חבר'ה, התקבצו-נא!

kyle

New member
הודעה ראשונה שלי פה...

1. שם: אור 2. מה הפירוש של הניק שלכם: זו דמות מסאות'פארק 3. תנועת נוער: לא 4. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מנוע, סירה, ופלפון (אני מתחכם
) 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול": מהנדס מטוסים, קבע בצה"ל וסוכן מוסד (לא שב"כ! רק מוסד!
) 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם - ולמה: ממש ממש אין לי מושג... 7. צבע אהוב: כחול 8. צבע שנוא: ורוד 9. מקצוע אהוב: הסטוריה 10. מקצוע שנוא: מתמטיקה 11. הפורום הכי אידיוטי: קפה 12. הפורום שאתם הכי אוהבים: לא יודע... יש הרבה...
13. חמש מילים על עצמכם: אופטימי, קיצוני (במקרים מסוימים
), פטריוט, פלספן וטיפה סנילי... 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם: נו דייי...
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם: סטיבן ספילברג 16. והכי פחות אהוב עליכם: אבריל לווין 17. איך הגעתם לפורום הזה: ראיתי אותו לפני חמש דקות ב"פורומים חדשים" 18. חוגים שאתם משתתפים בהם: רק אחד - תיפוף 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם: כן, אחד מהם, אבל לא נראה לי שירד שלג בתל אביב במאה שנים הקרובות
20. וסיכום קצרצר: ראה למעלה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מניחה שתורי עכשיו. ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

1. שם? אופירע, כדי למנוע בלבולים.
2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? ילדונת לנצח, האופי שלי. אני לעולם לא אתבגר, מסתבר.
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? בני המושבים!!
שרון שולתים.
4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד? את אחותי, את ספייקי הכלב שלי, וסירה, בשביל לחזור הביתה.
5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? שחקנית, זמרת, ו... מישהי עם השפעה, בעיקרון.
6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? אחותי ואבא שלי. כי הם אלו שהכי מעצבים לי את האישיות, ולפיכך הם אני.
7. צבע אהוב: כתום בהיר, וגוונים של כחול.
8. צבע שנוא: שחור, לבן, צהוב וורוד.
9. מקצוע אהוב: היסטוריהההה. ^_^
10. מקצוע שנוא: מתמטיקה, כמו כל תלמיד נורמלי בעולם. וספורט לרצחחחח.
11. הפורום הכי אידיוטי : בלי לפגוע, "אלן ריקמן". פשוט וואו, הוא שיחק בהארי פוטר וזאת היתה הפעם היחידה ששמעתי את השם שלו. אף אחד לא מכיר אותו, הוא זקן, הוא מכוער, והוא לא שווה פורום בתפוז. סורי.
12. הפורום שאתם הכי אוהבים: הארי פוטר
, בנות גילמור
, קוויזים
וכשאהיה גדול. ^_^
13. חמש מילים על עצמכם. ביישנית, "שקולה" (באמת), סופר מפוזרת, וסנילית.
14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. בפשטות, אני רוצה לשמוע מישהו אומר "וואלה, אופיר אמרה את זה". יעני, שלמילים שאני מוציאה תהיה משמעות בעיניי מישהו. שזה לא יעוף לאוויר וזהו.
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? ג'ניפר קונלי בילדותה! ^_^ סתם, אני בעיקר מתה על בריטני (וואו, תהרגו אותי- אני מוצאת בה זמרת טובה וזהו), ובעצם כל שחקן שמשחק בסרט טוב נהיה שחקן מוערך אצלי. זמרים אני לא אוהבת ממש.
ואורלנדו, כמובן, על היותו לא-בלונדיני וכחול עיניים במציאות, אלא פשוש עם תלתלים.
*מתה*
16. והכי פחות אהוב עליכם? מתעבת שחקנים שרואים שזה הטייק החמישים וארבע שלהם והם מתים לישון אז יוצא להם "היי, אני קורא מתסריט ומנסה להסתיר את זה". ורואים את זה. מבחינת זמרות - שאקירה, הפלוצה הבלונדינית. והמורדים.
17. איך הגעתם לפורום הזה? לאט לאט ובזהירות.
18. חוגים שאתם משתתפים בהם: להקת "צעירי תל מונד" (שניש, אולי ניפגש ב"להבה".
), ואני רוצה ללמוד ספרדית. אספניול שולת! ^_^
19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? לא, אבל אני אעשה הכל כדי לדעת שעשיתי הכל.
20. וסיכום קצרצר. מה שכתבתי בסעיף 13, מתאר אותי הכי בשטחיות, מנקודת מבט של מישהו שבילה איתי חמש דקות והלך. הייתי חייבת להתפלסף לפחות במקום אחד.
^_^ -=די אנד=-

