se dice el agua

Las palabras que comienzan con <a ha > acentuada,aunque son femeninas llevan el artículo <el > para evitar el mal sonido llamado cacofonía ,El a-gua- <las aguas-plural >el al-ma <las almas plural >.En el caso de harina se emplea <la ha- /ri /<aquí está la acentuación de la palabra -na>porque la <ha >no va acentuada En el caso de sartén como es femenino se dice la sartén -Estas son reglas

milich1

New member
אם היית מבין קצת היית רואה שאתה טועה

כי לאאאאאאאאאאא כל המילים שמתחילות ב A HA מקבלות EL!!!!!!! פשוט לא!!!! יש מילים שלא! רוצה להתערב על העניין? ככה שההסבר שלך למרות הפלצנות הרבה שבו, והשימוש במונחים שאמורים להבהיל אותנו (????!!!!!!!) בחוכמתך הרבה, לא ממש עובד לפחות לא עליי. ולגביי הסיבה שהסברתי שהמילים הנ"ל ברובן הן משפות קדומות יותר אני מוכן להתערב על כל דבר שבעולם כל דבר שאתה רוצה שזו הסיבה! תמשיך לקשקש ותקבל את המאמר שבו זה מוסבר מועתק לפה ותתמודד עם זה אז... לגביי צורת הכתיבה, אם לא היית $@$$ והיית קצת מדבר עם אנשים (אני בקשר עם אנשים מכללללללללללל דרום ומרכז אמריקה בין היתר גם רופאים ומרצים באוני' וגם פשוטי העם, וכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כוווווווווווווווווולם כותבים CUALKIER ולא CUAQUIER ואולי אם היית מוציא את הראש שלך לרגע מהאדמה היית מתעדכן ומדבר וכותב טיפה כמו מקומיים ולא כמו פוץ. זה פחות או יותר שקול לכתוב בעברית "לסמס" ו"פון" ומילים אחרות שהן סלנג שנכנס בגלל השימוש באינטרנט/סלולרי גם הכתיבה המקוצרת הזו נכנסה מאותן סיבות! וגם מנהלי חברות, שלחו לי מיילים עם Q במקום QUE ועם KIEN במקום QUIEN וכדומה... ככה שתפסיק לבלבל את ה....

maozeitan

New member
אתה יודע לקרוא ספרדית???

רק כאלה שהן מתחילות ב A או HA והן acentuadas נו באמת... עוד ילד טלנובלות.... בקשר לשגיאות כתיב... אני כבר חי 4 שנים בספרד לומד לתואר ראשון בספרדית ואם אתה חושב את עצמך מגניב שאתה רושם KIEN ולא quien אז תדע לך שזה ממש עלוב לדעתי.

milich1

New member
מר גאון כתבתי לך שזה לא קשור לאסנטו!

אתה יודע לקרוא עברית? או שאתה מתקשה גם בזה? אני חי שנתיים עם מקסיקנית שאנחנו בקרוב מתחתנים אין אדם אחד! שלא כותב ככה.... זה לא מגניב ולא שום דבר.... זה כמו לדבר בסלגנ! זה הרגל!!!!! משהו שאנשים שגרים בחו"ל ומתערבבים עם האנשים ולא נשארים עם הראש תקוע בתוך ה$@# (מילה שמתחזרת עם קרחת) שלהם לומדים להכיר ולקבל ולמעשה מאוקלמים ככה יותר טוב.

maozeitan

New member
האם אדוני שמע על A טוניקה?

החלטתי לכתוב הסבר מלא ומפורט על הנושא La regla es muy sencilla: todos los sustantivos femeninos que empiezan por A tónica llevan el artículo determinado (el) o indeterminado (un) en masculino. Pongo algunos ejemplos con la sílaba tónica subrayada: El águila (fem.) El agua (fem.) El aula (fem.) El hacha (fem.) Por el contrario, los sustantivos femeninos que empiezan por A átona llevan el artículo femenino: La amiga La araña La habitación La abogada La regla sólo vale para los singulares, porque los plurales son siempre regulares: El águila / Las águilas El agua / Las aguas A pesar de la excepción que he explicado al principio, los sustantivos del primer grupo también se comportan como todos los demás cuando llevan delante otro tipo de determinantes (indefinidos, demostrativos, etc.). Más ejemplos: El aula / Esta aula / Aquella aula El hacha / Estas hachas / Aquella hacha Sin embargo, en España la mayoría de los hablantes no hacen caso de esta excepción aunque tengan un nivel cultural alto y dicen: Este aula o aquel águila, aunque no es gramaticalmente correcto.

milich1

New member
ולמען השם- תלמד לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילדה שאלה : ° למה בעצם יש הבדל?ו ויטסי העתקתי לך את זה כדי שתראה.... לא מתי- אומרים ככה ומתי ככה! הקישקושים שלך פה לא מעניינים אף אחד , היא שאלה מדוע יש הבדל מאיפה הוא נובע! וההסבר שאני נתתי לה עונה על שאלתה. כל מה שקשקשת אחרי זה לא מעניין אף אחד. ומאחר ואני עובד מחר אני אלך לנוח עכשיו, ואשאיר אותך לכתוב לעצמך הודעות בפורום עם הסברים מפורטים שלא מעניינים אף אחד. אבל זה די מובן לאור העובדה שאין לך חברים שאתה יכול לדבר איתם נגיד במסנג'ר או במייל עם הצורה הפלצנית שאתה כותב בה.... (במציאות זה ברור לי לגמרי שאין בכלל על מה לדבר) למנהל הפורום אמליץ לחסום את הכותב המעיק הזה מעוז, שכפי שזה נראה לי מהחצי יום שהייתי פה, מצליח להרתיח את רוב האנשי- וצריך למחוק לו הודעות אפילו וכנראה מפאת איברו הקטן סובל מרגשי נחיתות וצורך להראות תמיד עד כמה הוא גדול למרות שהוא בעצם קטנצ'יק (יודעים על מי אני מדבר נכון? מעוז בטוח יודע...)

chunkylover53

New member
Tantas palabras Maoz

Somos personas y las personas se equivoquen. En vez de discutir con miles de mensajes, decir perdon sería mucho mejor.

maozeitan

New member
להצטער על מה?

וזה לדעתי se equivocan ולא כמו שרשמת se equivoquen אבל אם אתה אומר....

ויטסי

New member
תודה לכולם.. אני מבינה

שאפשר להכניס מלים יוצאות מהכלל לכללים.. אבל יש כאלה שחייבים פשוט להכיר? הבנתי נכון?

למעלה