חבר'ה, התקבצו-נא!

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif חבר'ה, התקבצו-נא! ../images/Emo22.gif ../images/Emo41.gif

כמה שאלות, סתם לגיבושון.
1. שם?
2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)?
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה?
4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)?
5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד)
6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה?
7. צבע אהוב:
8. צבע שנוא:
9. מקצוע אהוב:
10. מקצוע שנוא:
11. הפורום הכי אידיוטי
:
12. הפורום שאתם הכי אוהבים:
13. חמש מילים על עצמכם.
14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם.
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם?
16. והכי פחות אהוב עליכם?
17. איך הגעתם לפורום הזה?
18. חוגים שאתם משתתפים בהם:
19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם?
20. וסיכום קצרצר.
^_^

i c y

New member
=^.^=../images/Emo42.gif

שם- רוני.
משמעות הניק- אני אדישה במקצת ויש לי חיבה לא מוסברת לקרח..
תנועת נוער- הנוער העובד והלומד!
שלושה דברים לאי בודד- דפים, עיפרון (עם מחק בקצה) ו.. מחשב. אבל אין סיכוי שאני אסתדר רק עם הדברים האלו..
מקצועות לעתיד- עיצוב גרבים (
), סגירת דלתות (זה פשוט כל-כך מעצבן שהן נשארות פתוחות! >_<) ו.. רוצחת קורבנות אופנה (
).
הבנאדם הכי חשוב- לא יכולה לדרג..
צבע אהוב-
צ
ה
ו
ב
צבע שנוא- פעם הייתי אומרת אדום, אבל.. אני כבר לא כל כך שונאת אדום.. אממ.. חום..?
מקצוע אהוב- לשון.*_*
מקצוע שנוא-
מתמטיקה..><
הפורום הכי אידיוטי- שאל את הרב..?
הפורום האהוב עליי- הארי פוטר- הספר (160)!
חמש מילים עליי- יצירתית, מוזרה, שונאת דלתות פתוחות.
חמש מילים שהייתי רוצה שיגידו עליי- "רוני היא בן אדם נפלא!
" משהו כזה..
בעצם לא.
הסלבריטי החביב עליי- מרי קייט הפ33ה.
NOT.
והכי פחות אהוב עליי- אשלי..?
איך הגעתי לפורום הזה- אני מכירה את המנהלות מפורומים אחרים.
חוגים שאני משתתפת בהם- קרב מגע..
האם החלום שלי יתגשם? לוידעת, אני צריכה קודם כל למצוא אחד..
סיכום- היה נחמד.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

1. שם? דרור
2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? המממ?
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? לא
4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? דיסקמן, דיסקים, בטריות
5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד): זמר, מלחין, סאונדמן (באולפן הקלטות).
6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? אמא, אי אפשר לפרט.
7. צבע אהוב: טורקיז נוטה יותר לכחול מטאלי
ושחור
8. צבע שנוא: לבן
9. מקצוע אהוב: ספרות
10. מקצוע שנוא: מתמטיקה
11. הפורום הכי אידיוטי : הממממ לא יפה
12. הפורום שאתם הכי אוהבים: דה קולינג, רובי וויליאמס, זיהוי שירים
13. חמש מילים על עצמכם: רגיש, מופנם, בודד, אוזן קשבת (לא, אני לא שוויצר
)
14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם: נחמד, רגיש, 'כיף לדבר איתו'.
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? דה קולינג
16. והכי פחות אהוב עליכם? שלמה ארצי, יפה ירקוני, אורנה דץ, אסף אשתר, שמעון פרס
17. איך הגעתם לפורום הזה? שאלה קשה
18. חוגים שאתם משתתפים בהם: שיעור גיטרה
אבל פרטי.
19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? מקווה 20. וסיכום קצרצר: על מה?

4667

New member
"יש להכניס נושא להודעה" !