shining moon

New member
טוב אני יצטרף../images/Emo3.gif

שם:ליבי |*מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)?אני מאוד מאוד אוהבת את הירח
ומאוד מאוד אוהבת כשהוא נוצץ אז זה מה שיצא
תנועת נוער:הנוע"ל(
שרוך אדום,חולצה כחולה,והיא עולה....
. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:בעעע אני לא אוהבת את השאלה הזאת
אבל שיהיה אני יענה...מחשב נייד שיש בתוכו אינטרנט ואפשר להתקשר ממנו וליצור קשר עם העולם וכו' הייתי לוקחת איתי חתול
והייתי לוקחת איתי ערמה גדולה של דפים עם עטים שחורים עפרונות רגילים ועפרונות ציבועניים
שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"?דבר ראשון עורכת-דין
אין מה לעשות זה פשוט החלום שלי.... אחרי זה (ווא אף פעם לא חשבתי על האחרי זה)אני חושבת שאולי צלמת פפראצי או צלמת אומנותית ואחרי זה רקדנית/שחקנית בברודווי(אין מצב......)
הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה?אני לא חושבת שאני יודעת או שאני בכלל מסוגלת לדרג
צבע אהוב:ורוד
כתום
שחור
וכחול
צבע שנוא:אני לא שונאת צבעים אני חושבת שבכול צבע יש משו יפה
מקצוע אהוב:עורכי-דין
מקצוע שנוא:משרתים
הפורום הכי אידיוטי:שאל את הרב
הפורום שאתם הכי אוהבים:בעיקר סאם41 ואופנה
חמש מילים על עצמכם:על עצמי אין מה להגיד....
חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם:יפה,חמודה,מתוקה,מוכשרת,מושלמת
ה"סלבריטי" החביב עליכם:
P!NK
והכי פחות אהוב עליכם:מממממ.........אני ממש לא יודעת
איך הגעתם לפורום הזה:נראה לי שכשמיכל פירסמה אותו בפורום קוויזים
חוגים שאתם משתתפים בהם:קר"מ(קרב-מגע בשבילכם
)
עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם עם יד אחת ואפילו עם שתיהנן....כן
וסיכום קצרצר:אני אוהבת שאלונים כאלו

אווו אני אוהבת ../images/Emo9.gif

1. שמרית
2. מ כ ו ש פ ת.. אז ככה.. כאילו.. מישהו כישף אותי? אין לי מושג..הייתה תקופה שאהבתי את מכושפות (עדיין, אבל בנות גילמור יותר
) אז רציתי מכושפות ביחיד, יצא מכושפת.
ומכושפת היה תפוס את.. הו וול..
3. בני המושבים באט אופקורס!
4. אמממ.. לפטופ, איזשהו ספר ארוך ו.. אוכל אני מניחה..
5. משחק, זמרה (סאונדס תרבל), עיצוב פנים.
6. בנאדם? אני מניחה שאמא. כי היא אמא.
7. אדום.
8. חום. יאק.
9. מקצוע בבית ספר? אני שונאת הכל אז נשאר רק מדעים..
10. מתמטיקה, בעיקר.
11. אממממ.. אמממ.. a.
12. בנות גילמור (ולא רק בגלל שאני מנהלת אותו, פשוט.. בנות גילמור זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם).
13. שונאת לכתוב דברים על עצמה.
14. דברים טובים, בעיקר.
15. לורן גרהאם.
16. ליאונרדו דיקפריו, שימות.
17. ככה, שמעתי שאופירע הצליחה לפתוח את הפורום אז רצתי לאחל
.
18. להקת זמר (חההה
) "צעירי תל מונד" ודרמה.
19. אני בספק גדול מאוד, אבל בואו נגיד ש51% שכן ו-49% שלא.
20. סיכום על מה?

