זרקור עסקי
- שירותים משלימים לעסק

מהיכן להתחיל??

הי רונית , תחום קידום אתרים באינטרנט מאוד מעניין אותי והייתי רוצה להיכנס אליו יותר לעומק . מהיכן להתחיל? ואיך נכנסים לעבודה בתחום?

קידום אתרים

הי, אכן ככלל האינטרנט היא מדיה מרתקת, מסחררת, מסקרנת ומתישה - הרבגוניות הזו היא סוד הקסם למי שעוסק בתחום. המטרה של כל עסק שיראו אותו,יקליקו, יכתבו, יאהבו וירכשו מוצר או שירות. קידום אתרים הוא אחד האפיקים לעשות זאת. יש לך אפשרות לעשות קיצור דרך וללמוד באחד הקורסים - אך בדקי טוב, מי מעביר את הקורס מה הכשרתו/נסיונו וכו'. לצערי, אני שומעת לא מעט על כל מיני הרצאות סדנאות קורסים שהמטרה שלהם היא לאו דוקא ללמד אלא לגייס לקוחות בעבור העסק שלהם... אופציה נוספת היא להיות לומד אוטודידקטי. הרשת מוצפת בחומרים , מאמרים, וכו'. מציעה לך קודם ללמוד את המושגים הראשוניים ,את הבסיס ורק אז לבחון קורס שיהווה המשך - כך תטיבי לדעת מה מציעים הקורסים והאם הם עונים על צרכייך, בהצלחה רבה..

יועצת מס

ניסיון של 16 שנה בתחום. מעל 10 שנים כעצמאית בעלת משרד פרטי. משרדי נותן שרותים בירושלים ומודיעין. שרותי המשרד: הנהלת חשבונות, דוחות שנתיים, הצהרות הון, ייצוג מול רשויות המס, דיונים במס הכנסה, פתיחת תיק וסגירתו, וכמובן ייעוץ בנושא מיסוי. ירושלים: 02-6541123 רב קווי 02-6514181 פקס בית הדפוס 20א' (מגדל דונה) ירושלים 95483 מודיעין: 08-9750239 טלפקס נחל בזק 68 מודיעין 71701 מייל: [email protected] [email protected]

Yifatal

New member
שלום לכולן

שלום שמי יפעת טל אני רו"ח בהכשרתי בעלת ותק של למעלה מעשר שנים בתחום. יש לי תואר שני במשפטים לרו"ח כיום בבעלותי משרד קטן שמתמחה בטיפול בעצמאים ושכירים. המשרד נותן שירותים בתחומים הבאים: הדרכה להקמת עסק סיוע בבחירת אופן ההקמה: עוסק או פטור ניהול החשבונות מול הרשויות בשוטף הגשת דוחות שנתיים הגשת הצהרות הון ביצוע החזרי מס לשכירים על שש שנים אחרונות משכורות לחברות אני כאן כדי להרגיע ולהוכיח שכל אחת יכולה לנהל את העסק שלה גם בפאן הפיננסי! ולאור התאריך הבא ומקדם עלינו - הגשת הדוח השנתי...עד לסוף החודש שימו לב!! אשמח לסייע לכם בשאלות הקשורות לאופן הגשת הדוחות, למה נוח וחשוב להעזר בשירותיו של איש מקצוע בהגשתו של הדוח וכן שאלות בנושאים מנושאים שונים. אני לשירותכם שבוע נפלא רו"ח יפעת טל

שלום יפעת,

נראה שרשויות המס הולכות לקראת אנשים כמוני, וניהול העניינים דרך האינטרנט מאוד מקל ונוח (רק למה בכ"ז צריך להדפיס את הדוח השנתי ולהגיע אליהם?!). שתי שאלות לי אלייך ברשותך: ראשית, בעניין האישור לצורך ניכוי מס במקור, בשנת 2009, הוצאתי אותו דרך האתר, השנה ישנה איזושהי בעיה, איך אני מקבלת את האישור בכ"ז (את האתר https://www.shaam.gov.il/GMREPISHUR/, אני רואה כעמוד ריק)? שנית, בעניין הפיצויים בגין נזק במבצע "עופרת יצוקה", האם את סכום הפיצוי שקיבלתי אני מחשיבה כהכנסה רגילה או שיש משהו מתוחכם יותר? תודה מראש על התשובבות ובהצלחה, מלכה.

שלום רב לכל הגולשות בפורום זה..

בוקר טוב ושבוע טוב! אני ברקת נוימן - גרוס, בת 26, יועצת מס ומנהלת חשבונות במשרד פרטי בבאר שבע. אני עצמאית כבר 5 שנים.. למעשה ממתי שהשתחררתי מהצבא. אני מאוד אוהבת את המקצוע בו בחרתי לעסוק ויש לי מגוון רחב של לקוחות עצמאיים וחברות בע"מ. למרות שאני דיי חדשה בתחום (רק 5 שנים..) צברתי המון ידע ו"שיפשוף" ויש לי הרבה ידע לתת ולומר בכל הקשור למיסים, מע"מ, עוסק פטור או מורשה, ביטוח לאומי, דוחות שנתיים , הצהרות הון, יצוג בדיונים במס הכנסה ובמע"מ וכמובן שאסייע רבות לכל המעוניין לפתוח תיק ברשויות המס השונות.. אז לכל מי שיש שאלה, בעיה או דבר כל שהו. . . אשמח מאוד מאוד אם תפנו אליי אשמח מאוד מאוד לעזור! לרציניות בלבד אתן את הטלפון במשרד שלי. המייל שלי הוא: [email protected]

../images/Emo141.gifבהצלחה לך

את "נשמעת" רצינית ומקצועית בגילך הצעיר וזה פשוט נפלא. שפע הצלחה במקצוע.

למעלה