1. שם? גיל 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? אהה.. זה ארוך... אבל בעצם חסר משמעות 3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? הייתי מזמן בצופים 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? מה שמישהו אחר היה לוקח לשם 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד) ביולוגיה, ומשהו שעושה הרבה כסף, ומשהו שעושה יותר הרבה כסף 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? אה.. לא יודע 7. צבע אהוב: אדום 8. צבע שנוא: חום עם משושים כתומים 9. מקצוע אהוב: ביולוגיה וספורט....
10. מקצוע שנוא: פיסיקעעעעעעעעע - *מקיא* 11. הפורום הכי אידיוטי : אני כבר לא זוכר איזה פורומים יש 12. הפורום שאתם הכי אוהבים: אה... זיהוי שירים... תמיד עוזר לי... ובאג 13. חמש מילים על עצמכם. אני גיל בן 18 מחיפה (18 זה נחשב מילה?) 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. הממ.. זה קצת גס אני אני אחשוב על משהו אחר... 15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? סנדרה בולוק\ג'סיקה אלבה\טום גרין שאומרים שאני מזכיר אותו גם במעשים.... 16. והכי פחות אהוב עליכם? כל מי שלא מוזכר למעלה. 17. איך הגעתם לפורום הזה? פרסום בפורום אחר... 18. חוגים שאתם משתתפים בהם: חוג כדרות.. לא סתם.. אין כרגע.. 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? אני לא יודע מה החלום שלי... 20. וסיכום קצרצר. בלה בלה תעשו מה שאתם רוצים בלה בלה

Heavy Thought

New member
לא שמישהו יקרא, אבל ניחא.

שם? מור. מה הפירוש של הניק שלכם בתפוז? "Metallica - The Sandman - Lyrics - "...Heavy Thoughts tonight... תנועת נוער - אם אתם משתתפים - איזה? כן, בני המושבים. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד? מחשב (שכולל בתוכו את כל החבילה, כמובן - אינטרנט, מוזיקה, מצלמה והכל), את הגיטרה שלי ואת הקיוסק של הבי"ס
. שלושת המועדפים ב"כשאהיה גדול"? כל מה שעוסק בקולנוע. בימוי, עריכה, צילום וכו'... הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם - ולמה? אבא, ועוד כמה. אבא כי הוא פשוט אבא. הוא עושה בשבילי הכל, ואני נורא אוהבת אותו. והעוד כמה ההם... סתם בגלל שהם מדהימים לגמרי. (ולא מדובר בסלבריטיז או משהו בסגנון) צבע אהוב: שחור, סגול, אדום. צבע שנוא: לא שונאת צבעים... אבל אם זה על בגדים, אז אני לא מסוגלת לסבול צהוב. (עליי, שאחרים ילבשו מה שבא להם
) מקצוע אהוב: מוזיקה וקולנוע. מקצוע שנוא: לא שונאת, פשוט יש כאלו שלא מעניינים אותי. ויש הרבה, כדאי שאני לא אתחיל. הפורום הכי אידיוטי: בתפוז? יש מלא
ניתן אחד... אממ... "צער גידול הורים". הפורום שאתם הכי אוהבים: "בעיות בגיל ההתבגרות" - פורום שולט
חמש מילים על עצמכם: אני מעניינת מדי בשביל חמש מילים. (
- לחסרי הבנה שבנינו) חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם: אין לי דרישות, אבל לא משהו רע, מן הסתם. ה"סלבריטי" החביב עליכם? אני, כאילו דה. הכי פחות אהוב עליכם? אביב גפן. איך הגעתם לפורום הזה? בטעות. חוגים שאתם משתתפים בהם: גיטרה. עם יד על הלב - אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? who knows... סיכום קצרצר: כואבת לי האצבע. - סוף -

YaLdoNet 4 EveR

New member
קראתי, הפנמתי, כעסתי. ../images/Emo11.gif

"בטעות"?! *סניף* הקיוסק של ביצפר- לא הייתי לוקחת. הם יקרנים, ואני לא אוהבת את המוכרת.

Hairspray Queen

New member
אני אני!

