זרקור עסקי
- שירותים משלימים לעסק

../images/Emo41.gifזרקור עסקי../images/Emo62.gif- שירותים משלימים לעסק

שלום לכן נשות עסקים יקרות, אנחנו מנהיגות "זרקור עסקי" בפורום שלנו. כשמו כן הוא- להפנות בצורה ברורה "זרקור"
לעסק שלכן. בכל פעם הזרקור מופנה לבעלות מקצועות מסוימים כמו ליועצות חינוכיות, יועצות שיווקיות, מטפלות אלטרנטיביות וכיו"ב. השבוע, לקראת אנרגיות אביביות בעסקים, אנחנו מפנות זרקור ל שירותים משלימים לעסק- אינטרנט, יעוץ מס והנהלת חשבונות, ביטוח, קישורי אמהות, סדר והתארגנות במחשב ובמשרד הזרקור העסקי הוא הזדמנות מצוינת שלכן לספר דברים אישיים, כלליים, לפרסם את העסק שלכן ואת ה"אני מאמין" שלכן. רק מנהלת הפורום יכולה להעלות ולפתוח הודעה על עסק ב"זרקור" בתאום מראש עם בעלת העסק. הזרקור נועד לחברות "קישורי אמהות" ולפעילות בפורום גם אם אינן חברות בארגון. אני עומדת לרשותכן בכל שאלה ובקשה במסרונים, שבוע טוב, מיכל קנדל, מנהלת הפורום

vardit100

New member
ורדית פיזם

שלום לכם שמי ורדית פיזם בעלת תואר שני במינהל ציבורי מתמחה בכל סוגי הביטוח : פנסיה, קרן השתלמות ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, ביטוח בריאות פרטית , סיעוד, פיצוי בגין מחלה קשה וגם ביטוחי רכב דירות ורכוש. פעילותי מתמקדת בחברות - ריכוז כל הנושא הביטוחי : ביטוחי מנהלים, קרן פנסיה, קרן השתלמות. אנשים פרטיים - הכנת תיק לקוח ובו ריכוז הביטוחים המשפחתיים . מטרותי בהכנת התיק: שהלקוח ידע במה הוא מבוטח ועל איזה סכום להוזיל עלויות, לשפר את התנאים הביטוחיים, ולמנוע כפל ביטוח עצמאיים - תכנון פנסיוני מוזמנים להתקשר (לא בשבת) ורדית פיזם - שחם ביטוח 052-613-71-15

בנייה ושדרוג אתרים,פרסום וקידום באינטרנט

בזמן האחרון אני מקבלת לא מעט שיחות טלפוניות מבעלי עסקים מבולבלים, מתלבטים, שטובעים בים המידע, המושגים והביטויים כמו קידום לעומת פרסום עיצוב לעומת בנייה ומה בדיוק עושים בפייסבוק? טוויטר? יוטיוב ועוד ועוד.. תחושתי שנוצר מישמש עצום שמי שאינו בקיא בתחום יכול ללכת לאיבוד בקלות רבה.. אני מציעה במידת הצורך להתייעץ עם אנשי מקצוע בתחום שייתן זוית ראייה קצת שונה ונכונה יותר. פה אתן מוזמנות לשאול אותי שאלות שמטרידות אתכן בנושא אינטרנט והעסק שלי .. אשמח לקבל שאלות ממוקדות ככל האפשר ואם תקצר היריעה אני מזמינה אתכן לשיחה בסקייפ

רק על עצמי (והעסק שלי) לספר ידעתי

הי רונית מהכרות איתך ( אני כבר יודעת, אבל כדאי שגם אחרות ידעו) איך הגעת לעסוק בתחום? מהיכן הידע הרב? לאיזה כיוונים ילך העסק שלך בעתיד? ושאלה מקצועית - לכמה זמן כדאי לרכוש חבילת פרסום בגוגל, כדיי לדעת שה באמת עובד? פרסום בגוגל זה יקר? אני עסק מקומי,(ספרית,קוסמטיקה,חנות בגדים) פרסום בגוגל יכול לקדם אותי ולהביא לקוחות, או שפרסום בגוגל זה לעסקים גדולים באמת?