אני אחרונה ../images/Emo10.gif

לא נורא. טוף. כמה שאלות, סתם לגיבושון. 1. שם? חן 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? לא מה שאתם חושבים! אני פשוט.. אוהבת את בלו.. הלהקה..
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? בני המושבים רולז 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? את כל המשפחה שלי (אני בנאדם של משפחה), אוכל (מים) ו.. אמממ.. מחשב נייד. 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד) שחקנית, דוגמנית ווטרינרית (עוד יהיו אנשים טובים בעולם!) 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? אלוהים, כי הוא ברא לי את המשפחה הטובה ביותר בעולם. 7. צבע אהוב: ירוק-לימון. 8. צבע שנוא: שחור. 9. מקצוע אהוב: תקשוֹרת. 10. מקצוע שנוא: חשבוֹן. 11. הפורום הכי אידיוטי : אין אחד שאני מכירה.. 12. הפורום שאתם הכי אוהבים: בנות 13. חמש מילים על עצמכם. אני חולה על הילד חמדמד. 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. את חברה נורא טובה שלי. 15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? סנדרה בולוק. 16. והכי פחות אהוב עליכם? רייאן פיליפ 17. איך הגעתם לפורום הזה? אחותי סיפרה לי עליו. 18. חוגים שאתם משתתפים בהם: השתתפתי בריקוד אבל עכשיו אני בשום חוג. 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? לא. אם אני אתאמץ, אז כן. 20. וסיכום קצרצר. ^_^ אמממ.. אני.. מקווה שאצליח בכל מה שארצה.. (
)

Moondust

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. מרב 2. אבק ירח, אני מושפעת מ Moondreamers, ילדה בוגרת שכמוני.
3. תנועת נוער? שו הדא?
4. מחשב, אוכל ומטוס.
5. יו"ר גרינפיס, ביולוגית ימית, צלמת נשיונל ג'יאוגרפיק. אה כן, ושליטת היקום באשר הוא. 6. אחותי הקטנה. כי היא אחותי ואני אוהבת אותה הכי בעולם. 7. שחור 8. חום. איכסה.
9. ספרות 10. ספורט (ריצת אלף היא השטן
) 11. אין ואאוט וחמסה. 12. רומח הדרקון. |גדיל| 13. נמוכה, לחוצה, צינית, שונאת צימוקים. 14. "מרב הילדה הכי מדהימה בעולם." 15. מה זה סלבריטי?
16. אתם לא רוצים שאני אתחיל. 17. אממ... לא זוכרת. 18. תזמורת, הרכב, חליל... 19. אני חושבת שיש סיכוי. חוץ משליטת היקום, אולי. 20. זה היה שאלון נורא קצר...

אני גם אענה... ../images/Emo9.gif

1. שם? אופיר ^^ 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? כבשה שמייללת לירח, מה לא מובן? טוב נו, יש הסבר אבל הוא ארוך מידי...
3. תנועת נוער- אם אתם משתתפים- איזה? פעם הייתי בבני המושבים. 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? את המחשב שלי, ספר לא משעמם ואת טום וולינג ^_^ 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? (ובמילים אחרות- שלושת המקצועות שהכי הייתם רוצים לעסוק בהם בעתיד) עיצוב - כל דבר. סופרת. במאית
6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? החברה הכי טובה שלי והידיד הכי טוב שלי (שרבתי איתו
), כי בלעדיהם באמת שאין לי אף אחד בעולם. 7. צבע אהוב: שחור, כחול וסגול
8. צבע שנוא: אני דיפלומטית
. (=אני אוהבת את כל הצבעים
) 9. מקצוע אהוב: אינגליש. 10. מקצוע שנוא: כל השאר. 11. הפורום הכי אידיוטי: אגאין עם הדיפלומטיה. 12. הפורום שאתם הכי אוהבים: הארי פוטר (
). כשאהיה גדול. קוויזים (593 - אני?! פרסומת סמויה?!
). 13. חמש מילים על עצמכם. נחמדה, מצחיקה, קצת משוגעת, יודעת להקשיב. 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם. "הכרתי אותה כשהיא הייתה ילדה."
15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? בראד פיט.
16. והכי פחות אהוב עליכם? מיקי גבע. 17. איך הגעתם לפורום הזה? שאלה טובה... אני עדיין מנסה לברר את זה...
18. חוגים שאתם משתתפים בהם: אין לי חוגים
. 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? אני מקווה שכן. 20. וסיכום קצרצר. יש לי יותר מידי סיכומים להכין בהיסטוריה, אני אאלץ לוותר על הסיכום הזה...