1.תותי 2.שם שח שיר של נירוונה 3.המועצה הציונית לנוער 4.תקווה- גיטרתי האהובה, דפים ועיפרון. 5.גיטריסטית, מוזיקאית, זמרת. 6.אחותי הגדולה- פשוט כי אני אוהבת אותה, היא היחידה שמבינה אותי באמת. 7.כתום 8.ורוד 9.אנגלית 10.ה-כ-ל 11.רובם 12.נירוונה 13.נירוונה, גיטרה, ראסטות, אולסטאר, נירוונה 14 מיוחדת, מנגנת טוב, אמממ.... זהו (אה, זה אפילו חמש מילים!) 15.קורט קוביין, יהי זכרו ברוך 16.קורטני (בעעעעעעעעע) לאב, שתמות במהרה בימינו אמן סלע. 17.בלחיצת עכעבר קלילה 18.אין כזה דבר 19.כן

שניש

New member
............שלי................/images/Emo56.gif

1.שם? -שני ,נעים מאוד *קידה*
2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? שניש = רגע של שעמום וחוסר מקוריות מוחץ.
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? מדצ"ים זה נקרא
4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)?|טלוויזיה||איזשהו ספר טוב שלעולם לא נגמר||חבר|
5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד) -שחקנית....שחקנית...ושחקנית?
6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? אני חושבת שאני עצמי ,כי אם אני לא הייתי פה לא הייתי יכולה לעשות דברים נחמדים בשביל כל האנשים האחרים שאני אוהבת כמו המשפחה והחברים שלי! (איזה התפלספות ,הצילו!
)
7. צבע אהוב: כתום!!
8. צבע שנוא: חום
9. מקצוע אהוב:אנגלית....כימיה
10. מקצוע שנוא: מתמטיקקה!!! בלעכס!
11. הפורום הכי אידיוטי : מתמטיקה!!!!! ...בלעכס!
12. הפורום שאתם הכי אוהבים: הארי פוטר (מצטערת...גם את שלכם אני אוהבת)
13. חמש מילים על עצמכם. אין לי מה לומר , זהו.
14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. אינטיליגנית, שנונה, יפה, לא מתנשאת.
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? גייל הרולד= בראין קיני מ"הכי גאים שיש"
16. והכי פחות אהוב עליכם? בריטני ספירס! פלוצה....|בלונדצבוע|
17. איך הגעתם לפורום הזה? ע"י קישור בפורום הארי פוטר ה-
שנשלח ע"י אחת מהמנהלות.
18. חוגים שאתם משתתפים בהם:
פיתוח קול
להקת "צעירי שוהם
מדצ"ים
אירובי.
19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? אני אופטימית.
20. וסיכום קצרצר.-משעמם לי.

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo13.gif ^_^../images/Emo118.gif

שם: גוני פירוש הניק שלי: האמסטר- אוגר... אני אוהבת אוגרים^_^ תנועת נוער: הנוער העובד
שלושה דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: מחשב עם אינטרנט, טלפון ושוקולד. שלושת המועדפים שלי ב"שאהיה גדול": עורכת דין, מורה או מעצבת בגדים.. אני יודעת שאין שום קשר ביניהם... הבן אדם שהכי חשוב לי: ההורים שלי ואחותי, אני לא יודעת מי הכי
צבע אהוב: אמממ... סגול. צבע שנוא: חום וחאקי. מקצוע אהוב: ספורט.. ו.. אממ... אומנות ו..חינוך.. נראה לי. מקצוע שנוא: מתמטיקה הפורום הכי אדיוטי: "שאל את הרב" הפורום שאני הכי אוהבת:
הארי פוטר (160) חמש מילים על עצמי: אני ממש אוהבת בעלי חיים. (יצא לי בדיוק 5!) חמש מילים שהייתי רוצה שמישהו יגיד עלי: "יו, איזה חכמה ויפה את!" (אני יודעת שזה אדיוטי!) הסלבריטי החביב עלי: אורלנדו בלום. זה שיטחי, אבל רק בגלל המראה... הכי פחות אהוב: מממ... איך הגעתי לפורום הזה: פורסם בפורום הארי פוטר
חוגים שאני משתתפת בהם: אנגלית- העשרה ודרמה. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם: אם אני ארצה לממש אותו כשאני אגיע לגיל שאני אוכל- כן. סיכום קצרצר: מממ.. אני גוני, בת 13 עוד ארבעה ימים, אוהבת בע"ח, אינטרנט, הארי פוטר ועוד...