האינטנרנט ואני - רומן בהמשכים :)

הי רחל תודה על השאלה , אחלק את תשובתי לפרקים. ההתחלה שלי.. את הרומן עם האינטרנט התחלתי בבליינד דייט שהסתיים בכישלון צורב..היה זה בקיץ 1998 . כמחנכת וכמורה להיסטוריה (לשעבר)ניסיתי לדלות מידע בנושאים שלימדתי דאז ונחלתי תסכול רב. מידע בעברית כמעט ולא היה ומידע באנגלית היה יותר ממה שהצלחתי להכיל.. רק לאחר שפרשתי מההוראה התחלתי להתיידד עם האינטרנט ואת האוצרות שמצאתי ברשת רציתי להציג בפני כל. בשנת 2001 הוצאתי לאור את הניוזלטר החינוכי הראשון שנשלח בקובץ word למנויים :בתי ספר, מכללות אוניברסיטאות וכלל סקירת חדשות חינוך,אתרים ופרוייקטים חינוכיים בינלאומיים. השלב הבא היה ייזום והקמה של פורטל "חינוך עולמי" אתר הפונה לקהל מורים וגננות,הורים לילדים בגיל הרך -יסודי וכלל אתרי משחק חינוכיים, דפי עבודה ויצירה, ועוד.. האתר פועל ברשת משנת 2003 וזוכה לכ-1500 כניסות מדי יום. למדתי את האינטרנט תוך כדי תנועה ועשייה במהלך השנים, מכרתי שטחי פרסום באתר והתנסיתי בשיווק ופרסום, כתיבה שיווקית אינטרנטית. בנוסף, גם פיתחתי סדרת חוברות דידקטיות לילדים שממתינה בסבלנות לזמן הנכון לצאת לאור, ועסקתי גם בפיתוח מוצרי קד"מ ופרסום לילדים, אך אהבתי האמיתית הייתה ונשארה -האינטרנט... האינטרנט ואני.. מבחינתי רשת האינטרנט היא מעין קרסולה מדהימה -שיש החוטפים כאב ראש מלעלות עליה- ויש אחרים (כמוני) שברגע שעלו כלל אינם רוצים לרדת.. בעבודתי אני עוזרת ללקוח ליצור נוכחות באינטרנט מהשלב של הקמת אתר (כאשר המוטו שלי: אתר מקימים באהבה-או לא מקימים בכלל) ,קידום אתרים, פרסום ושיווק באינטרנט.. אני עוזרת ומייעצת ללקוח לגבש זהות עסקית אינטרנטית ובייחוד אני אוהבת לראות את השינוי שעובר הלקוח בתהליך עצמו -האתר הופך לכלי עבודה ,למקור גאווה ולפרנסה.. ומעבר לכך (ובכך נוכחתי לא מעט) מרגע שהאתר ברשת ומקודם בגוגל העסק מתחיל לצמוח יחד עם בעליו.. מבחינת הלקוח אני מהווה one stop shop בנושאי שיווק, פרסום,קידום אתרים והקמת אתרים באינטרנט לעסקים קטנים ובינוניים. ז"א סל שירותים מלא לעסק בתחום האינטרנט במשרד אחד. וזה יתרון רב . היות והקמת אתר מבחינתי הוא לא זבנג וגמרנו.. אני משתדלת לא לקחת יותר מ-2-3 פרויקטים של הקמת אתר בחודש.תהליך אפיון אתר,מטרות,קהל יעד,תכנים ועוד.. יכול להיות קצר (פגישה אחת) או מתמשך (עד 3 פגישות) תלוי במוכנות ובמיקוד של הלקוח. לא פעם הפגישה גולשת לתחום האימון האישי שבה אני עוזרת ללקוח למקד ולגבש את הזהות העסקית שלו, זה חלק מהתהליך שאני מתחברת אל הלקוח (ברמה האישית) ומסייעת לו לצקת את המסרים ,האני מאמין שלו, את הייחודיות שבו כבעל עסק אל תוך אתר אינטרנט.. השירותים שלי: ייעוץ אינטרנט: - לבעלי אתרים קיימים המעוניינים לקל חוות דעת מקצועית וייעוץ לקידום /פרסום האתר. - לאלו המתלבטים ומתחבטים כיצד ליצור נוכחות באינטרנט,אתר? בלוג?פרסום ? קידום ? מניסיוני ייעוץ מסוג זה חוסך זמן ולא מעט כסף. בנייה ושדרוג אתרים: עיצוב ובניית אתר תדמיתי שדרוג אתרים –שינוי עיצוב ,תכנים ומיקוד עסקי. פרסום וקידום אתרים: פרסום בגוגל ובפייסבוק קידום אתרים . מוזמנות לתאם איתי פגישת סקייפ -ללא שום התחייבות.