spicei girl

New member
../images/Emo15.gif

אני לא כותבת הרבה, אבל זה רק בגלל שאין לי מה.. אז: 1. יובל 2. אני מאוד אוהבת את הספייס גירלז, אז קראתי לעצמי ככה.. 3. כן, בתנועת המושבים 4. פלאפון, סירה ומחשב.. 5. מתעמלת, שחקנית ואדריכלית 6. אמא ואבא.. זה די ברור, לא? 7. סגול 8. אין כזה.. 9. בבציפר? ספורט 10. תנ"ך 11. "כשאהיה גדול", סתם! לא יודעת.. 12. "בנות", אבל אל תעלבו.. 13. סתם ילדה שמתעמלת יותר מדי.. 14. איזה יפה נחמדה וחכמה יובל! 15. ג'ולייה סטיילס 16. אממ.. ג'סטין טיימברלייק 17. דרך אופיר, ילדונת, היא חברה של שכנה שלי.. נו.. הבנתם? 18. התעמלות, והתעמלות והתעמלות.. 19. כן, כן... 20. בלה בלה בלה בלה..

SmellyOne

New member
ייפי!

1. שם? גל 2. מה הפירוש של הניק שלכם (בתפוז)? הממ.. זה התחיל מזה שהייתי Smelly Cat - שזה שיר של פיבי מ"חברים" ומסתבר שהייתה עוד אחת עם הניק שלי בשם "שלי" וכל הזמן חשבו שאני זאת היא!! אז החלפתי. 3. תנועת נוער- הנוער העובד והלומד.. מדי פעם.. 4. שלושה דברים שהייתם לוקחים לאי בודד (אני מושפעת)? מחשב, עץ וחתול. 5. שלושת המועדפים שלכם ב"כשאהיה גדול"? מנהלת מועדון ג'אז, מעצבת פחים (כן, פחי אשפה.) ומתופפת. 6. הבנאדם שהכי חשוב לכם בעולם- ולמה? די, נו.. 7. צבע אהוב: סגול 8. צבע שנוא:כתום 9. מקצוע אהוב:מתמטיקה 10. מקצוע שנוא:גיאוגרפיה 11. הפורום הכי אידיוטי : "בנות" 12. הפורום שאתם הכי אוהבים: "שאלה קטנה" 13. חמש מילים על עצמכם: היפראקטיבית אוהבת חתולים ודברים סגולים 14. חמש מילים שהייתם רוצים שמישהו יגיד עליכם: היא... איך להגיד את זה.. 15. ה"סלבריטי" החביב עליכם? הממ.. כל מי שאני באמת אוהבת מת, אז פיונה אפל?
16. והכי פחות אהוב עליכם? בריטני ספירס.. אולי.. 17. איך הגעתם לפורום הזה? סקרנות.. 18. חוגים שאתם משתתפים בהם: תופים, שחייה 19. עם יד על הלב- אתם חושבים שהחלום שלכם לגבי העתיד יתגשם? אני לא חושבת, אני יודעת שאני הולכת להיות מנהלת מועדון ג'אז, אם תרצו - בידיי תרשים של המועדון. 20. וסיכום קצרצר: להלהלה אני ממהרת..