Tapuhi

New member
אהא

1. שם? דניאל 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? הצורה של התחת שלי. לא אני אמרתי! |תפוח| 3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? בני המושבים
שרוןןן 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? מחשב, מיוזיק, ואת חפי. נו.. אז במקום חפי איזה אוכל טוף ^_^ 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד): לא ידועעע 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה?
7. צבע אהוב: כתום ושחור. 8. צבע שנוא: חום. 9. מקצוע אהוב: אההה.. 10. מקצוע שנוא: מתמטיקה
11. הפורום הכי אידיוטי : אממ.. הסבים והספתות, טיסנאות?
12. הפורום שאתם הכי אוהבים: יש מלאן 13. חמש מילים על עצמכם. too good to be true.. נווו.. הצניעות היום נמצאת במצב off. 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. אם הם רוצים להגיד עלי משו- שיחשבו לבד! 15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? לא אוהבת סלבריטיז 16. והכי פחות אהוב עליכם? כנ"ל. ז"א- את כולם? 17. איך הגעתם לפורום הזה? דרך איזה ילדה.. נו.. משו עם אופ. 18. חוגים שאתם משתתפים בהם: מחול וציור. 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? איזה חלום?

shookit

New member
אני!!!אני!! אני!! אני רוצה לענות!!

1. שירן 2. החבר'ה שהסתובבתי איתם פעם קראו לי שוקית..(לא כמו הכלב..) משהו עם חמודי...אין לי מושג משהו של פוצי מוצי כזה... וסתם זה נדבק אליי עד עכשיו ואין לי משהו יותר מקורי..=\ 3.השומר הצעיר כמובן. 4.אוו זה קל מידי..הייתי לוקחת הרבה אקריליק מכחולים והרבהההה בדים/דפים ומוזיקה..זהו.. 5.אממ ציור/אומנות אהבת חיי...ואין משהו שאני רוצה יותר מזה..זה הכי ואין מצב שזה לא ילך..אבל אם לא ילך...שחקנית...ואם זה לא ילך...אני אתבאס ואלך להיות ראש ממשלה..או משהו כזה...(לא אין לי תעודה טובה..אז מה) 6.האנשים שאני סומכת עליהם בעיינים עצומות שאני יכולה לבכות לידם והם יחבקו ויקשיבו ..אנשים שסתם יבואו ויפתיעו אותי בדברים קטנים... יש לי לפחות שמונה כאלה.. 7.אוו אני לא יודעת..יש כל כך הרבה.. כתום צהוב בהיר תכלת וורוד..וואי..יש המון=)) 8.אממ קשה...צבע גוף?? ירוק טורקיז??לא לא יודעת.. 9. בביהס?? אממ..פסיכולוגיה..מקרא... 10. זהה קל! חינוך גופני 11. אני חושבת שפורום בנות..זה די דבילי. 12. אממ רשימה ארוכה.... אתם נכללים בה (אני מציצה אבל לא תמיד כותבת..) 13. צוחקת מטורפת מדברת (המון) ומזל דגים.. (כאילו מה שכתוב זה מה שאני...וזה בדוק) 14. אני אוהב/ת אותך כמו שאת- חבר או חברה (לא בתור חבר בן זוג..) 15. יש הרבה....ג'יסון פולוק ייחשב לסלבריטי?? (צייר מפורסם..) 16. כריסטינה אגילרה/בריטני ספירס... אותו בולונד... 17. השם משך אותי לפה.. 18. ציור ופיסול במרכז מאהרנוף של מוזאון תא. 19. (וואי זה ארוך..) אני יודעת שהחלום שלי יתגשם. א. אני אוהבת את הציור יותר מכל דבר בעולם. ואני מאמינה בעצמי ב. אם יש משהו שאתה ממש אוהב וחולם עליו והכל ..אתה תסלול את הדרך שלך מעכשיו ואני מכירה הרבה אנשים שטובים במשהו מסויים ועושים את זה... ואני גם עובדת על עצמי...ואני חושבת שאני די מצליחה=)) (כאילו אני בטוחה ויודעת..) הכל אהבה ואמונה זה לא קשור לשכל.... 20. אני מדברת המון...אני מטורפת אני צינית אני משוגעת על אומנות... אני אוהבת אנשים נחמדים ..ואני נחמדה לאנשים נחמדים ומתחת להכל...כן..כמו כל מזל דגים- רגישה..=\ היי אף בנאדם לא מושלם. (1.3 ) לכל אלה שתהו... (תאריך לידה..כן??) וזהו.חחחח זה די משעשע.. =))