פירגון לרונית אטלינגר

רונית מלווה את העסק שלנו כבר שנה בתחום הפרסום ADWORDS בגוגל, הראיה הרחבה שלה, ההבנה השיווקית והעיסקית, כשכל זה מתורגם לשפת האינטרנט, זה פשוט הצלחה. אצל רונית גם תמיד אפשר למצוא אוזן קשבת לתהיות ושאלות שאינן קשורות בהכרח בפרוייקט שלשמו לקחנו את שרותיה, וכמובן לקבל ממנה עצות חכמות , ענייניות ומעמיקות. ממליצה בחום.

תודה ירדנה

שמחה ללוות אותך ואת חברת קטדין בנבכי האינטרנט. אני תמיד מעודדת את הלקוחות שלי להתייעץ איתי לפני כל הצעה /פעילות שהם שוקלים או מתלבטים לעשות.. שיהיה לנו המשך עבודה פורייה :)

רונית ואני-רומן שעדיין נמשך....../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

את רונית היקרה פגשתי לראשונה ב....סקייפ! בעצם, רונית הכירה לי את הסקייפ..... כן ! זה עובד! קבענו שעה, סגרנו טלפונים וישבנו לפגישה כמו גדולות! ומאז -מתי שצריך אנחנו שבות ונפגשות כך. רונית שידרגה לי את האתר ( מוזמנות להיכנס...) קידמה אותו ( מוזמנות לחפש אותי באינטרנט) ועכשיו מנהלת את הקמפיין שלי בגוגל ( שמביא לי תוצאות... ממוצע של פניה ביום- תמיד יש יותר בתחילת השבוע ולקראת סופו הכמות מתדלדלת.לכן, הלכתי על ממוצע שבועי) ועכשיו - לקראת סוף השנה והקיץ- אפילו יותר. אני פונה אליה עם שאלות דביליות ומקבלת תשובות מקצועיות וענייניות- מהר, מקצועי ועם הומור. בקיצור- אטלינגר, יקירתי- אני נהנית לעבוד איתך ולא מתכוונת להחליפך.....
ואני גם לא מתכוונת להפסיק לשאול אותך שאלות ( דביליות) שרובן הן אותה שאלה בניסוחים אחרים...
.

תודה :) איזה כיף לקרוא

כפי שציינת אני נוטה לנהל רומנים לטווח ארוך :) כאלו המתחילים בשאלה קטנה ומתגלגלים לעבודה פורייה ומניבה לשנים .. כבר הציעו לי להוסיף לטייטל שלי גם את המונח "יועצת אינטנרט" - כי כפי שציינת - וזה כמובן לא רק איתך- גם ללא קשר לעבודה הספציפית של קמפיין או קידום - פונים אלי עם כל שאלה שיווקית לגבי האינטרנט.. ואני עונה בכיף :)