*נדבקת* ../images/Emo57.gif

נכנסתי לפורום ו.... ממממממ.... אני אשתדל לעקוב
1. אור, הרבה שמות משפחה (13 ^^;, אחד שנולדתי איתו ועוד כמה מאומצים
) 2. "הגברת האפורה" היא רוח הרפאים של רייבנקלו לפי ספרי ה"פ ואיזה ראיון עם ג'יי קיי רולינג.רציתי בירצפת, אבל כבר היה תפוס... 3. לא משתתפת. אני ואנשים נלהבים זה לא שילוב טוב. 4. ספר ממש ממש טוב, מחשב ומישהו מענין. 5. הכי הכי: סופרת. אחר כך: משהו בביוטכנולוגיה. אחר כך: ממממממממ.... משהו בביולוגיה. 6. יש שלושה אנשים שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד *מאוד* אוהבת... הם פשוט אנשים טובים ואני אוהבת אותם בגלל זה. אני פשוט לא יודעת איך אני אסתדר בלעדיהם אז, אממממ... כנראה שהם הכי חשובים לי. 7. סגול, וגם לבן. 8. אין שום צבע שאני שנאת. אולי חום-ירוק. 9. בביצפר, כאילו? אנגלית ומחשבים. 10. מתמטיקה. דפנטלי. 11. אולטראסאונד נשים נראה לי די חסר פואנטה. 12. הארי פוטר, כמובן. כשהפורום אחלה, הכככככככל אחלה
. 13. השפויה הכי חולה שיש. נקודה. 14. היא האדם הכי נחמד שיש (נו צ'אנס
) 15. ג'יי קיי רולינג, טרי פראצ'ט. נחשב? 16. בריצני. 17. שיעמם לי, והחלטתי לראות איך יקירותי אופיר ואופיר מסתדרות
18. נגינה באורגן, שיעורים פרטיים במתמטיקה נחשב? 19. מממממממממ.... אני חושבת כן. כאילו, הרבה אנשים עובדים עכשיו בביוטכנולוגיה, וסופרת, ובכן, אם אני אכתוב ספר אז אולי. אני רק צריכה לסיים לעבד עד הסוף את הרעיון שיש לי
. וכבר יש לי נסיון בכתיבה (*שיעול עמוק*). 20. יש הטוענים שאני חנונית, אבל החנונים טוענים שאני פסיכית מדי. אני חסרת סטיגמה, חסרת שפיות וחסרת, ובכן, הבנה במתמתטיקה. גם כמה נקודות אייקיו לא יזיקו לי

YaLdoNet 4 EveR

New member
Join the club! ../images/Emo6.gif

חשתי דחף רב לומר זאת.
בובה, טוב שבאת לבקר. סטיי פור אבר!

gothic chic

New member
תורי

שם:רוזה, אתם יכולים לקרוא לי רוז:) פירוש הניק:אני גותית נו.... שלושה דברים שאני אקח לאי בודד? 1 את הדיסקים 2 את החבר 3 ואת המחשב מה אני רוצה להיותכשאהיה גדולה? שחקנית\ מעצבת\ זמר הבנאדם שאני הכי אוהבת זה החבר (אני צריכה להסביר?) צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד מקצוע אהוב: דרמה מקצווע שנוא: מתמטיקה (כאילו דהההההה) פורום הכי דבילי: קטנטנות ופינת אור פורום הכי אהוב עליי: דוליז וסאבלימינל :) 5 מילים על עצמי: אין לי מה להגיד עליי(זה יצא 5?) 5 מילים שהייתי רוצה שיגידו עליי: חכמה, מקסימה באופן מיוחד, מיסתורית ובנאדם שכיף לבלות איתו... סלבריטאי אהוב: למרות שאמרתי שאני לא אוהבת קטנטנות אני אוהבת את פליפה קולומבו (הוא כזה חמוד) סלבריטאי שנוא: בריטני ספירס(סליחה לכל אוהבי הפרות המדוכאות) איך הגעתי לפורום? סתם חיפשתי פורום חדש להשתתף בו חוגים: דרמה ופיתוח קול עם יד על הלב? לא יודעת נראה לי שלא טוב אני מקווה שלא נרדמתם אחרי שקראתם את זה..

תורי...

שם- מורן. משמעות הניק- מש"צ=מרכז שכבה צעירה,מעלה יוסף-המועצה בה אני גר. תנועת נוער- חטיבת בני המושבים,כמובן. שלושה דברים לאי בודד-גיטרה(אולי סוף סוף אני אלמד...),מחשב,ואת הכלבה שלי. מקצועות לעתיד-תקשורת הבנאדם הכי חשוב- לא יכול לדרג.. צבע אהוב- כחול צבע שנוא- זה לא בריא לזנוא דברים... מקצוע אהוב- תקשורת מקצוע שנוא- מתמטיקה. הפורום הכי אידיוטי- המורדים. הפורום האהוב עליי- חטיבת בני המושבים. חמש מילים עליי- יצירתי,שאפתן,עקשן,נחמד. חמש מילים שהייתי רוצה שיגידו עליי-שיגידו מה שהם חושבים... הסלבריטי החביב עליי-"אייל חפר.(......) והכי פחות אהוב עליי-לא טוב ובריא לשנוא דברים ו/או אנשים איך הגעתי לפורום הזה-שיטוט בשעות שיעמום. חוגים שאני משתתפת בהם- "כושר קרבי" האם החלום שלי יתגשם?-"יום יבוא..." סיכום- היה נחמד.

למעלה