אאננייי ../images/Emo9.gif

|כוכב| נעמה/נוני
הפירוש שלו... אמממ לא ברור, חברה השטלתה לי על המחשב וזה מה שיצא
בבטטטחחח שאני בתנועת נוער
בני המושבים רווולללזז
אממ.. 3 דברים? את חברות שלי, את החבר שלי...(אוי כמה שזה דפוק
ועוד 3 דברים בנוסף
מתחכמת!
(אגב, השלושה הנוספים היו דיאט קולה, מסטיקים ומוזיקה... אה... ואת התנועת נוער
)
3 מקצועות?! אמממ... מעצבת אופנה, גרעינרית (גיל 18 נחשב?!
) ואממ... אולי משו בתחום הכתיבה... מי יודע?!
הבנאדם הכי חשוב לי? אני מניחה שאח שלי הגדול... למה? כי הוא אח שלי הגדול, ולא משנה מה יהיה-הוא תמיד יהיה פה בשבילי! גם אם לפעמים אנחנו רבים
צבע אהוב- שחור, בורדו סגול כהה וכתום.
צבע שנוא-ירוק בית חולים וכל צבעי הפסטל!
מקצוע אהוב??!?! אומנות
מקצוע שנוא? כל השאר
(בעיקר מתמטיקה
)
הפורום הכי אדיוטי...אמממ...צופים
הפורום שאני הכיייי
הוא כמובן על בנות ועל בנים... מה לעשות, האהבה הראשונה שלי
גאה להיות צוענייה וזהו בעצם (5מילים
שיגידו עליי?! משוגעת, אפשר לסמוך עלייה, אוהבת לאהוב, צבעונית ואמממ... מיוחדת?!
הסלבריטי?! אילן רמון נחשב?!?!
הכי פחות?? בריטני וכל הקקה
הגעתי בטעות.. סתומרת, ראיתי פורום חדש ונכנסתי לראות על מהו ובנוסף לזה שגיליתי שהוא אחלה, גיליתי שאופירה מנהלת אותו
(ילדונת)
אני בתנועת נוער, ואני לא בחוגים
רקדתי המוווןןןן שנים והפסקתי...
אני דווקא מאוד אופטימית לגביי החלומות שלי... כבר התחלתי לתכנן לעצמי בראש דברים, עוד בכתה ו'... לאו דווקא מקצוע...
אמממן! חח...
סיכום?!!? אמממ.. באמת שאין לי כל כך מה להגיד!
אני באאאמממתתת מקווה שהחלומות של כולנו יתגשמו... הדבר הראשון שאני רוצה להגשים זה גרעין עודד... נלך פרה פרה
זהווו...

חדשה

1. שם?אנה 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)?המורדים 3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה?לא 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד?פלאפון, ****, מיטה 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"- עו"ד, שחקנית,פירסומאית 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? 7. צבע אהוב:סגול 8. צבע שנוא:ירוק 9. מקצוע אהוב:מתמטיקה,סטטיסטיקה, אנגלית 10. מקצוע שנוא:היסטוריה, מנהל 11. הפורום הכי אידיוטי :מתגייסים 12. הפורום שאתם הכי אוהבים:המורדים, סימס, ה"פ 13. חמש מילים על עצמכם.אני אוהבת את פירו אהובי 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם.נהדרת, מצחיקה, אני רוצה אותה 15. ה"סלבריטי" החביב עליכם?ג'ון מיליונר 16. והכי פחות אהוב עליכם?בריטני ספיחס 17. איך הגעתם לפורום הזה? ראיתי נכנסתי 18. חוגים שאתם משתתפים בהם:אין 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? נתפלל שכן 20. וסיכום קצרצר. נראה לכם?

למעלה