Give a gift

שלום רונית, אני חדשה בפורום וגם חדשה בעסק האינטרנטי שהקמתי לפני מספר חודשים. אשמח מאוד אם תציצי באתר ותגידי מה דעתך. אני מנסה להבין אם לקוח/ה שנחשפ/ת לראשנה לאתר מבינ/ה את הרעיון הטמון בו. האם האתר נוח לשמוש וברור? אני מבינה שהיום אחרי חצי שנה ברשת אני צריכה לעשות שינויים.....לא ברור כל כך אלו שינויים. בדוחות של גוגל אנליסטיק יש בין 25 ל55 כניסות ביום.... האתר- www.giveagift.co.il תושה מראש......יום מקסים!

בעניין פרסום וקידום אתרים

הי רותם, נעים מאוד. ראשית הרשי לי להחמיא לך על הרעיון, התעוזה והביצוע. ההיכרות הראשונית שלי עם האינטרנט הייתה דרך מיזם חלוצי שהקמתי בשנת 2003 (את מוזמנת להיכנס לאתר חינוך עולמי ) וההתנסויות שחוויתי עם האתר לימדוני רבות לצד טעויות גדולות שעשיתי. כמובן שלהגנתי אוכל לומר שכאשר התחלתי את הפרוייקט ב2001 לא היה בדיוק עם מי להתייעץ היות וכל מי שעסק בתחום, כולנו היינו טירונים. היתרון שהיום יש מספיק אנשי מקצוע ומומחים שיכולים לחסוך בזמן ובכסף. ולגופו של אתר. כתבת שאחרי חצי שנה את חושבת שיש צורך לשינוי - היות ולא ניתן בתגובה בפורום לתת לך תשובה הולמת, את מוזמנת לקבוע איתי פגישה בסקייפ - או טלפונית ואשמח מאוד להאיר את עינייך לגבי אתרך.

האתר שלי.............

קודם כל תודה על התגובה וכמובן תודה רבה על המחמאה! אצור איתך קשר בתחילת שבוע הבא....מאוד צרודה היום. שעות הבוקר, זה בסדר מבחינתך? או שאת רוצה שנקבע שעה מדוייקת? ושוב, המון תודה

מהו אתר שיווקי? האם יש "חיה" כזו?

אם כן, מה ההבדל בינו לבין אתר תדמיתי. תודה

אתר שיווקי - אתר תדמיתי

הי מיכל, תודה על השאלה המעניינת ששאלת. לפני מספר שנים שבניית אתר לעסק עוד היה בחיתוליו - מרבית בוני אתרים התמקדו בפאן הויזאולי ,העיצובי ומבחינת בעל העסק מספיק שהייתה לו כתובת אינטרנט וכמה פרטים אודותיו כדי להיות שבע רצון שהנה הוא יצר נוכחות באינטרנט. כיום ההתיחסות (לפחות שלי) היא שונה לחלוטין. כל אתר המעוניין להציג שירות או מוצר חייב להיות שיווקי - כי אם לא אין לו זכות קיום בעבור העסק. אם אתר שעסק הקים לא מביא לקוחות (כמובן אם נעשים גם פעולות קידום ופרסום מתאימות) הרי הוא לא מממש את ייעודו. אתר תדמית הוא כל אתר שמציג את העסק פורט את המוצרים או השירותים בצורה המטבית והמותאמת לאתר. יש אתרים תדמיתיים לחברות וארגונים, יש אתרים תדמיתיים אישיים, אך כולם מבלי יוצא מן הכלל צריכים להיות אתרים שיווקיים. דרך אגב גם אתר של עמותה שאינו למטרת רווח צריך שיהא שיווקי - היות ומטרתו היא גיוס תרומות וכו'. מקווה שעניתי לשאלתך.

yaelmmmmm

New member
פירגון ענקי לך רונית היקרה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo205.gif

רונית, עד כה, במהלך העבודה שלנו יחד על האתר, למדתי המון!!!

למעלה